Tusentals salafister samlas i Berlin

Pierre Vogel Islamisten-Kun

Till helgen väntar Berlin kanske 10.000 salafister till ett stödjippo för jihadisterna i Syrien. Salafisterna ska samla in pengar åt sina syriska meningsfränder och, misstänker säkerhetstjänsten, framförallt värva frivilliga till jihad. Jippot kommer att pågå åtta timmar i en av Tysklands största konferensanläggningar i Berlin-Kreuzberg och i flera moskéer, bl.a. i Neukölln.

Alla kända salafister från Nordeuropa kommer att vara på plats. Främst boxaren och konvertiten Pierre Vogel, numera ledare för nätverket Det verkliga islam, den största salafistiska organisationen i Tyskland.

Imam Ibrahim Abou-Nagie, som organiserade den jättelika kampanjen då 25 miljoner koraner delades ut i den tyskspråkiga världen, finns på plats. Från Bonn kommer predikanterna Abu Dujana  och Abu Abdullah och från Frankfurt Abdellatif  Rouali och Sven Lau.

SalafisterDet ryktas även att Anjem Choudary från Storbritannien och flera imamer från Skandinavien är på väg till mötet. Polisen och författningsskyddet är oroliga både över att salafisterna ska utnyttja tillfället till en våldsam happening, typ att storma Syriens ambassad, men framförallt för att de ska organisera ett större förband jihadister till det syriska inbördeskriget från Berlin.

De sociala medierna är sedan veckor översvämmade av jihadistisk propaganda. Alla våra bröder i Syrien är jihadister. Envar som utrustar en jihadist kommer att belönas av Allah, säger Abou-Nagie. De tre salafistiska moskéerna i Berlin utlovar tusentals deltagare i arrangemanget.

 Berliner Zeitung

Berliner Morgenpost

Die Welt

JIHAD I MALMÖ

UPDATE:

Helgens stora överraskning på salafistmötet har redan läckt: Bushido, Tysklands främste inom hip hop och gangstra rap, är salafist.
Naturligtvis med ett kriminellt förflutet, men nu mångmiljonär och med två MTV Awards. På söndag ska han konvertera till salafismen inför de tusentals meningsfränderna.

Här samlas nu de vidriga Salafisterna från alla delar av Världen, Olli säger bara tänk, om… kanske, kanske med lite tur.

18 thoughts on “Tusentals salafister samlas i Berlin

 1. Den storvulet utropade Salafist/Sunnitträffen i Berlin,visade sig på söndagen att bestå av ett 30-tal ”troende”.Efter att en timma lång stått och skrikit ut sina budskap,skingrades hopen.Denna tycktes bestå av två-tre storfamiljer,eftersom det tältöverhylda stod i bakgrunden.Orsaken till att man avstod från sin utlovade marsch(för ”den fredliga religionen”),var att Pro Deutschland samlat sig till en motdemonstration vid den tänkta marschvägen.För Ali och hans bröder blev det ett snöpligt slut på denna ”stora aktion” !!

 2. Pica pica:
  Problemet med denna Vogel,är att åklagarna liksom i Sverige släpper odjuren lösa,trots att de bryter mot lagen.Nu tillhör han en av c:a 150 terrormisstänkta i Tyskland,som säkerhetspolisen bevakar dygnet runt.
  Alltså kan han aldrig taga ett steg,utan att de vet vad han har för sig !!Läste vid något tillfälle,att det skall finnas drygt 3.000 sådan specialkrafter,inom polisen i vårt södra grannland.

 3. Ja, denne Pierre Vogel, (Abu Hamza) är en ful fan. Trodde Tyskland blivit av med honom. Efter flera tillslag av polisens specialenheter de senaste två åren mot salafisterna utvandrade denne Vogel glad i hågen till Egypten i fjol. Han hade kanske räknat med en parlamentsplats tillsammans med Muslimska Brödraskapet. Men MB har tagit det försiktigt med salafisterna, trots stödet i valet. Men nu gör han come-back i Tyskland för att samla in pengar till islamisterna i Syrien.
  Vogel, själv konvertit har anammat Anjem Chouderys vana att ”snabbomvända” blåögda ungdomar på gatan genom att be dem läsa efter honom på arabiska den muslimska trosbekännelsen och dela ut gratis koraner.

 4. Eva-Marie:
  Inbillar mig att du menar den lilla bilden,och dåren t.v med vit ”basker”..kan mycket väl vara en Eslövsbo.Dessa idioter vallfärdar långa sträckor,för att deltaga i rabalder.
  Bilden är från Bonn,och ledaren i förgrunden sitter nu i häktet,för bl.a inblandning i bombförsöket på Bonn station,samt niv attack mot en polis !

