17 thoughts on “Sverigedemokraterna 10 %

 1. Vad jag inte kan förstå, är hur upp emot 30% av befolkningen
  säger sig sympatisera med S eller M? Visserligen
  har vi en media som är under all kritik, som ljuger ,undanhåller
  och friserar nyheter efter behag, men det går faktiskt att skaffa
  upplysning ändå om hur illa landet sköts, därför förstår åtminstone
  inte jag hur upp till 60% av befolkningen kan tänka sig att rösta
  på någon av dessa partier!

 2. Självbevarelsedrift är den största driften i alla människor. Därför har Sverige den största procenten av invandring i förhållande till folkmängd. Ryktet är ute på nätet, ni får fri logi, sjukvård , barnpassning, tandvård, bostad,samt minst 12,500 sek /månad i Sverige, retroaktivt barnbidrag , kan bli 300,000/ år VEM KAN MOTSTÅ detta, samt inte att förglömma era åldriga föräldrar som får äldreboende det får inte svenska äldre skattebetalare, de straffas, får lämna sin bostad, för miserabelt boende. Vem bryr sig, inte svenska politiker ialla fall, de har sugit ur svenska folket skattepengar i generationer som skattebetalarna nu ska skänka bort till folk från Långtbortistan som ALDRIG har bidragit med en krona !

 3. Många av diktator Hood/Reinfeldts marionetter tycks skrumpna alltmer !!
  T.o.m landsförrädarna- Miljömupparna-,tycka ha fått allt för lite gödning !

 4. Hoppas det känns skönt att rösta på nazister. Hoppas det känns skönt att tänka på de 5-6 miljoner judar som blev mördade för 70 år sen när ni röstar på Sverigedemokraterna. För vågar jag säga att SD:s ursprung är just från nazister. Men då kanske jag inte använder sunt förnuft? Saker är ju annorlunda nu. För nu är det ju inte judarna ni vill ha bort. Nu är det ju främst muslimer.

  • Pate:
   För h-e VAKNA. Vilket ursprung har M, S, V?
   Alla har de ursprung ur något som stöttat nazism.
   MP är att jämföra med idoiter och dit närmar sig både C,F och KD med mer och mer orealistiska förslag om ÖKAD och fri invandring.
   Så kvar finns bara SD som står en sansad politik i DAGENS samhälle.

  • Förklara för mig hur ni tänker. Jag måste försöka förstå. Varför är invandrare och invandring det ni enbart hänger upp er på? Ät ni naiva och tror att om man gör en sak (stoppar invandring) så löses alla problem? Och vad har muslimerna gjort er som är så hemskt?
   Visst finns det problem med invandringspolitiken men det finns säkert 100 saker som det finns stora problem med. Varför tror ni att en sak löser problemen?

   • Vi råder dig att ”botanisera” bland alla våra partiska politiska inlägg och där kommer du att finna det du söker.

    Det vore klädsamt av dig om du räknar upp de 100 problem som är större än den sjuka rådande invandringspolitiken och dess fysiska, psykiska och ekonomiska kostnader för vår nation.

   • Varför skall vi acceptera allt som muslimer kräver? Ingen hyfs tränger sig före överallt, halalslaktat kött, könssegregering, kvinnoförakt, månggifte, böneutrop, m m.
    Om man som troende muslim vill förverkliga och leva enligt sharialagar, varför ”fly” till väst? Då är det väl bättre att åka till Saudi, Iran eller annat tokland!
    Varför ökar kommunernas kostnad för socialbidrag i takt med ökad invandring?
    Vi som läser och kommenterar här har insett att muslimerna försöker ta över VÅRT land och tyvärr har inte 7-klövern fattat det ännu.

   • Patè:
    Skaffa SDs hela partiprogram.så kommer du att upptäcka att man erbjuder hela paletten av mångsidig politik.Att du enbart tror det handlar om,att man vill stoppa Invasionen av människor från fjärran länder,tyder på att du enbart läser ”korrekt PK-press”.
    Dessa Statsstyrda blaskor,vill gärna skapa en bild av att SD är ett ”enfrågeparti”,så är inte fallet !!
    Vidga dina vyer,och du lär finna !!

 5. SvD känner sig dessutom tvungna att skicka en stolle till Dalarna för att finna ut att de finns de som inte röstar på SD.

  Patetiskt SvD, må din död komma snabbt.

 6. Patetiskt att höra PKisternas förklaringar till detta ”fenomen” att inte deras drev och lögner funkar som det var tänkt.

 7. såg en tragisk ”statsvetare” som först sa att det är många över 65 som röstar SD, i nästa stycke sa han att det beror på bl.a. jobben som försvinner,
  han berörde överhuvudtaget inte områden som invandring och kriminalitet.
  det är väl hjälpen som pk-folket får, tack för det.

Kommentera