Petterssonsblogg polisanmäld

Södermanlands Nyheters kriminalreporter Roger Sundberg ringde idag på eftermiddagen och frågade om en kommentar på att Petterssonsblogg.se var polisanmäld för hets mot folkgrupp.

-Den gode Roger fick ingen kommentar eftersom vi inte fått någon anmälan tillsänt oss.

Men polisanmälan var väntad. Det är ett välkänt faktum inom media att det finns “privatpoliser” i hela landet som media mer än gärna förser med köttbitar genom vinklade artiklar där aktuella personer antyds syssla med skurkaktigheter.

I det fallet kan vi upplysa kriminalreporter Sundberg och chefredaktör Carstorp om att vi i Sverige har den ordningen att rättsväsendet avgör vad som är brottsligt eller inte – inte landsortstidningen SN – och Pettersson har fullt förtroende för att åklagaren placerar polisanmälan där den hör hemma…

75 thoughts on “Petterssonsblogg polisanmäld

 1. Så Pettersonsblogg är polisanmäld…..det tar väl ett tag
  att göra en polisanmälan…det går säkert något snabbare
  att arkivera den här anmälan i papperskorgen där den
  hör hemma.

 2. Ali1948:
  Skulle du ha intresse av en äkta muslimsk bönematta av god kvalitet,finns en sådan hos mig till salu !! Inköpt i Dubai och som sådan av försäljaren välsignad.
  Har den just nu liggande på Toalettgolvet,men är faktiskt som i nyskick, även om den legat framför stolen i många år …

 3. Ali
  Du har i flera kommentarer utfärdat kritik mot judar och i Sverige jämställs kritik med rasism och främlingsfientlighet.
  Om vi därmed kritiserar vissa muslimer och du kallar det för främlingsfientlighet, är din kritik av vissa judar precis lika främlingsfientliga.

 4. Läste just detta på Avpixlat:
  ————————————————————————————————

  I förra veckan fanns följande punkt på dagordningen när en nämnd inom Kalmar kommun sammanträde.

  17. Mångfald i serviceförvaltningen (etnisk bakgrund)

  Andelen anställda med utländsk bakgrund skall motsvara befolkningen i kommunen. Kvotering och inte kompetens skall tydligen gälla om de rödgröna får bestämma.

  Som om inte det var nog så föreslog även en ledamot att muslimer skulle kvoteras in i kommunen. Ledamoten föreslog alltså en kvotering grundad på religion!
  ———————————————————————————————

  Till Sundberg: Vilken folkgrupp är det du menar är utsatt för hets? Alla vi som inte har huvudet i sanden ser mycket väl att det är Svenskarna och icke-muslimer som är de utsatta!

 5. Pettersson
  Vilken folkgrupp är det du hetsat mot?
  Utlänningar är ingen folkgrupp.
  Muslimer är ingen folkgrupp.
  Hur definierar de “hets”?

  • Det enda som jag vet är någon galen tant i sopsäck som ville mörda konstnären till en oskyldig rondellhund !

  • Den enda hets mot folkgrupp jag har sett här är den hets mot judar som en av våra muslimska vänner står för!

   • Freja. Tack för att du bevisar din blindhet o dina lägner. För du har säkert inte missat rasistord som “arabsvin” o annat som flitigt upprepas på denna naziblogg

 6. Egoistsnusk kallas det när man gör PENGAR på andras olycka förse er skandalösa, en dag är verkligheten ikapp. Stasi var en otäck organisation om man inte tillhörde den inre kretsen, nomenklaturan.

  • Undrar om SN skriver om den eventuella polisanmälan i sin blaska? OM dom gör det vilket jag tror är själva syftet med det då biter dom sig i svansen. Fler hittar hit och fler inser SNs Agenda vilken nu den kan vara? Tänka att SN trackar en blogg men det betyder att vi är en nagel i ögat på dom, vi gillar olika 😉

 7. Hets mot folkgrupp, då måste den folkgruppen vara svenskar, för någon värre hets än mot svenskar kan jag inte tänka mig. Vi blir utarmade av skatter, våldtagna av fan vet vad de heter, vårt land får inte bevara sin kultur,vi blir fullständigt överkörda av något som etablissemanget släpat in utan vårt medgivande. Det för att föda och göda lycksökande och giriga SVENSKAR !

