Konspirationsteori nr 1

Sena fredagskvällar är ägnade åt en god whisky och lite försök till konspirationsteorier. Här är en.

Gammelmedia och 7-klövern har en sak gemensamt, de önskade av hela sitt hjärta att inte SD skulle komma in i riksdagen 2010. De har allt sedan valet gjort både tappra och gemensamma försök att få SD på fall, men misslyckats.

Jag kan riktigt höra de ljudliga suckarna på de rödvinsdoftande tidningsredaktionerna och den hårda smällen när haksläppen slog i golvet på 7-klöverns partikanslier, efter att SD i de senaste opinionsundersökningarna slagit rekord efter rekord.

Vi vet att gammelmedia för en allt mer tynande tillvaro och flera dagstidningar, både stora och små, brottas med stora ekonomiska problem.

Den 9:e november besökte Fredrik Reinfeldt och Per Schlingmann Schibstedthuset, där de hade ett privat möte med koncernchefen Raoul Grünthal och informationsdirektören Olof Brundin. I Schibstedtkoncernen återfinns bl.a. Aftonbladet och SvD.

Några dagar efter Reinfeldts och Schlingmanns besök hos mediekoncernen Schibstedt, publicerar Expressen ett filmklipp med en 26 månader gammal händelse, som redan då var en snackis i tidningar och på nätet.

Börjar ni se vartåt jag lutar?

Gammelmedias och 7-klöverns misslyckade besök att bekämpa SD —-} Medias ekonomiska problem och minskande inflytande över nyhetsbevakningen —-} Reinfeldts och Schlingmanns besök hos Schibstedt —-} Expressens publicering av en 26 månader gammal film…

Kan ni tänka er denna konversation mellan Reinfeldt och gammelmedia: ”Om ni hjälper oss att stjälpa SD, lovar regeringen att höja presstödet till de svenska dagstidningarna”.

Kan ni se reaktionerna framför er om SD ökar sitt väljarstöd i kommande mätningar? Jag tror jag kan det och jag tror det kommer att plaska rejält bland rödvinsfläckarna på tidningsredaktionerna och haksläppen på partikanslierna kommer att göra sällskap med ögonen som i ren häpnad poppat ut sina ögonhålor.

Visst är det underbart att kunna flyta ut i teorier och personliga tankar.

PS
SD har begärt att få se den aktuella filmen i sin helhet och i oredigerat skick, men Expressen vägrar. Här ställer sig flera frågor. Filmen som Expressen publicerat är filmad av Kent Ekeroth och är alltså hans egendom. För det första; Hur har David Baas på Expressen fått filmen i sin ägo? Att publicera egendom utan ägarens tillåtelse bryter mot upphovsrätten (vilket vi på Petterssons känner till). Har Expressen fått tillåtelse av filmens ägare Kent Ekeroth? Varför vill inte Expressen visa hela filmen i oredigerat skick? Finns det något man inte vill visa för att det då skulle ge ett helt annat sken över händelsen? Hur kan Expressen neka till att visa något som bevisligen inte är deras? Finns inte filmen kvar på dess originalplats, Ekeroths mobil eller dator och hur har den kunnat hämtas från dess rättmätiga plats? Till sist den mest spännande teorin. Har Expo planterat en infiltratör i de Sverigedemokratiska leden? Var det inte så deras förebilder i Stasi arbetade?

9 thoughts on “Konspirationsteori nr 1

  1. Ser ut som det fortsätter, även attacker mot S (Jas mutor) FR verkar ha gett order om att ta ner alla som ökar för mycket, SD och S.. Ta reda på vad som har hänt med presstödet?

  2. Har tänkt exakt likadant, och vänta bara, snart kommer en ny smygändring av grundlagen, att alla som befinner sig i Sverige ska ha rösträtt.. Om det nu behövs eftersom dom delar ut medborgarskap som pollen på våren..

  3. Säkert, hela sitt sjuka betende har dom ifrån STASI, inte alls
    konstigt att dom inte vill att arkiven från deras förebilder
    öppnas!

  4. Vilka är det som styr Expo och Expressen? Vad har Kent Ekeroth för nationallitet?Tänker man med hjärnan och inte ned röven så är svaret kristallklart.

    • Jag skickade samma tips redan i våras. Jag är säker på att denna granskning aldrig kommer att ske. Expo är ju medias och 7-klöverns gemensamma knähund.

      Har också mejlat och tipsat om en granskning av kapitalister och skumma entreprenörer som tjänar miljoner på sina asylboenden.

  5. Skulle inte förvåna om det kommer ett förslg från 32:an att krisande tidningar skall få extra presstöd. Men då har han gått över gränsen.

  6. Om Expressen lyckas med sin plan att ”krossa” SD så krossar man samtidigt den svenska demokratin och vi lever i demokratur, där vi har ”fria” val, men riksdagen bestämmer vad vi ska tycka och tänka. Det är sorgligt att SD för mig framstår som ett mer eller mindre socialistiskt parti med ”folkhemmet” som ett mål. I och med det har vi 8 vänster partier i vår riksdag. Något alternativ till vänsterpolitik finns inte, tyvärr.

  7. Jag har också närt tankar om upphovsrätten. Efter det amerikanska mediaindustriella komplexets framgångar på lagstiftningsområdet har man lyckats utverka obegränsad rätt till signalspaning och husrannsakan. Varför gör inte Kent Ekeroth helt enkelt en polisanmälan och begär handräckning?

Kommentera