Kopparstöld

En liten historia från vår man i Frankrike om kopparstöld

Goddag mitt namn är Ström om det kan vara till ledning, jag är ett sladdbarn för min mamma blev Volttagen av en “ny-svensk” och nu är det inte utan en viss spänning som jag undrar om det var Allah som tog kol på honom eller om det står om stjälavandring i Koranen…

Nåväl, koppartjuven nedan efter 13 200 volt och okänt antal ampere eller som fransmännen säger…

Inga problem för polisen, inga problem i fängelset och inga advokatkostnader!

ström

12 thoughts on “Kopparstöld

  1. Ruben:
    Du har helt rätt,det kan vara av samma orsak som det tragiska fall jag skriver om..Det konstiga var att PK-pressen inte nämnde något om händelsen !! Endast några få rader i Lokalblaskan.Nog borde man föregått med ett gott exempel,för att varna andra för den fara som kan uppstå, om man klipper/sågar av en högspänningsledning !!

  2. ”Sörjde” för ett år sedan en av mina grannar,som tyvärr råkade ut för samma dilemma…Nu var detta ingen Islamist,utan en enkel zigenare,som under sitt extra nattskift,råkade ut för exakt samma olyckliga arbetsplatsolycka i Skåne !!

  3. Ser mer ut som två f.d. koppartjuvar? Högspänning är inte att leka med. Det räcker att vara i närheten för att en ljusbåge ska slå över. Det har många ungdomar som genat över järnvägsvagnar fått erfara. I detta fall har jag dock lite svårt att klämma fram någon sympati.

Kommentera