Vi grillar olika!


Den danskarabiska pappan ville grilla kött, men tyckte att det var för kallt utomhus. I stället tände han kolgrillen inomhus. Ett tilltag som kunde ha dödat hela familjen.

Historien är som hämtad från tv-serien Solsidan där familjefadern Fredde är så förtjust i att grilla att hans fru föreslår att han ska söka hjälp för sitt ”missbruk”.

Han tog fram en kolgrill, men tyckte att det var för kallt ute, skriver jv.dk. Det hindrade inte mannen från att grilla ändå – inomhus. När mannen hade tänt grillen och lagt på några köttbitar uppstod emellertid problem.

Senare ringde nämligen en familjemedlem till 112 och berättade att flera personer i huset mådde dåligt. Ambulanser skickades snabbt till platsen och fem personer, två vuxna och tre barn, fick föras till sjukhus i Esbjerg.

Där fick de behandlas för kolmonoxidförgiftning, skriver jv.dk. Kolmonoxidförgiftning är något som vanligtvis uppstår i samband med brand i organiska material i slutna rum.

Olli säger som den store tidningsmannen Jan Helin på Aftonbönen. Vi grillar alla olika!


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: