Knuffades framför tåg – dog


Ki Suk Han, 58, försökte lugna ner en man som gick bärsärk på tunnelbanestationen Times Square i New York. Då blev han själv nedknuffad på spåren – och överkörd av ett tåg.

New York-bon Ki Suk Han, 58, stod och väntade på tunnelbanan vid stationen Times Square när han fick syn på en man som gick runt och gastade på folk. När han försökte lugna ner situationen gick mannen till attack – och knuffade ner Ki Suk Han på spåren. Frilansfotografen R. Umar Abbasi stod en bit bort och såg vad som hände. I ett desperat försök att hindra tragedin fyrade han av sin blixt mot tåget.

– Jag bara sprang, sprang och hoppades att föraren skulle se blixten, säger han till New York Post. Men förgäves – sekunder senare krossades Han av ett tunnelbanetåg. Läkaren Laura Kaplan stod också på perrongen och sprang fram för att hjälpa till. Det rann blod ur hans mun. Jag hörde vad jag tyckte lät som hjärtslag, men han andades inte, säger hon till tidningen. Förövaren flydde genom utgången mot 47th Street och fortsatte norrut på Seventh Avenue.

-Pettersson ser att ljugmedia glömde bilden på mördaren men vi vill inte undanhålla detta fagra ansikte…

förövaren


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: