3 thoughts on “Om klimatförändringarna på 83 sek

  1. Dessutom är det så att de största co2 utsläppen kommer från svedjebruk. Dessa utsläpp är större än alla utsläpp från bilar,flygplan och båtar tillsammans. Var håller man på med svedjebruk?

  2. Här kan man lära sej hur det ser ut i verkligheten:
    http://www.theclimatescam.se/

    Det är stora ekonomiska intressen som ligger bakom alla alarmrapporterna. Ledningarna i WWF och liknande organisationer kvitterar ut mångmiljondollarlöner.

  3. Detta är i sanning en cirkus så som filmen beskriver. Klimatalarmisterna reser runt i världen på klimatkonferenser, en del i privata jetplan, för att söka lösa illusionen CO2-hotet. Glada tillskyndare är svenska politiker, journalister och myndighetsföreträdare som förefaller att inte besitta de mest grundläggande kunskaper om hur naturen fungerar. Om det hade inskränkt sig till detta hade det inte varit så allvarligt men det allvarliga är de fullständigt huvudlösa ekonomiska satsningarna på ”åtgärder” för att förändra eller att ”rädda” klimatet och på hutlöst dyr och landskapsförstörande energiproduktion. Det senare via förtäckta skatter i form av utsläppsrätter och gröna elcertifikat som alla skattebetalare och företag drabbas av.

    Kunskapen om hur jordens klimat har förändrats och allt fortsatt kommer att förändras, baserar sig på observationer och forskning och detta bör därför vara vägledande för ståndpunkter och åtgärder. I stället och som i så mycket annat i samhället, är det i stället baserat på åsikter och inte på vetande. Glödlampshysterin är ett utmärkt exempel på detta.

    Under det senaste året förefaller det som om någon form av reträtt har inletts i massmedia. Eftertankens kranka blekhet eller verkligheten verkar att ha hunnit i kapp och nu skrivs det betydligt mindre i pressen och alarmrapporterna duggar inte lika tätt i StasiVänsterTelevisionen. Massmedia och politiker har väl fullt upp med att bekämpa det nya hemska partiet i Riksdagen och har troligtvis därför tvingats att välja sina strider. Det gäller kanske också att retirera i smyg för att inte bli hågkommen som en klimatalarmist som helt tog fel.

Kommentera