Illusionisterna

Ingen förnekar att Sverige blivit ett invandrarland men att påstå att Sverige har varit ett invandrarland i 1000 år är fel. Före 1970 kom det ett begränsat antal människor som fick försörja sig själva från dag ett.

Vallonerna var till exempel 1 200 av världens skickligaste specialister som tillsammans med familjer var max 10 000 personer som handplockades under många år och att jämföra dessa med dagens massinvandring går inte.

Att påstå att mångkultur är bra är lika tokigt det, mångkultur är motsatsen till integration och vi har sett massor på exempel att mångkultur är farligt men inga exempel på problemfria mångkulturella samhällen.

Det värsta av allt är att politikerna är som illusionister, de ger en falsk bild av verkligheten, de och journalisterna bygger kulisser av en verklighet som inte finns.

Att låtsas som vi kan ha en stor invandring av människor som det inte finns arbeten eller bostäder till och samtidigt behålla en stor välfärdsstat är en illusion värdig de skickligaste bedragarna men det är ändå bara en falsk kuliss som kommer att blåsa omkull och det kommer att bli mycket dyrt att bygga upp verkligheten igen.

Gärna mångkultur i lagom doser men varför ska vi behöva bli sambos?

  • Följ punkterna med blicken och du kommer att se en färg, koncentrera dig sedan på korset i mitten och du kommer att se en annan färg. På samma sätt försöker politiker och journalister med illusioner lura oss att se en verklighet som inte finns.

Kommentera