Syraattack av kvinna i niqab

Naomi Oni, 20, blev nästan blind och kommer att behöva år av transplantationer. Hon var på väg hem efter arbetet i underklädesbutiken Victoria`s Secret och pratade med sin pojkvän i telefon när hon fick syra kastat i ansiktet av en niqab-bärande kvinna. Inledningsvis trodde läkarna att Naomi Oni skulle bli helt blind men efter en månads behandling hos en specialist är synen återställd helt på vänster öga och delvis på höger.

syra attack

-Pettersson ser ännu en anledning till varför vandrande tält inte passar i ett öppet samhälle…

Läs mer på Daily Mail 

14 thoughts on “Syraattack av kvinna i niqab

 1. Det har inget me niqab o göra de kan lika väl varit en svensk/amerikan som gjort dehär för att ge dåligt rykte om muslimer…så sluta upp me era barnsligheter de okej att kvinnor går nakna men när man täcker sig de blir största saken. & såklart de finns bra muslimer o de finns dåliga.

  • Att det är okej att gå avklädd men inte upptäckt var det dummaste argumentet du kunde komma med. Att det verkar vara mer störande att gå klädd som ett tält har väl mycket att göra med att man kan begå ett brott eller liknande och komma undan med det. Blir ganska svårt att veta vem som gjort bad. Så lägg ner nu. Slöja är väl ok men att gå runt som ett jävla tält är väl inte nödvändigt

 2. Verkligen dags att förbjuda dessa heltäckande klädnader, snart hjälper det inte även om bilder på fförövare är avpixlade för det kommer aldrig att gå att identifiera förövaren. Förbjud dessa tält NU!

  • De heter inte tält! Gå läs på lite mer… Du har rätt o ha på dig va du vill o vi har rätt o ha på oss va vi vill…

 3. Kanske är någon hon kände? Har använt niqab som medel för att begå sånt hemskt brott! Håller argus där, det kan vara vad som helst o vem som helst!

 4. Tänker också att det nog var en man. Det är rent för jävligt att dessa snyltare ger sig på hårt arbetande människor.
  Har sagt länge att niqab och burka ska förbjudas i våra länder. Kan Frankrike som har så många så kan England mfl också. Det är ju de radikaliserade muslimerna som ”kräver” detta. Dessa har en massa muslimska länder att bosätta sig i.

 5. Är det fastställt att det verkligen var en kvinna i niqaben? Problemet med denna typ av maskeradsutstyrsel är att den kan innehålla vad som helst.

Kommentera