 5. Tony:
  Den vite mannen Pierre Vogel,är en som fått föööör många nederlag/slag i ringen !!Slog runt i huvudet på honom för några år sedan…

 6. Eva-Marie jag har läst ditt inlägg om Eslövsimamen, men inte det han har polisanmält dig för. Detta hände nog när jag var i Australien. Jag läste det mesta då, men de två första dagarna i första veckan hade jag jetsjukan och sedan var det dags att flyga igen, från Gold Coast i södra Queensland till Cairns i norra delen, så första veckan använde jag inte den enda datorn de hade, vilken inte heller var ansluten till någon högpresterande nätoperatör. Så det skulle vara roligt att läsa om det här. Att leta själv efter det har jag inte tid med nu.

  • Gomidda Olli, det var antagligen mest ordväder från skägget, du vet lättkränkta jäklar finns det gått om men det det handlar om är deras intention att tysta oss. Du får söka på¨Eslöv och imam så hittar du det jag skrev.
   Eller så gick han till polisen men som du vet dom lägger ner det mesta och går det inte vidare till nåt åtal så får man inte reda på något. Han kan ju be nån bön 🙂

 7. Vad beror den vite Muslimens leende på ? Är det hans
  våta dröm om oskulderna som väntar på honom när han lämnat
  jordelivet ?

 8. Ett stort tack till er båda för era viktiga upplysningar, Stenbock och Lars Å Månsson. Det var ju bra att dessa personer inte kan hålla sina hatmöten. Men nu skulle polisen och armèn kallas in och de flesta av dessa vidriga as interneras på obestämd tid. Men så mycket kan vi bara drömma om. Politikerna tror visst överallt att allt löser sig med de våldsamma om man låter dem hållas. Men dessa hatfyllda odjur i människoklädnader, har bara hämnd i sina förkrympta hjärnor, och de är beredda att gå över lik för att få sin vilja igenom. Det är hög tid att någon tar kampen mot islamismens vidriga hantlangare, så varför inte Bundeswehr med bistånd av polisen.

 9. Ett verkligt bevis,att också ett litet parti( i detta fall utanför Bundestag)kan påverka…Detta ger mod inför valet,och ännu större förhoppningar på framgångar,för SD i Sverige 2014 !!

 10. Läste just en lycklig vändning kring stormötet i Berlin.
  Tack vare nya partiet-Pro Deutschlands-protestaktion,fick CDU stora rädslan,och kontakt togs med Vicom,där Salafisterna skulle hyrt in sig.
  Efter dessa påtryckning blev trycket för stort på uthyraren.Det planerade mötet i hans lokaler annulerades..Hurvida de stora topparna kommer att hålla ett möte i Neukölns Moskè är för tillfället inte känt.

 11. Redan för ett år sedan fann ett sådant möte i Göteborg stånd.Visserligen inte som i Berlin 1000-tals,men en form av toppmöte,för de speciellt utvalda..Sedan försökte man ju i höstas,att samla samma pack i ett Hotel i Täby,vilket avslöjades och blev inställt !! Tro inte annat än att vår ”älskade statsminister”,är stolt för dessa framgångar,bland sin importer…

 12. Fy fasen man ryser av obehag, att dessa pyjamasklädda skäggtomtar ska få samlas i ett civiliserat land är ju skandal. Nästa möte sker nog i Sverige. Reinfelt invigningstalar och hälsar välkommen.

 13. Det här är början till slutet för en vettig värld. Det går snabbt nu, svenska politiker hänger inte med. Mycket farligt för västvärlden.

 14. Vilket av mina troll menar du. Den rödskäggiga på översta bilden är Pierre Vogel en tysk boxare och konvertit, vad han heter som islamist vet jag inte, men det här är definitivt en av Tysklands farligaste män. Den svartskäggiga som står bredvid, vet jag inte vem det är. Men lite undersökning hos Hasse Pettersson på Jihad i Malmö kanske kan ge något om man har tur. Det går ju inte att söka på ett foto väl?
  Hasse vill tydligen inte ha någon kontakt med yttervärlden, så han har inget, inte som jag vet i vart fall, sätt att bli nådd. Mina inlägg får jag kontinuerligt och per automation en dag efter att han själv har publicerat, det räcker för vi är nog den största bloggen han levererar till. Jag publicerar endast de bästa av hans inlägg, annars skulle det bli för mycket och för tråkigt för mig. Men kunde jag nå Hasse så skulle det vara jättebra.

  • Den rödskäggige menade jag men jag skämtade lite med dig. Dom var rätt lika, samma färg på skägget och mössan.

Kommentera