Döda kristna men skada ej muslimer

Terroristerna berättade i början att de inte skulle skada muslimer och att de var bara intresserad av kristna och otrogna. De sa att de skulle döda dem, säger 53-årige Abdel Kader en ur den befriade gisslan på Amenas gasanläggning i Algeriet.

Kidnapparna talade som islamister, säger Abdel Kader. Algeriern tillade att kidnapparna verkade vara väl förtrogna med gas anläggningen, som ligger i öknen i Algeriet.

– När de gick runt, var det uppenbart att de visste vart de skulle gå, säger 53-åringen som arbetade på gasanläggning.

-Pettersson väntar på helsidesrubriker i Aftonbladet och Expressen – de vill bara döda kristna…

drepe kristna

Dagbladet.no

8 thoughts on “Döda kristna men skada ej muslimer

  • Sök dig till det muslimska brödraskapet, de dödar flest muslimer i hela Världen. Jag tror att de har ett kontor i Stockholm. De har mycket nära kontakter med det socialdemokratiska partiet och LO.
   Kan hända har de kontor någonstans runt Norrmalmstorg eller Hamngatan. De kan nog lära upp dig att mörda muslimer.

 1. Har förgäves sökt kontakta en vän i Algeriet, han arbetar som säkerhetsvakt för ett engelskt bolag. Nästan alla utländska företag i landet erbjuds/krävs anlita ett sådant men många har egna säkerhetsvakter. Algerierna är glada över att stå utanför den ”arabiska våren” och vill inte ha dessa extrema islamistiska gruppers påverkan. Därför den resoluta omedelbara attacken på terroristerna.

  Det har hänt tämligen ofta nu att vi får rapporter från olika delar av Afrika om al-Shabab, Boko Haram mfl grupper som ”ska ta över”. Jag ser två orsaker: Det har hänt mycket i Afrika vad gäller utveckling och de har dessutom många rika naturtillgångar = intressant ur ekonomisk synvinkel. Dels finns det en mängd ”legoknektar” efter bl a kriget i Libyen som reser runt och krigar i olika länder. Syrien är ett exempel. Många säger att de är ute på jihad (även om det gäller att döda egna trosfränder) d v s de använder sig av islam för att legitimera sitt dödande. Jag kallar dem för kriminella ligor.

 2. Långt ifrån alla muslimer är terrorister men praktiskt taget alla terrorister är muslimer.

  Det vore på sin plats att de som pk-multikultiförespråkarna kallar de ”moderata” muslimerna, höglutt protesterar mot de som bedriver terror, d v s de rättrogna som följer skrifterna och traditionerna. Problemet är att det inte existerar någon ”moderat” islam. Islam är exakt det som står skrivet i Koranen och Haditherna och tolkningarna från de 8 lärdomsskolorna. Att islam är ett framgår av Ammanbudskapet som utvecklas här http://nilsdacke.blogspot.se/2009/12/ett-budskap-med-flera-bottnar.html och turkiets president Erdogan har också uttalat att uttrycket ”moderat islam” är mycket motbjudande, förkastligt och ett brott mot religionen.

  Koranen innehåller till 75-80 procent texter som förkunnar hat eller död över de otrogna och Haditherna utgör en biografi över massmördaren, slavtagaren, våldtäktsmannen, plundraren, härföraren, pedofilen … Muhammed.

  Det är inte att förundra sig över att situationen är som den är där islam är rådande.

 3. Islamister är helvrickade, det är bara att konstatera.
  Men enligt PK packet är man Islamofob om mn påpekar
  detta. Men vem är det som skapar denna fobi??

 4. Sett ur ”korrekta” svenska PK-pressens öron,är ju det uttalande som den 53-årige Algeriern gjort,mer än rasistiskt…
  Därför kan de omöjligtvis återge något sådant,i sin skyddade värld likt
  ….Sörgårdens trädgård !!

 5. Om terroristerna ser ut som muslimer, låter som muslimer, beter sig som muslimer, luktar som muslimer och mördar som muslimer så är det förmodligen just…
  …muslimer!

  OM terroristerna nu lovar att inte skada andra muslimer, varför går då inte andra muslimer in och fritar gisslan?
  Detta är ju ett ypperligt tillfälle att ta avstånd till terrorism och bevisa att islam är en ”fredens religion”.

  Eller kan det vara så att ALLA muslimer, över alla nationsgränser, sympatiserar med terroristsvinen?

  Då är det verkligen tur att vi har så fredliga muslimer, just i Sverige.

 6. Ca 1:15 i detta filmklipp http://www.youtube.com/watch?v=Jj9TxjygUf0 säger talespersonen för de muhammedanska rebellerna i Ansar el-Dine ”our relations with al Qaeda and other groups is the same as with any other muslims – we share the same faith, that is all. Nothing more, nothing less”

Kommentera