 8. I ett land där man hetsar mot folkgrupp om man tar på ungarna pepparkakskostym, och tycker att rappare i luciatåget är helt malplacé är vi nästan allihopa rasister. Polisen får ett tufft jobb.

 9. Med så många rasistiska kommentarer som ni har skrivit har rättsväsendet starka bevis.

  Freja. På tal om det jag skrivit minns jag ingen kommentar som är rasistisk mot någon. Om du hittar någon så är det ett mirakel.

  • Om du får råda så skall vi ha sharia i Sverige men där är vi inte ännu och som det känns nu så vaknar svensken och då jäääävlar i min lilla låda. Har du nån reträttplan?

   • Ditt svar känns inte särskilt seriöst i mina ögon. Du som islamist använder vår demokrati för att införa sharia i Sverige och det är det som denna blogg går ut på att sätta P för.
    Man kan hävda att du ali pratar med kluven tunga likt dina läromästare i moskéerna gör. Uppdrag Granskning granskade och visade det vi redan visste. Hur länge tänker du stå med byxorna nere ali?

   • EM. Jajajaja. Återigen så ljuger du. Var någonstans ser du att jag vill införa sharia här? Kom med ett bevis på att jag nämnt det.

    EM. Varför ljuger du hela tiden?

    Varför flyr du sakfrågan? Är inte denna blogg antisemitisk? Ni har verkligen visat att ni är en del av problemet med antisemitism?

   • ali som dyrkar en pedofilprofet och ser koranen som en helig bok att följa. Har du läst koranen har du förstått vad där står?
    Du är sååå tröttsam ali, läs igenom alla våra kommentarer och inlägg igen och igen och igen då kanske…….

   • Hej Ali-Lisa det är nog ett av dina hatinlägg som är polisanmält, du vet alla dom där värdelösa inläggen där du skiter ur dig din rasism och ditt judehat. Du är svårt störd och intellektuellt totalt undermålig, IQ amöba..
    “EM. Om jag får bestämma så kommer jag att bekämpa kriminalitet o rasism. Samhällets stora problem just nu” Haha ska man skratta eller gråta, ska du bekämpa dig själv nu? Gör det, åk till Gaza så kanske du får se världen från en lyktstolpe.

   • NB. jaja, bra försök. Men aa nej. Av mina hundratals kommentarer lär du hitt 0 rasism. Om du hittar något får du gärna peka på kommentaren.

    Jag har vid flera upprepade tillfällen sagt vad jag tycker om judar. Jag tittar inte på personers religion. Jag tittar på respektive persons beteende och handlande.

    Fredliga judar gillar jag. Ja du vet “Jews against zionism”. De är goda människor. O de judiska fredsaktivisterna är också judar som jag gillar. Det är viktigt att skilja på judar, israeler och sionister.

   • Sorry Ali-Lisa men det hjälper inte att dravla och försöka blanda bort korten. Har ingen lust att gå igenom alla dina skitinlägg, din rasism är tydlig men du är som vanligt för dum och undermålig för självkritik och självinsikt.

    Skulle vara intressant om du nån gång kunde komma med nåt annat än ditt vanliga svammel.

   • NB. Han kan inte komma med annat än svammel för han/hon är här för att missionera. Förvänta dig inget vettigt från en islamist du vet väl att i hans favoritbok koranen står att han skall ljuga för oss.

   • EM. Jag förstår att du är fortsatt desperat. O därför tvingas du ljuga igen.

    Jag har i flera månader bett er ( dvs tiotals individer) att hitta en enda lögn i mina kommentarer. Hur kommer det sig att ni ständigt o desperat påstår att jag ljuger medan ni aldrig har kunnat peka på en lögn?

