Aftonbladet tvingas stoppa sin egen hatsajt – begick hets mot folkgrupp

Aftonbladets Åsa Linderborg – ”I måndags startade vi en blogg där vi gav exempel hämtade från järnrörssajterna, uttalanden som jurister sen fick kommentera. Den bloggen har vi tvingats ta ner eftersom vi med den kan misstänkas för just det vi vill motverka – hets mot folkgrupp”, tvingas Linderborg bittert erkänna.

Aftonbladets Åsa Linderborg tvingas avbryta den kampanj hon nyligen startade för att åtala och stoppa nationella nättidningar.

Linderborg själv blev alltså första offret. De två anonyma jurister hon anlitat kom fram till att den hatblogg hon och Aftonbladet skapat för att undersöka de nationella sajterna och krossa yttrandefriheten var olaglig därför att den bröt mot lagen om hets folkgrupp!

– Så kan det gå säger Pettersson som även undrar varför en kulturchef som normalt slåss på barrikaderna för yttrandefriheten startar en talibanblogg mot yttrandefrihet men som vanligt är det väl bara Aftonbladets och sin egen yttrandefrihet talibanen Linderborg slåss för, men vi är överens – skiten måste stoppas.

ab lindborg

2 thoughts on “Aftonbladet tvingas stoppa sin egen hatsajt – begick hets mot folkgrupp

  1. Det brukar ju heta att gräva en grop åt andra och falla i den själv. Vilket självmål stackarn med en IQ som är lägre än somaliernas.

Kommentera