Växjömoderater vill ha en Sverigedemokratisk politik

Växjös kommunordförande, Bo Frank, har vi läst om förut…

…då han sagt att Växjö inte klarar fler asylsökande, att jobb och bostäder saknas, att socialkostnaderna kan bli en tickande bomb och att Växjö nu inte tänker ta emot fler flyktingar.

Pettersson har skrivit om Bo Frank tidigare och det han vill med flyktingmottagandet liknar den politik som SD vill föra. Bo Frank har även tidigare visat en annan sida än partiledningens. Bl.a. kommenterade han den man som i DO vann ett skadeståndsmål när han vägrat ta en kvinnlig chef i hand. Redan 2011 var han ärlig med vad merkostnaden för Växjös flyktingpolitik legat på de fyra senaste åren, drygt 106 miljoner kronor.

Nu går även Franks partikollega, Peter Norrman, ut och påtalar en politik som SD redan framfört. I ett debattinlägg hävdar han det absurda i Sveriges stora ansvarstagande för de flyktingar som anländer till EU, att övriga länder inte ser Sverige som någon förebild i asylfrågor och att svenska pengar skulle göra bättre nytta om man hjälpte flyktingar i sina närområden än i Sverige. Denna politik har SD framfört i flera år, men ingen har lyssnat. Framför allt har partiledningen visat kalla handen åt dessa förslag.

Personligen tror jag många moderater, både politiker och väljare, ser problemen som uppstått efter regeringens asylpolitik och inte minst den lilla kärleksaffär man inlett med Mp i integrationsfrågor.

2 thoughts on “Växjömoderater vill ha en Sverigedemokratisk politik

  1. Verkligheten börjar komma ifatt vissa. När man knappt vågar visa sig på stan längre och uppretade medborgare kommenterar hans insatser så börja man få kalla föttter. Likaså i Katrineholm.

  2. Ja sent ska syndarna vakna, om dessa Moderater
    vaknat lite tidigare, istället för att hovsamt följa den
    dårskap som utgår från regeringskansliet, så hade
    motståndet kunnat växa sig starkt ,och även kunnat
    sprida sig till andra moderatstyrda kommuner!

Kommentera