Tuffa grabbar *uppdaterat

Bilderna på de tuffa grabbarna är tagna i Tunisien och det är väl inte helt otroligt att en eller flera av tuffingarna lyckats ta sig till Sverige som “ensamkommande barn”. I Tunisien är 99,5 % av befolkningen sunnimuslimer och eftersom pojkarna heter sådant som Hamza (med katthuvudet) TchakiYoussef (med kniven) Ben Ali, Kuorbam (med bakvänd keps) Uomama och Firas (i bakgrunden) Mani så kan vi utgå från att det inte är Jesus lärjungar som härjat runt och halalslaktat en katt.

Hamza Tchaki verkar i varje fall ha tagit sig till nordliga breddgrader, han poserar i ett vintrigt landskap, som ser svenskt ut på sin Facebooksida.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Uppdaterat 2013-01-30

Åtminstone en av de skyldiga är identifierad som boendes i Vagnhärad. Källa: SN där man faktiskt först fick kommentera men kl. 18:45 var alla kommentarer bortplockade, ALLA…

40 thoughts on “Tuffa grabbar *uppdaterat

 1. Dom måste vara sjuka i huvudet när man gör nåt sånt fruktansvärt mot ett djur. och enligt min bedömning så kan man göra nåt sånt mot ett sött djur så kan man göra andra hemska saker med mot andra människor med.

 2. Andersson:
  Hade bestämt för mig,att hundar och skor är “orena ting” inom deras ideologi..Kanske är kattor undantagna,eller fanns det inga sådana i grottans närhet ??

 3. Det är inte några barn och inte heller någon enstaka stolle. Det är fyra unga vuxna män som tyckte det var en god idé att skära huvudet av en katt och ta ett foto av resultatet. Vad man kan säga om det vet jag inte riktigt, men en stor djävla kulturkrock är det i alla fall. Primitiva och underutvecklade människor har hittat hit till Sverige. Fy Fan!!!!

 4. När man ser detta e det vare sig förvånande eller konstigt att SVERIGEDEMOKRATERNA vinner mark i Riksdagen

 5. De kommer att hamna i helvetet enligt Koranen man ska aldrig döda djur!!
  Enligt Koranen en man har brunnit i helvete på grund av katt som inte fick mat och vatten av honom

 6. Förmodligen så kommer det att ta ytterligare 6-7000 år innan denna synnerligen primitiva art utveckar några som helst mänskliga sidor!
  Vänligen
  Janne

 7. Nä Pettersson NU kan man Inte kommentera längre på SN, jag såg att man kunde förut men nu har det tydligen hänt något. Har läsare varit arga, har dom haft synpunkter och åsikter?

 8. Enligt Koranen är inte djur värde något och finns endast till för människors nöjes skull. Man kan lätt se att de är hjärntvättade muslimer som följer Koranens ord. Vi måste ah förståelse och tålamod innan vi alla har blivit islamister för då blir allt så bra på moder jord…….NOT

  • Nejdå där har du helt fel!!! Glöm inte vad en svensk gjorde med hunden ska vi säga enligt våra religion!!! Fel att döma religion och hela folkgrupp!!

   • Andersson hur menar du nu?
    Det finns alltid idioter även bland “svennar”, men att muslimer inte har en vettig djur syn är inget nytt , står ju i Koranen som de läser. klart att det blir fel i huvudet på muslimerna när de tillämpar ett budskap från 400 efter Kristus i ett modernt samhälle med djurhållning och helt andra värderinger.

    Muslimer i Sverige borde fan ta ett körkort för att klara av att leva i 2000 talet och anpassa sig till de värderingar och den frihet som kvinnor har i dag!

