Syrien 2013

Denna islamiot som mest verkar att komma från medeltiden är en medlem av de representanter för ”den fredliga religionen” som nu försöker att ta makten i Syrien.

Alawiterna , som det klart framgår av hans uttalande att han inte gillar, är en ”undergrupp” av den shiitiska delen av islam.

FjärranÖsternRedaktionen kommenterar: Abu Hafs är duktig på att vråla och hota samt vifta med svärdet, säkerligen är han också en framstående stenkastare!

Alla muslimska länder är mycket eller mycket mer  ”dysfunktionella” och om Syrien drabbas av att bli styrda av dessa barbarer kommer Europa med Sverige i spetsen att ytterligare berikas med stora skaror ”pensionsräddare”.

2 thoughts on “Syrien 2013

  1. De ”fredliga” och ”heliga” krigarna i Syrien berättar om vad som skall hända med dyrkarna av USA och Ryssland och vilka dödsverktyg som de skall använda. Två av dem tillhör de traditionella inom ”fredens” religion och de existerade på 600-talet, medan det tredje de inte själva har haft kunskaper nog för att uppfinna. De påstår att de skall utföra sina illdåd om de så bara utgör 5 procent. De berättar också om att ”änglarna breder sina vingar i Levanten”, d v s området som inkluderar större delen av Libanon, Syrien, Jordanien, Palestina, Israel, Cypern, södra Turkiet, några regioner i nordvästra Irak och Sinaihalvön.

Kommentera