    EM mfl. Jag har aldrig behövt ljuga här i våra diskussioner.

    EM. Jag önskar dig en trevlig julledighet.

   • ali ingen här tar dig på allvar.
    Du önskar mig trevlig julledighet samtidigt som jag har i åminnelse de gånger då du hotat med att dina muslimska vänner från Rosengård skall söka upp mig för att göra vaddå?
    Du har lovat oss att du länkar våra inlägg som du som islamist avskyr, dessa inlägg länkar du till mussepolare. Ibland blir du verkligen arg på vår islamkritik och vår yttranderfrihet och bussar allan ballan på oss, hu vad rädda vi blir men hot är det för du tror på gudens vrede i din favör eller hur?.
    Du har hotat oss här inne på Petterssons och som du kanske förstår är lagens långa arm här inne och dammsuger efter islamister så knackar det på din dörr kan det vara farbror blå.

   • EM. Jag får länka era rasistiska inlägg till vem jag vill. En länkning är inget hot.

    Om ni däremot tolkade det som ett hot är det bara ert problem.

    Från min sida nöjer jag mig med att be Allah ge så många av er som möjligt av er ska bli av med hatet o rasismen.

    Sedan nöjer jag mig med att veta att Allah är störst o ger oss alla det vi förtjänar. Eftersom gud har livat oss det tycker jag bara synd om er

   • Hoppsan ali nu brände det till, blev du lite nervös och åkallar onda andar ugh ugh med röven i vädret mot Mecka så blir allt frid och fröjd eller kanske ett rent helvete som du tror på.

   • EM: Det är huvet som är vänt mot Mecka. Bra för dig att veta så att du inte skämmer ut dig med din okunskap.

   • Eva-Marie
    Det vet du väl att muslimerna ligger på knä med huvet mot Mecka och röven mot socialen.

   • Nix det visste jag inte. Så skönt det var förr itida då man inte visste vad en muselman sysslade med. Jo man hade hört talas om Ali Babba och dom fyrtio gumparna men vad brydde man sig om dom.
    Nu är det bara för mycket 🙁

   • Nu kom jag att tänka på Hasse Alfredssons gamla Djingis Khan spex från Lund “tjugo gånger varje vecka ska en trogen musselman,lägga sej på knä mot Mecka, ner i modden med sin kran.”
    Skruva upp ljudet!

   • fast nu är det så Ali att muslimerna på programmet Agenda säger J-vla judar de säger INTE j-vla Israeler! Hela tiden sa de j-vla judar. Och Ali jag tycker inte att någon invandrare skall fly hit till Sverige och bestämma vilka som skall få bo här eller inte, gillar man inte kristna och judar varför kommer man hit då?

   • Freja. Har du svårt att förstå det jag skriver?

    De som ropar jävla judar är rasister ja. O när de fick frågan varför sa de “för att de dödar palestinska barn”. Då har de inte lärt sig skillnaden på judar o israeler.

   • Hm och vad anser du om den äldre mannen på trottoaren då, vad var det nu han sa…..något i stil med j-vla judar. Hur lång tid tar det för muslimer att lära sig?

   • EM. Du frågar mig “vad anser du om den äldre mannen på trottoaren då”

    Har du svårt med läsförståelsen? Jag har redan skrivit att sådana kommentarer är rasistiska.

    O precis denna rasism och dessa kommentarer hittar man hos er på denna hatblogg.

   • Nu var det ju inte den mannens rasism det handlade om utan hur länge tar det för en muslim att lära sig skillnaden mellan en jude och Israel. Tar det heeela livet är ni så tröga?

  • Ja du Ali, att hitta rasistiska muslimer är inte svårt, antar att du tittade på Agenda i Söndags om judehatare i malmö? Där muslimer öppet stod och dekalrerade att de hatade judar inför ett par miljoner TV-tittare

   • Freja. Ja, jag såg det. O inslaget visade precis det jag hela tiden sagt. Att deras fel är att de blandar ihop judar med israeler. Du hörde hur de klagade på israeler. De har sett för mycket av israelers våld mot palestinierna. De har också sett israeler som ständigt skriker “död åt araber”. O nästan varje muslim har på något sätt drabbats av israels smutsiga politik.

