Vad betyder Jihad för dig?

I Chicago har det Hamas närstående CAIR kört en annonskampanj med rubriken My Jihad på bland annat kollektivtrafikens fordon. Temat var naturligtvis att Jihad enbart handlar om muslimernas inre uppbyggelse och är fullständigt ofarligt för omgivningen. Kriget mot kristna och judar förvandlas till trivialt nonsens…MyJihadStayFit

Pamela Geller och Robert Spencer krävde att få sätta upp en serie motaffischer med rubrikerna His Jihad. Här förklarar de att det finns ingen annan jihad än den av Muhamed uppfunna och i koranen föreskrivna jihad = ”det heliga kriget” som ska få de vantroende att underkasta sig (islam betyder underkastelse).

Efter långdragna processer lyckades deras skicklige advokat David Yerushalmi få tillstånd att sätta upp nedanstående fem ”motaffischer” med koranens syn på jihad. Där definierar fem muslimska kändisar vad det heliga kriget betyder för dem. Läs och begrunda!

HisJihad1

HisJihad2

HisJihad3

HisJihad4

HisjIhad5

JIHAD I MALMÖ

Ja vad är ditt Jihad var frågan, säger Olli. Så vad tycker du är det rätta? CAIR är en mycket skum förening, som Obama samarbetar tätt tillsammans med. Särskilt i sin egen hemstad Chicago, så det är ingen kioskvältare att det är just där CAIR och Obama provar sina nya annonskampanjer. De som inte läst mina artiklar om Obamas Wahhabitiska släktingar, som är en översättning av Walid Shoebats artikel i Frontpage i början av oktober 2012, kan med fördel göra det nu. De hittas alla fyra här, och nu med en länk i slutet till nästa del. Möt Obamas Wahhabitiska släkt i Kenya.

4 thoughts on “Vad betyder Jihad för dig?

  1. Tja, de dras kanske just nu till något bättre inlägg. Merparten här är rätt vakna eller på väg att vakna. Slöa i hjärnan tror jag inte våra läsare är i vart fall, men det gäller att utbilda dom. Går det här inte bra nu, så får jag prova det igen lite längre fram, för det är inget direkt fel på inlägget. Kanske bara lite svårförståeligt, eller svårt att ta till sig.

Kommentera