Någon som har koll ??


Noterar att rubrikerna duggar allt tätare här på ”Pettersson”. Dvs rubrikerna över de kommuner som säger att nu är det nog. Vi orkar och har inte råd eller plats att ta emot fler invandrare.

Senast var det Burlöv som tackade nej. Nu undrar jag om någon har koll på totalen, dvs hur många och vilka som tackat nej så här långt ??

Sedan kan man inte bli annat än förbannad på de politiker som likt papegojor upprepar sitt mantra om att vi är inte som SD, (Fast man vill för samma politik).

Det enda man bidrar med är som vanligt att spä på politikerföraktet ytterligare, eftersom man indirekt idiotförklarar väljarna. Men fortsätt gärna. 2014 närmar sig med stormsteg.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: