Judisk familj misshandlad och mordhotad

Antisemitic%20attack_1_6Uppdaterat 2013-01-18 kl 08:15

När en judisk familj i Nice med en gravt handikappad son kom hem hade någon lagt beslag på deras handikapparkeringsplats. Fadern kontaktade kommunen som lät bogsera bort den främmande bilen. Det blev inledningen på några mardrömstimmar för familjen.

Bilen ägdes av en islamistisk algerisk gängledare, som rasande anlände med sitt shariagäng. Gänget bröt sig in i familjens hem, misshandlade fadern svårt och försökte till slut strypa honom. Också den 17-åriga dottern misshandlades och fick veta hon som ”smutsig jude” skulle dö.

När hennes lillebror försökte ingripa blev han nedklubbad. Sedan slog shariagänget systematiskt sönder hela familjens hem medan de samtidigt överöste dem med antisemitiska smädelser och mordhot.

Modern lyckades till slut ringa polisen som långt om länge kom.Men inte ens det avskräckte islamisterna. Medan de fördes ut till polisbilen skrek de att de skulle komma tillbaka och döda familjen…

JSS News

JTA

Det här tar jag inte upp för att man ska tycka synd om judar i allmänhet, utan för att de som hatar Judar är beredda att gå hur långt som helst i sitt hat. De har dessutom ingen som helst medkänsla för någon jude som är gravt handikappad, och struntar blankt i att de står på en handikapsparkering. Det enda som räknas för dessa egoister är den egna gruppen.

Frågan är vem som har uppfostrat dem, och hur man åstadkommit så helt asociala individer, utan någon som helst känsla för rätt och fel. Dessa är algerier, samma folkslag som de som i dagarna tagit ett oljebolags anställda som gisslan och med stor sannolikhet mördat en stor del av sin gisslan. Eller Muhammed Merrah som mördade 3 civila soldater och 3 judiska barn och en lärare på en fransk judisk skola i höstas. Listan över vidriga algeriska islamister kan tyvärr göras väldigt lång.

Ett sådant land borde stängas av från alla internationella kontakter, tills de har lärt sig hur man umgås, och de som fortsätter med våld ändå, ska ha livstids fängelse. De här vilddjuren är en produkt av den rövarmentalitet som alltid har funnits i Maghrebländerna, sedan araberna ockuperade dessa länder och koloniserade dem under 800-talet, och ursprungsbefolkningen som kallas berber jagades upp i Atlasbergen.

Nu på morgonen den 18 januari 2013 tillkännagavs att den militära operationen igår kostade 30 liv bland gisslan och ett tiotal islamister. Mer om detta på Petterssons inlägg om den misslyckades militära insatsen.

One thought on “Judisk familj misshandlad och mordhotad

Kommentera