    Som jag nämnt innan så är min ståndpunkt att det finns goda människor och att det finns svarta får inom varje folkgrupp, land o relgion.

    Freja. Precis detta missar ni på denna rasistblogg. Och precis detta missar vissa muslimska ungar och vuxna. Och det är precis detta vi antirasister måste lära alla.

  • Ali/Islamskinfo

   Din senaste lögn är att du lovade och svor att du aldrig skulle skriva här mer.
   Men nu är du här igen. Så var det löftet brutet!
   Sen ljuger du om ditt rasistiska beteende mot Judar och Israeler.
   Oräkneliga gånger har du beskrivit hela gruppen i mycket rasistiska ordalag. Detta har vi påpekat för dej varje gång, men det har du glömt eller förträngt nu.
   Sen har du ljugit om att du är civilekonom trots att du har visat att du inte ens har grundkunskaper på gymnasienivå.
   Och så vidare och så vidare.
   Varenda gång du skrev här kom du med nya lögner, som vi påpekade för dej, men som du aldrig svarade på.
   Så du kan själv roa dej med att gå tillbaka i alla dina kommentarer och räkna dina egna lögner. De kan nog räknas i hundratals.
   Varje gång vi beslog dej med en lögn så lät du bli att svara.

   • Jo det är tröttsamt och minns du alla kommentarer vid inläggen om könsstympning AJ vad det sved i ali den stympade. Han mådde såååå bra, stackarn.

    Vi har tagit emot så många till vårt land för att vi tycker synd om dom men vår kraft håller på att sina….för ett bra tag sedan nu. Det känns mer än övermäktigt nu och med islamister likt ali har vi ett stort upplysningsarbete framför oss då en hel del av oss svenskar fortfarande tror att de flesta talar sanning av de nyss komna. Men ju fler som går på sina nitar desto fler får upp ögonen för deras agenda för oss.
    Vem vill på riktigt leva i ett sharialand??

   • EM. Ja jag minns att du inte hade något vettigt att säga o att alla dina argument föll. O så fort dina argument faller brukar du bara komma med personangrepp. Du har mycket att lära

   • ali det är inte ditt fel att dina föräldrar är mer släkt med varandra än vad som är hälsosamt. Varför häckar du här inne, är du en självplågare eller inser du inte att bloggen är islamkritisk och visar på den nedåtgående spiralen som en ohämmad invandring ger och du är ju ett tydligt exempel på det. Snälla ali uppfyll dina föräldrars dröm dra iväg till arabland.

   • DomeD. Bara den här kommenataren från dig innehåller massa lögner. Och att ni påpekar saker genom att komma med lögner hjälper er inte. O jag hinner inte svara på alla era lögner som ni bara upprepar via olika nickname.

    Jag ber er fortfarande peka på en rasistisk kommentar. Ni kommer inte att hitta något.

    O senast skrev jag att jag framöver inte vill diskutera med Pettersson och Fjollredaktionen om de inte skärper sig o mognar lite.

  • Ali: Du skrev: “Då har de inte lärt sig skillnaden på judar o israeler.”
   Vad de inte har lärt sig är att Israeler har rätt att vara i Sverige och om de skall fortsätta att hota Israeler så kan de åka hem igen för då har de inte här att göra. Antingen accepterar man som muslim att israeler finns här eller så kan man åka härifrån!

   • Freja. Du har helt rätt. De har helt rätt att vara här och det ska bara accepteras.

  • Ali: varför är man rasist och varför anses det vara en hatblogg bara för att man inte vill Islamisera Sverige? varför skall allt och alla anpassa sig till Islam? Jag anser att om man kommer till ett muslimskt land så får man anpassa sig till det men jag tycker inte att etniska svenskar skall behöva fly sina länder bara för att muslimer vill ha igenom sina krav på vad som är acceptabelt och inte enligt Koranen.

 10. Hej Pettersson !

  Grattulerar med ett hedersomnämnande hos polisen
  Hoppas vi som tippsar dig får vara med och dela äran och eventuella böter.
  Själv har jag tyvärr bara straffats av DDR hittillsmen hoppas på en ändring snart

 11. SN:s kopplingar till expo är verkligen kväljande!
  Yttrandefriheten ska tydligen till varje pris, precis som i DDR, dikteras av en illröd elit med en toleransnivå, satt vid extremt lågvattenstånd.

  Ett kväljande exempel är Martin Tunström, baserad i Helsingborg (ssu:are med expo som ledstjärna och informatör) som driver en förening, JURIDIKFRONTEN, vars syfte är att via stämningar pressa ”invandringskritiska” personer på pengar samt att offentliggöra dessa personers politiska åsikter och av föreningen påstådda handlingar.

  När sanningen inte passar de ideologiska föreställningarna angrips sanningssägarna!

  Pettersson, vi står bakom Dig,
  …detta slår bara tillbaka mot angivarna med dubbel kraft!

 12. Det var väl bra då kanske ni blir mer omskrivna och får ännu flera läsare. Få se om Aftonbladet gör om samma “misstag” som när det gjorde reklam för avpixlat som numera har säkert dubbelt så många läsare det betyder ännu fler röster på SD.

 13. Den lilla lokaltidningen har en chefredaktör som tycker sig ha rätt att kalla vissa personer för “pissrännor” och vi pratar då om personer som har en annan åsikt i invandringsfrågor än han själv. “Hets mot väljare kanske”?

  Om en viss annan lokaltidning kan likna en av riksdagspartiernas partiledare som en kackerlacka och komma undan med motiveringen “satir” så ska det mycket till för att denna blogg och andra ska dömas för “hets mot folkgrupp”.
  Nu vet vi att det är skillnad på folk och folk i dagens Sverige, så man vet aldrig vad denne anmälare kana koka ihop med lokaltidningen och kanske Expo?

 14. Påminner mig helt om Dagis och deras sandlåda !!
  SN som med sin anmälan framstår som de imbicila förnekandet av yttrandefrihet !!
  Hav tröst Pettersson,med sådana försök kommer de inte långt….

 15. Vore det inte bra om detta odemokratiska agerande från Sundberg spreds till läsare i staden där hans tidning finns? Vidare undrar jag vad som händer med Ali1948:s alla inlägg om hans judehat? Eller gäller anmälan bara hets mot muslimer? Och hur förmedlar vi i så fall detta vidare till allmänheten? Dags att publicear vad Sveriges muslimer skriver kanske?

 16. Jag vet att Pettersson har rätt.
  Kanske överskattar vi den sk yttrandefriheten i Sverige.
  Avpixlat tex valde server i USA för yttrandefrihetens skull.
  De väntade att drev från fulmedia och de med fula knep skulle närma sig.
  Ledsen om Pettersson råkar i trubbel och håller tummarna att det ordnar sig.

 17. Pettersson måste förstå att det tar tid då rättsvårdande myndigheter i Amerikas förenta stater ligger mer än fjärdings dygn efter. (Att polisanmäla en blogg som ligger i utlandet är mer än lovligt dumt.)

 18. Så var det med demokrati i Sverige, lol, men när muslimer i SVT Agenda kan stå och säga att de hatar judar? Jag tar för GIVET att Roger Sundberg anmälde dessa individer för hets mot folkgrupp också,? Eller gör Sundberg skillnad på folk och folk?

  • Nu tror jag inte Roger Sundberg har lämnat in någon anmälan, inte SN eller men vi kan räkna med att chefredaktör Carstorp har mer än ett finger med i spelet, den karl är inget demokratiskt föredöme direkt. Och SN gör garanterat skillnad på folk och folk , chefredaktören har till och med i sin egen tidning kallat kommentarsfälten där oliktänkande kommenterar för pissrännor.

Kommentera