Varför kallas inte Bo Frank (M) rasist?


Kommunalråden i Alvesta, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Tingsryd, Uppvidinge, Växjö och Älmhults kommuner har två saker gemensamt. De ligger alla i Kronobergs län och de vägrar ta emot fler asylsökande.   

Bo Frank (M) kommunalråd i Växjö har tillsammans med de andra kommunalråden enats om att vägra ta emot fler asylsökande än de gör. Nu är det stopp säger Bo Frank, det är en tickande socialbidragsbomb.

Vidare säger kommunalrådet att med den arbetsmarknad vi har går det inte att ge människor med ingen eller bristfällig utbildning arbete inom överskådlig tid.

Bo Frank (M) säger vidare att regeringen borde fundera på om det är optimalt att ha den mest generösa flyktingpolitiken tillsammans med de mest generösa bidragen, det är inte optimalt för en bra integration.

-Pettersson hör en man som säger precis samma sak som Sverigedemokraterna gör men ingen kallar honom rasist, tvärtom till och med SVT lyssnar…och Myten svamlar om arbetslinjen från dag ett!!!


2 responses to “Varför kallas inte Bo Frank (M) rasist?

  • jan helin

    blablabla myten har bara ett mantra,,,,

    Gilla

  • nessington

    SD har drivit den frågan från början och de andra partierna har börjat tala samma språk. Billigt röstfiske att sno SD:s politik och kalla oss rasister och själva försöka framstå som så mycket bättre i lånta fjädrar.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: