Centerpartist vill se över invandringen

Staffan Danielsson (C) anser att vi måste kunna diskutera hur stor del av flyktingströmmarna till EU som når Sverige kontra övriga länder.

Danielsson ger exempel på hur Sverige under september månad tog emot fler flyktingar från Syrien än övriga EU-länder gjorde tillsammans. Politiker från ett 7-klöverparti som han är, anser han att Sveriges främsta uppgift är att få övriga länder att anpassa sig till Sveriges regelverk, men skjuter snabbt in att det är Sverige som kanske ändå måste anpassa sig till övriga länder.

Danielsson hävdar i debattartikeln att Sveriges generösa invandrings- och flyktingpolitik har starkt stöd bland den svenska befolkningen. Sverigedemokraterna som sticker ut i denna fråga anses annars ha den bästa politiken i invandringsfrågor. I Novus senaste undersökning om partiernas förtroende i olika politiska områden, tog SD hem en klar seger i ämnet invandring där 18% av de tillfrågade ansåg att SD hade de bästa politiken. Danielssons eget parti intog jumboplatsen med sina 1%. Givetvis ett generande faktum för Centern och deras vision om 30 miljoner nya medborgare.

Danielsson vill gärna motarbeta extrema krafter (dvs. de som inte ställer sig bakom den huvudlösa invandringspolitik som denna och tidigare regeringar dragit på sina medborgare) och räds över att man inte tar debatten och håller den mer öppen.

Mitt råd till Staffan Danielsson och övriga politiker i den 7-klöver som hellre döljer fakta bakom lögner och floskler är: Lägg korten på bordet, tala om den exakta sanningen, tala om hur mycket kalaset kostar och berätta om de verkliga orsaker som ligger bakom det faktum att Sverige förvandlas mitt framför våra ögon och detta till det sämre. Tala om för oss varför välfärden raseras, varför vår skola sjunker allt längre ned i statistiken, varför våra äldre för en allt mer tynande tillvaro, varför våra ungdomar sägs vara en förlorade generation, varför antalet utanförskapsområden ökar i antal, varför segregationen biter sig allt hårdare fast, varför arbetslösheten håller sig kvar på en hög nivå, varför utslitna svenska arbetare tvingas jobba allt högre upp i åldrarna, varför världens högsta skattetryck inte räcker för att finansiera vår egen välfärd, varför Sverige rankas till ett av de tio farligaste länderna att vistas i för turister, varför Simon Wiesenthal-institutet varnar världens judiska befolkning att ens resa till Sverige, varför vår förut så stolta demokrati allt oftare sätts på undantag…osv.

Lägg korten på bordet, ge oss hela sanningen och låt sedan svenska folket avgöra om de ställer sig bakom detta. Kan du Staffan Danielsson se till att detta sker, får du en stjärna i kanten, men trots denna stjärna både hoppas och tror jag att ditt parti åker ur riksdagen 2014 för att aldrig mer återkomma.

Källa: SvD

PS
Vid frågor och tips till Staffan Danielsson så nås han på riksdagens sida.

5 thoughts on “Centerpartist vill se över invandringen

    • Med tanke på att Sverige tar emot 30% av ensamkommande i EU samtidigt som Sverige har 2% av EUs totala befolkning. Skrämmande siffror !

      • Och därtill är det bottenskrapet som blivit över,sedan alla transitländerna valt ut för sig, de event.icke analfabeterna !!

Kommentera