Sverigedemokrat misshandlad av invandrare

Under natten mot söndag misshandlades Jesper Hård, aktiv i SDU, brutalt av ett invandrargäng i centrala Karlskrona. Knytnävsslag riktades mot ansiktet och flera revben knäcktes på Jesper.

– Jag blev påhoppad och slagen i bakhuvudet. När jag ligger ner är det enda jag hör ”jävla sverigedemokrat!” medan jag får motta fler sparkar, säger Jesper Hård.

Det är inte första gången SDU-medlemmar drabbas av våld. Tidigare har attacker skett på demonstrationer, skolbesök, flygbladsutdelningar och i några fall på öppen gata. Förbundet har därför anordnat demonstrationer och torgmöten under parollen ”Stoppa vänstervåldet!”, dock utan gehör från andra partier eller ungdomsförbund som ju är i det närmaste helt förskonade från det politiska våldet. SDU har även lanserat en solidaritetsfond som täckt  självrisk och bekostat uppmuntrande gåvor till utsatta medlemmar.

Jesper Hård kommenterar vidare: – SDU är mitt kall. Jag kommer att fortsätta engagera mig för det jag tror på. Ingen ska få tysta mig genom våld. Jag hoppas att de andra ungdomsförbunden kan erkänna det politiskt motiverade våldet som det allvarliga samhällsproblem det är. Ungdomar ska kunna engagera sig politiskt utan att drabbas av hot eller våld.

Gustav Kasselstrand, förbundsordförande för SDU: – I vårt Sverige är det ungdomars rätt att engagera sig för vilken politik de vill utan att behöva drabbas av hot eller våld och det är regeringens skyldighet att kraftfullt ta avstånd från, och sätta in insatser mot, det våld som ungdomar utsätts för på grund av sin politiska övertygelse. I tidigare uttalanden i Riksdagen har Beatrice Ask nonchalerat det våld som unga sverigedemokrater utsätts för. Ytterst är den här utvecklingen ett hot mot vårt fria och demokratiska samhälle. Allt politiskt motiverat våld är fullständigt oacceptabelt oavsett vem det riktas mot.

-Jävlar vilket drev det kommer att bli mot de invandrare som hotar vårt demokratiska system av vår opartiska press tror Pettersson…

SDU 

10 thoughts on “Sverigedemokrat misshandlad av invandrare

    • Jag såg lite längre ned på Petterssons att de åtminstone har börjat försiktigt att exponera sig offentligt. Det behövs mycket mer, men ändå, detta är i alla fall en början.

  1. Skulle tippa på att gammelmedia inte kommer att nämna detta över huvudtaget! Det är så hycklareliten arbetar!

  2. Med en statsminister som tycker att man får skylla sig själv om man är anhängare av SD-politik, så blir det så här. Undrar hur mycket Ljugpressen och Skymningsarket kommer att skriva om detta.

  3. Det är för jävligt! Dottern gömmer sin SDU-post så inte kompisar på besök ska se att hon är SDU-are av rädsla för konsekvenser. Vilka andra ungdomspartier dras med liknande problem och vilken tolerans skulle man ha mot att man t.ex började spöa upp SSU-ungdomar? Sverigedemokraterna står åtminstone för de gamla värderingarna – respekt för andra människor.

Kommentera