Etniskt rent

Vi har lärt oss att vissa yrkesgrupper inte lever som de lär.

På tidningsredaktionerna runt om i Sverige är det etniskt så det förslår. I de politiska finrummen är det nästan lika illa. Efter Sabunis avgång är regeringen kanske värst.

”Det är upp till vart och ett av partierna att väga in olika aspekter”, säger statsministern och samma försvarstal hörs från Helin, Mattsson och Carstorp. Det är ungefär samma tankesätt som de använder när de försvarar sina val av bostadsområden. Vi ska vara mångkulturella, men inte där vi jobbar och bor. Hyckleriets nya ansikte.

reg
Arnholm har klistrats dit och ersätter Sabuni på bilden. Ja, ni ser ju själva.

DN frågar.

6 thoughts on “Etniskt rent

  1. Sverige är ett märkligt land, under min uppväxt så var jag hatad för att jag inte var exakt som mina klasskamrater var ,kan skriva idag vackrare, det klarade de inte . Var dessuton längre och slankare det fanns en otäck avundsjuka, kan det vara orsaken till att man idag uppskattar fulhet och dumhet, en undran .Har klarat mig bättre än de fula, det är iallafall sant, tack och lov ! Att jag sedan är omringad av ”stollar”, det lever jag med.

  2. Det mest chockerande är att dessa ljusa personer inte står upp för sitt folk. Talar inte för mig själv då jag var en av många svenskar som är blond och grönögd med brun pigmentering. Var dock utsatt för hat av rödfnasiga och fräkniga jämnåriga.

    • Ruben:
      Du har rätt,det finns en viss kulturell blandning…T.ex.”den fula ankungen” från C plus en del andra,som skulle kunna stå vid Körsbörsträden,istället för en fågelskrämma !!

  3. Du ska se Stefan det blir säkert mörkt där med för som jag kan se det i Malmö i min stadsdel har vi fått in hucklen i politiken.

Kommentera