Palestinska psyk fall

Hur sjuka i huvet palestinierna är får man en uppfattning om av videon nedan.

Hamas nyhetssändning om bombattentatet mot en buss idag!

Palestinierna vill göra en stor sak av ”framgången” med bussbomben för att dra uppmärksamheten från att de utan rättegång mördade 6 muslimska palestinier som de förmodade var Israel agenter och sedan släpade liken efter motorcyklar runt gatorna i gaza.

Om ni tittar på de bilder som finns från denna massaker

 

så framstår dessa representanter för den ”fredliga” religionen mer som dom barbariska vildar dom är.

 

 

 

 

 

41 thoughts on “Palestinska psyk fall

 1. Vi har i Sverige inga problem med judar, tvärtom, men med araber är det gigantiska problem. De kan inte samsas med andra araber i arabländer, sen kommer de hit och förstör på en massa sätt med kriminalitet, bidragstagande, våldtäkter, stenkastning och bränder… nej tack!
  Ut med araber, in med judar i Sverige.

 2. Bilderna visar bara på att konflikten står mellan civiliserad demokrati och efterblivna barbarer.
  Bekräftar det man vetat länge men varför trillar inte poletten ner hos etablissemanget?

   • Hej Ali1948/Talmud/mfl heter du Moses idag? Är det inte jobbigt att vara så splittrad? Eller så kanske du tycker det är kul att göra bort dig hela tiden.

   • NB. Menar du att jag har olika nick? Jag har sagt det förr. Ali1948 är bara en person och jag känner ingen av de andra som kommenterar. Jag har heller aldrig behövt kalla in hjälp från någon annan för att kommentera här.

    Ni däremot är troligen ett tiotal SS ( senila sionister) som inte klarar av att bemöta vettiga argument från oss. Ni drivs verkligen av hat o lögnpropaganda

   • Ali1948/Talmud/Krobbe/Lisa/Moses/mfl Vad duktig du är, det är precis det jag menar. Visst behöver du hjälp, både psykisk, medicinsk och med fejkstöd till dina kommentarer här. Du är så j-a genomskinlig. Tror inte du är den som ska anklaga andra för att hata heller. Dina ”ordvitsar” är så tråkiga och dåliga att klockorna stannar. Lägg ner, sluta gör bort dig, gör om, gör rätt.

  • ND. Du förnekar sions vises sten. Men med facit i hand verkar den i princip ha använts ordagrannt. En tydlig taktig som pågår till sionistväldet faller.

   Möjligen har sionisterna utökat den lite genom att införa strategin massmord, etnisk rensning, massinvandring, infiltrering.

   Som jag sagt innan. Israel är mycket beroende av sina lögner

  • Vilket det framgår i protokollet att man ska försöka få det att framstå som om det kommer ut.
   Lägg märke till att olika zionister använder olika bortförklaringar. Dessutom är ju de äldsta exemplaren av protokollet äldre än den skrift som de ska kopiera (vilket zionister, när de erkänt det, har löst med att den andra skriften skulle vara kopierad från ännu en författare).

 3. Varför kommenterar ni inte sionistcitatet som Talmud lagt in här?

  Svenskar är ju Goyim enligt Zion. Hur reagerar ni på det som israelska barn får lära sig om Goyim, dvs alla ickejudar.

  • Du har rätt i att det råder en viss slagsida i kritiken!

   Men det kan bero på att det finns knappt 18.000 väl integrerade judar i Sverige, att dessa försörjer sig själva, inte kastar lika mycket sten, (heders-) mördar, rånar, bränner, terroriserar och gruppvåldtar inte heller i samma okontrollerbara omfattning som er hysteriskt skrikande, okontrollerbart växande, destruktiva gräshoppssvärm på snart en miljon, som med hjälp av ”flykting”- smugglare, passbedrägerier och ogenerade lögner nu ockuperar VÅRT LAND, och snabbt förvandlar det till en skövlad, otrivsam sotsvart öken, liknande den ni själva just lämnat!

   Förstår du nu varför vi sväljer mygg och silar bort kameler?

   • Domed.M. Ni är smarta som vägrar kommentera sionisternas syn på alla ickejudar. Men det visar samtidigt att ni vägrar att ställa er på svenskarnas sida. Ni ställer er på sionisternas sida o struntar i vad de tycker om Svenskarna

  • Ali: Nej men Krobbe, Talmud och Moses är samma person och det är lite patetiskt när man byter namn varje dag

   • Freja. Hur vet du/ni det?

    Ni har ju tidigare ständigt sagt samma sak om mig. O jag vet att ni bara hittar på och har fel.

    Och oavsett vad så måste ni försöka hålla er sakfrågorna o sluta gå på det personliga. Det är bara löjligt hur fokus läggs på fel saker.

  • Nej Ali, jag har aldrig sagt att du skullle vara någon annan än Ali, men det är inte svårt att se att Krobbe/Talmud/Moses är samma person, tvärtom det är väldigt genomskinligt. Jag läser dina inlägg men jag har fr.om nu slutat läsa Krobbe/Talmud/Moses inlägg för det är samma sak han säger hela tiden, mina hundar är mer intelligenta än vad ”hen” är

   • Freja. Nä du kanske inte anklagat mig för det. Jag minns inte exakt vem som har gjort det. Men många av de som kommenterar här har gjort det och jag tycket att det är mycket mognare att fokusera på sakfrågorna o inte på personangrepp som är meningslösa.