 9. Visst inavel har ju betydelse i vissa sammanhang men det största problemet är nog kärlek. Det låter lite konstigt men jag tänkte så här svenska föräldrar visar att dem tycker om sina barn och gör allt för dem. Invandrare ifrån Afrika och mellanösten verkar inte bry sig alls så länge ungarna håller sig borta så är det bra attityden. Svenska ungar får från början lära sig att man ska vara snälla mot djur om man nu är dum mot dem från början. Invandrare är det tvärtom med dem uppfostras att hata allt och alla. Jag menar vilken svensk förälder tycker att ungarna kan komma in och göra läxorna efter dem kastat sten klart mot polisen. Vilka svenska föräldrar ställer sig bakom ungarna när det börjar skjutas runt om och inte fan skulle dem dra ifrån landet utan ungarna för att rädda sig själva. Just därför duger inte svenska straff åt dem det måste bli hårdare mot just såna här idioter. En svensk som låses in blir ju helt förstörd och föräldrarna blir oroliga invandrare bryr sig inte utan tycker att det är lite ballt. Det är ju inte konstigt att dem måste ta till såna saker som att hugga av kroppsdelar för att dem ska fatta där nere. Alltså detta är inget försvar för dem utan jag ville bara ta mig in i deras skallar för att fatta hur idioter tänker.

 10. Det säger allt om hur IQbefriade dessa människor är.
  Äckel som föräldrarna misslyckats totalt med.
  Inaveln har säkert betydelse här.

 11. Och naturligtvis finns de i Sverige! Och straff lär de väl inte få? Kan vi alla hjälpas åt att sprida var katttmördarna finns?

 12. Fy fan, jäkla tur att man inte vet och känner personer som gör detta. Jag kokar av ilska och vet inte vad jag skulle göra, kanske lika eller likvärdigt som de gjorde med katten

 13. Intressant att följa nätdrevet. Alla inblandade länder tycks bli beskyllda, snacka om att skjuta på pianisten. Fotot upptäcktes i Kanada, alltså måste killarna vara kanadensare. Sedan jobbade Anonymous i Brisbane på att hitta förövarna. Slutsats: De måste vara australiensare. Andra skyller på Marocko och naturligtvis var de israeler eftersom judarna ligger bakom all ondska enligt koranen. Eftersom det oftast är muslimer bakom onödig grymhet håller jag för troligast att de kommer från Tunisien. Men det kan också vara ett samarbete mellan flera nationaliteter i dessa globala dagar.

 14. Anonymous Brisbane har nog fått det om bakfoten:

  FOR THOSE WISHING TO CONFIRM THE CAPTURE AND ARREST OF THE 4 ISRAELI MEN THAT TORTURED THE LITTLE KITTEN, HERE IS THE PAGE. IT IS AN ISRAELI POLICE PAGE SO ITS IN HEBREW. YOU WILL NEED TO SCROLL HALF WAY DOWN AND LOOK FOR THE PICTURE ON THE RIGHT HAND SIDE. https://www.facebook.com/israelpolice/map?activecategory=%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA%3A&session_id=1333002406&filter=2

  משטרת ישראל העמוד הרשמי
  העמוד הרשמי של משטרת ישראל בפייסבוק מספק לעוקביו מגוון רחב של תוכן חדשותי מתוך הארגון, ובנושאי פלילים וחברה. לפניכם מספר קווים מנחים לגלישה באתר: העמוד הרשמי של משטרת ישראל בפייסבוק אינו מהווה תחליף למוקד 100, או פנייה בכל נושא הדורש טיפול משטרתי. במטרה להגן על פרטיותכם, מומלץ שלא לפרסם פרטים אישיי…
  Page: 125,282 like this

  Typiskt muslimskt beteende att först begå brott och sedan skylla på kristna eller judar.

 15. Tror fan att de räds katter
  Smarta självständiga och tänkande djur
  Var kommer bilden ifrån ?
  Det måste gå att söka vidare på det här och hjälpa till

 16. “… strike terror in thier hearts…”

  Tanken är att vi ska känna att det
  kunde vara vår katt
  eller vårt barn.

 17. Lämpligt straff för dessa svin hade varit att man använde samma kniv och avlägsnade deras fula trynen!

 18. Vad vill dessa lågt stående kräk visa med med
  konsstycket att halshugga en katt? Intellektuellt
  står katten på ett högre plan än dom själva, det
  märks att dessa individer hämtat intryck från en
  bok skriven på 600 talet, Djävla kräk!

Kommentera