”Blodspengar” för mord på dotter


En saudisk predikant, som våldtagit och misshandlat sin femåriga dotter så brutalt att hon senare dog, slipper undan med att betala skadestånd, ”blodspengar”, till flickan mor och en kort tid i fängelse. Det uppger en grupp saudiska aktivister som driver kampanj för kvinnors rätt att köra bil.

Flickan kom in på sjukhus med bland annat svåra skall- och underlivsskador i december 2011 och dog i oktober 2012. Fadern har erkänt att han har tillfogat henne vissa av skadorna, enligt aktivistgruppen.

Predikanten har varit regelbunden gäst i saudisk tv.

-Pettersson säger bara att det är dessa medeltidsprofeter som tillåts finansiera moskéer och muslimska friskolor i Sverige. Tror ni de predikar demokrati och jämlikhet här?

Riyad TT-AFP


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: