Lars säger sanningen i Ring P1

Lars Runesson från Stockholm ringer in till Ring P1 och säger sanningen om “fattigdomen” hos nyanlända.

Han säger en viktig sak. “Rabaldret kring Centern i veckan visar att svenska politikers okritiska syn på invandring är rent politiskt i syfte att vinna röster från denna allt större väljargrupp”.

Lyssna, det är hörvärt Barnfattigdom

bag_of_money

7 thoughts on “Lars säger sanningen i Ring P1

  1. Nu har vi äntligen fått fram lite siffror över fördelningen av våra skattepengar. Kanske våra politiker nu kan ta på sig ansvaret för vad de ställt till med. Samtidigt kan de erkänna att det är de själva som skapat “vi och dom” och sluta kalla utnyttjade skattebetalare för rasister och främlingsfientliga.

  2. Äntligen fick man nog ett sant, och mycket rimligt svar, men inte kul svar…så ca 400 miljarder kostar denna vansinnespolitik…per år!!!
    Denna regering och mediapakten har verkligen visat svenska folket vilka människor som prioriteras i detta land, och det är inte svenskar.

  3. Ja, Freja, inringaren snoppades snabbt av när hans lösning överensstämde med SD:s, för den lösningen är inte rumsren i Sverige. Så får vi inte tycka och gör vi det får vi INTE komma till tals i media. Det bevisade programledaren med all önskvärd tydlighet.

  4. Undrar vad som är på gång,något dj-skap har de styrande för sig…Nu är frågan enbart vad de har funderat ut !! Lars R`s teori om att antalet invandrare skulle vara lockbetet,kan vara en av orsakerna,men kanske det finns otaliga andra.T.ex att dessa “högt” uppsatta chefer är rädda att mista sina oskäliga månadslöner inkl bonusar !! Att det enbart skulle komma från politiker/statstjänstemän etc,utesluter jag,eftersom dessa inte i gemen ligger på en sådan nivå förståndsmässigt,att man knappast kunnat styra det till den misär,landet idag har hamnat i !

  5. Tack Lars Runesson, jag har nu bett alla jag känner att lyssna på detta inslag. var det någon mer än jag som hörde hur märkbart irriterad programledaren blev?

Kommentera