    Jag har inte läst alla talmuds kommentarer, men av det jag hittills har läst hittar jag inga större konstigheter. Vad konkret har han skrivit som du inte gillar?

   • Hörru Ali1948/Krobbe/Talmud/Lisa/mfl Du gillar inte personangrepp säger du, oj vad du kastar sten i glashus. Sätter du inte din skenhelighet i halsen?

 4. Människor som är uppbyggda av ondska beter sig på
  detta inteligensbefriade sätt, och onsdska är ett resultat av
  långvarig inavel mellan kusiner! Man ser bättre beteende
  bland djur, än från dessa satans barbarer.Sådana idioter
  har inte i civiliserade länder att göra!

 5. Tillåt mig citera en (numera borttagen) artikel i Sydsvenskan från augusti 2010:

  ”Ghada Abu Nada är ansvarig sjuksköterska på Beit Hanoun-sjukhusets barnavdelning.
  En kvinna nynnar för sitt barnbarn som hon bär på armen, medan den tonåriga modern vankar efter.
  Pang, du är död! Pojkar springer runt och skjuter med plastgevär.

  – De flesta barn har inte krigsrelaterade skador, säger Ghada Abu Nada.
  – Det vanligaste är problem med missbildningar och hjärnskador på grund av inavel.
  Familjerna gifter bort sina barn med nära släktingar för att behålla pengarna inom släkten, trots att de vet att barnen blir sjuka.”

  Palestinier, Svenska politiker och media har definitivt ingen sjukdomsinsikt eftersom de förstnämnda, (ibland t.o.m. fyrfotade) krigshetsarna, fortsätter att sprida sina gravt defekta och skadade gener generation efter generation, kan det bli annat än krig och rent djuriska grymheter?

  …och den senare kategorin importerar medvetet både defekt genmaterial och dessutom frenetiskt och aktivt döljer konsekvenserna av dessa för oss Svenskar, som nu förskräckta sitter med miffona i knät!

  Lite som att kissa i byxorna, först ganska behagligt att leka generös godhetsapostel, men det kommer i framtiden, om utvecklingen fortsätter, att bli förb**nat obehagligt i Sverige, även för statsmedia och dess marionetter inom politiken!

  • ”The GOYIM are a flock of sheep, and we are their wolves. And you know what happens when the wolves get hold of the flock? .”
   -Elders of Zion

   ”The need for daily forces the GOYIM to keep silence and be our humble servants. Agents taken on to our press from among the GOYIM will at our orders discuss anything which it is inconvenient for us to issue directly in official documents, and we meanwhile, quietly amid the din of the discussion so raised, shall simply take and carry through such measures as we wish and then offer them to the public as an accomplished fact”
   -Elders of Zion

   • Vill du ha svenska fakta gör då ett studiebesök på barnhabilteringar och särskolor i Sverige och du lär finna dina extranära kusiner.

  • Hej du
   Så sant och just detta snackar jag och mina kompisar om när vi träffas, vi får vårda, städa och betala för dom nya svenskarnas genetiska defekter.
   Vi vill inte mera vi orkar inte mera och vi har varken råd eller lust med dessa miffo längre. Det är NU som vi känner för att se om vårt eget hus och ta hand om våra egna.

   Jag har skrivit om detta tidigare, läs om du känner för det 🙂
   http://petterssonsblogg.se/2012/08/28/det-borjar-kannas/

   • Domed.M. Jag svarar inte på en så dum fråga.

    Ni är så barnsliga o klarar inte av en seriös debatt

 6. Talmud:
  Du är tydligen lika korkad som Ali, kan inte svara på en enkel fråga.
  Om barn dödas beror det på att fega Hamas gömmer sig nära barn.

 7. Låter precis som de barbariska vildarna på den här bloggen som ylar av glädje när Israel bränner barn till döds.

  • Nämn ett exempel på ditt påstående.
   På vilket sätt är vi barbariska? Vi står ju för det civiliserade här.

   • Eva-Marie; du är enastående! Rappkäftad och snabb i hjärnan. Om du inte redan arbetar aktivt inom SD så ser jag livligt fram emot det. Kram!

   • nessington tack ska du ha nu blev jag lite generad 😉 nä kanske inte generad men glad. Nix jag är inte aktiv i något parti men aktiv i samhället kan man lugnt säga. Känner mig dock ärad av din fundering. Är du själv aktiv i partiet?

   • Så aktiv jag förmår, fast maken är aktivare, jag håller mig lite i bakgrunden. Han har nyss sökt tjänsten som distriktsombud för SD, han är lugnare och eftertänksammare än jag. SD vore nog inte betjänta av en sån som mig, en vildsint Bernadette Devlin-typ som ofta talar först och tänker sen. 😀

   • Jo sådana arga katter behövs i politiken. Politiskt arbete är inget gulligull och att visa känslor för det man brinner för är väl aldrig fel. Men emellenanåt måste man ha pokerfacet på 😉 Lycka till.

  • Att sedan de stora arabiska länderna är fegisar efter att de fått storstryk i 1900talets attacker på Israel och använder palestinsk befolkning som vapen är en helt annan sak???

Kommentera