Stäng

Erik Almqvist lämnar riksdagen

Erik Almqvist, Sverigedemokraternas (SD) förre ekonomisk-politiske talesperson som avgått från sin post, lämnar också riksdagen. Han avsäger sig även sitt medlemskap i partiet.

– Efter en hel del diskussioner har vi tillsammans landat i en ståndpunkt om att det gagnar varken Erik eller partiet att han fortsätter i riksdagen. Han har väl precis som vi insett att det blir svårt för honom att fokusera på politik efter det som har hänt. Jag tycker att det är ett ansvarsfullt beslut som Erik har fattat, säger Björn Söder, SD:s partisekreterare till TT.

Erik Almqvist kommer nu att ersättas av Anna Hagwall från Rättvik.

Vidare kommer Almqvist att jobba kvar åt SD men inte som anställd utan som konsult med det projekt SD har som handlar om socialkonservativa satsningar, hans fokus kommer att vara att bygga infrastrukturen.

Projektet är bolaget Samtid och framtid, som helägs av partiet och som till hösten 2013 ska dra igång egen medieverksamhet med egen webb-tv och webb-tidning, och då samarbeta med ett bolag som ägs av Almqvist.

SvD       SD

9 reaktioner på “Erik Almqvist lämnar riksdagen

 1. Bra att en kvinna efterträder honom, behövs fler kvinnor för att ta gadden av PK idioterna som tror att det bara är grabbar med järnrör.

 2. Nu jublar man på ljugpressen, Orrenius och co tycker att de gjort ett bra jobb. Tänk om de kunde lägga ned lika mycket jobb på Waberi, men det vågar de fega skitarna inte.

   1. Han agenda är sharia för islam är prio ett för honom och det har vi alla som inte är retarderade förstått. Hur högt ska han behöva skrika innan svensken agerar? Men hans ”kollegor” bland de moderata högdjuren har honom under sina vingar (och låter honom inte prata för när han öppnar munnen då undanröjer han alla tvivel om agendan)för dom vill åt hans religiösa fränder som valboskap. Allt är ett spel, men den dagen kommer säkert då partierna sitter med Svarte Petter, och vill ha bort honom, och då fixar dom till ett eget parti.

   2. Eva-Marie:
    Det blev lite fel där, agendan känner jag till. Men alla människor har ju lik i garderoben, waberi lär väl knappast vara något undantag.

   3. Jo Ruben jag skrev lite fel där. Säkert har han också nåt skit i gaderoben, han har kanske dansat med en kvinna eller hälsat och tagit i hand….hu hemska tanke och tänk om han har fem fruar istället för fyra och vi betalar bidrag för ensamstående med barn…..sådant händer varje dag. OCH tänk om han ljuger för oss varje dag…….OJ man inser att hans garderob måste vara full.

  1. Jo han verkar vara en duktig påg men med spriten……..hoppar grodorna ut. Varför skall han gå när så många andra vi granskat sitter kvar?? Olika måttstockar är inte bra och Soran sitter förmodligen och gottar sig nu och det unnar jag inte honom.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: