Våldtäkter i Italien

52 % av våldtäkterna i Rom, 59 % i Milano och 40 % i Italien utförs av invandrare.  

Invandrare står för endast 6 procent av invånarna i Italien men för imponerande 40 procent av Italiens våldtäkter. 6,3 procent av våldtäkterna i Italien utförs av marockaner. Siffrorna ökar dessutom kraftigt runt storstäderna.  

I Rom står invandrarna för 52 procent av våldtäkter. I Milano för 59 procent. 8 procent av våldtäkterna i Milano utförs av egyptier och 7 procent av marockaner. I Bologna var 53 procent av våldtäktsmännen invandrare, varav 11 procent var marockaner.

Rumänska invandrare toppar våldtäktsstatistik på grund av det stora antalet rumäner som flyttat till Italien, de utgör nästan en femtedel av antalet invandrare. Men rumänerna står inte för mer än en femtedel av våldtäktsstatistiken i varje stad, vilket innebär att trots de till synes höga siffrorna är rumänerna underrepresenterade i Italiens våldtäkt statistik. Det bor närmare en miljon rumäner i Italien och hälften så många marockaner men när det kommer till våldtäktsstatistik ligger marockanerna straxt bakom rumänerna.  

Rikstäckande utförs 7,8 procent av våldtäktsmän av rumäner och 6,3 procent av marockaner. I Bologna bor har 6200 rumäner och 3400 marockaner och där är marockaner ansvariga för 11 procent av våldtäkter och rumänerna för 10 procent.

-Pettersson inser att med sådan statistik verkar det som Italien inte bara har problem med våldtäkter, de har framförallt problem med muslimsk invandring och för den som undrar över liknande statistik i Sverige så glöm det, här är det av någon anledning förbjudet att föra statistik över brottslingars etnicitet. Någon som vet varför?

Här sprider några muslimer frid över Milanos gator…Milan våld

Frontpagemag 

2 thoughts on “Våldtäkter i Italien

  1. Ah , det är väl anmälningsbenägenheten som har ökat
    även där! Precis som i Sverige och Norge.
    Kanske dags med lite Indien takter i Europa också:

Kommentera