När åsiktsfriheten inte längre gäller!

Det här handlar om en man som under 2000-talet har tvingats bort från sitt kommunala arbete, inte bara en gång utan flera för hans åsikters skull. Trots att Sverige på pappret har åsiktsfrihet. Se videon om läraren Rickard Jomshof, som har fått uppleva statens förföljelse av oliktänkande. Vår åsiktsfrihet har avskaffats av en Moderat statsminister med otillräckliga kvalifikationer för sitt ämbete. Denna person John Fredrik Reinfeldt Hood kan inte styra ett land rättvist, utan måste ha hackkycklingar för att kunna motivera sin egen existens. Låt aldrig denna farliga mörkerman  någonsin få något inflytande över Sveriges politik igen.

14 thoughts on “När åsiktsfriheten inte längre gäller!

  1. Läraren heter Jomshof, inte Jomsdorff.
    Även borgerlighetens f.d. flaggskepp, Svenska Dagbladet, är emot yttrandefrihet om det gäller kritik av arbetslöshetsinvandringen! Ledare 19/1 d.å.

  2. Han skulle gå till JO, då skulle ha få rätt att han sina åsikter i fred.
    HAHHAHAHahahhaAHahhahaha

  3. Åsiktsfrihet ? Det var länge sen vi hade i detta land. Fast om man bara har ”rätt” åsikter har vi en fantastisk frihet.

  4. Man kan vidareutveckla reportaget.
    Många lärare har starka vänstersocialistiska sympatier. Kan de vara lärare om det finns elever, vars föräldrar flytt från eller kanske t.o.m. dödats av kommunistiska diktaturer?

    Inom Islam är kvinnan förtryckt och då ställer sig frågan hur kvinnliga elever ställer sig om de vet att en manlig, muslimsk lärare har den inställningen?

    Kan en jude vara lärare om klassen har muslimska elever?
    Kan en muslim vara lärare om klassen har judiska elever?

    Vill man kan man dra detta långt och frågan är var gränsen går och om det ska finnas en gräns?

      • Eva-Marie:
        Har du någon bild på han som skriver i den bloggen, har varit inne och läst där emellanåt. Mest för att han har en del kuriosa om Malmö.

      • Ja den bloggen är väl illröd, men även jag har varit inne. Ibland har de en del inte politiska saker, som kan vara läsvärda. Det är dock länge sedan jag var där. Det var under den tiden då bloggtoppen fortfarande fanns. Den har legat nere bortåt ett år nu, kanske mer, och samma sak står som stod då. Att bloggen ligger nere efter angrepp från hackers.

      • Det är möjligen inte en man som heter Ronny Åkerberg,
        en gravt kommunistinspirerad figur som ältat den röda
        irrläran i snart 40 år, och som är bortom all räddning?
        Jag vet att han tillhör Röda Malmö,!

      • Ronny Åkerberg är Röda Malmö. Har för mig att jag har haft med honom på ett foto när han var vid Geert Wilders föreläsning…alltså han stod utanför och var med i apeflocken.

Kommentera