Invandrargäng sparkade ner 90-årig kvinna


En kvinna i 90-årsåldern sade åt fem unga män som sparkade på en liten hund som stod bunden. Då fick hon ett knytnävsslag i ansiktet så att hon föll handlöst i marken, Sedan överöste de henne med sparkar, skriver hd.se.

Händelsen inträffade i Helsingborg i måndags, men kom till polisens kännedom först i fredags kväll. Hon bor i närheten, och lyckades ta sig hem. Där blev hon liggande i flera dagar, med kraftiga blödningar från underlivet, tills hennes barnbarn kom på besök och tog kontakt med oss. Hon har helt enkelt blivit så rädd att hon inte vågat kontakta polisen.

En patrull skickades hem till kvinnan på fredagskvällen för att ta upp en anmälan, men polisen har i nuläget inte mycket att gå på.

-Hon berättar att det var totalt fem personer. Fyra av dem var delaktiga i misshandeln, och de pratade på ett språk hon inte kände igen. En femte person, som inte deltog, hörde hon säga några ord på danska. Samtliga ska ha varit i 17, 18-årsåldern, runt 170 centimeter långa och alla var klädda i mörka kläder, säger Nils-Erik Svensson, befäl vid Helsingborgspolisen.

– Pettersson undrar lite över polisens ”inte mycket att gå på”? Fem svin, mörka kläder, utländskt språk, klockslag, plats och vittnen låter inte som en omöjlig uppgift om man vill sköta sitt jobb och skydda allmänheten från stenkastarkulturen…


27 responses to “Invandrargäng sparkade ner 90-årig kvinna

 • Man ska inte tro allt som står i tidningen… « Petterssons gör skillnad

  […] början på veckan skrev media och även Petterssons HÄR om en 87-årig kvinna som enligt egen utsago misshandlats av ett gäng invandrarkillar när hon sa […]

  Gilla

 • Toksvenne

  Sannolikare att gänget är högerextremister. De förespråkar ju och brukar gärna våld. Spela roll att Hitler sägs vara djurvän när det finns njutning i att plåga och misshandla andra, eller hur? De som är idioter är fan ni som hänger här. Jävla drägg.

  Gilla

  • Gammel-Göta

   Blir alldeles matt av den blixtrande logiken i ditt svar… 😀 Om man ska förstå dig rätt är man alltså inte idiot om man plågar djur eller misshandlar gamla damer? Och vad har Hitler med detta att göra? Nej, gå och lägg dig. En fråga kvarstår – hur inavlad är du?

   Gilla

 • Freja

  Nästa grej, fantastiskt att media vågar ge ut signalement och tala om att mannen talar med brytning!

  http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1132199-slapper-signalement-pa-barnranare

  Gilla

 • Gammel-Göta

  Vad initiativrika de är, kulturberikarna. Och modiga. Först ger de – 5 stycken! – sig på en liten hund och sedan en gammal dam. Maken till kräk får man verkligen leta efter. Utvisning borde vara självskrivet om man får tag i dessa inavlade idioter.

  Gilla

 • Sandra Ö.

  Så vidrigt att man spyr. Utvisning!!

  Gilla

 • Pica pica

  Jag blir så heligt arg. Vad är det för lågpannat drägg vi fått in i vårt förut trygga land. Samtidigt är det just dessa som kräver respekt!? Har de överhuvudtaget inga normala gener i sig. Fy vad lågt!

  Gilla

 • Tony

  Araber uppblandat med lite Afa drägg, deras mod sträcker sig
  ungefär så långt, ett helt gäng sparkar ner en 90 årig tant,
  Dessa fega aphuvud uppträder alltid i gäng, ensamma är dom
  inget annat än rädda skitar!

  Gilla

 • Ruben

  Hörde nyss på nyheterna Radio Malmöhus en liten intervju med den 87:åriga damen i fråga,det var i stort sett som Petterson rapporterat men hon var ledsen för att hon numera inte vågade gå ut efter mörkrets inbrott.
  Detta hände mitt i centrala Helsingborg.
  Fy Fan säger jag bara,kan detta vara ett dåd av Svenska ynglingar? Knappast.

  Gilla

  • Stenbock

   Så är det i många skånska städer,efter mörkrets inbrott avråder jag bestämt alla äldre att hålla sig inne !! Nu skedde detta överfall från dräggen,redan kl 18 på kvällen,vilket visar att man aldrig är säker i vårt land mer.

   Gilla

 • Freja

  De jävlarna skulle utvisas samma dag som de begår ett sånt här brott, och de ska ut tillsammans med HELA sin familj (lär ju bli ganska många kusiner) Finns inte EN ENDA anledning till att de skall få stanna i Sverige, packa in dem i ett Herculesplan och öppna luckan någonstans över ett vattendrag.

  Gilla

 • allemand

  Det här är inte så viktigt. Det är mycket viktigare att jaga Erik A och gänget.
  Kling o Klang i ett nötskal.

  Gilla

 • Lars Jansson

  Vad är det som måste hända innan man ärligt inser att dett är ett ständigt och mycket vanligt återkommande problem. När börjar man tala sanning och därmed först då kan göra nåt åt saken. Jag begriper inte att man på mediasidan blåser upp Sverigedemokraternas fylleutspel med hårda ord och dåligt uppträdande till en massmedial orgasm mot att man i fallat med den stackars 90-åriga kvinnan förtäcker den hemska händelsen till ett minimum. Skam över de övriga så kallade svenska politikerna som just nu gottar sig åt SD. Alla förutom SD har svikit vårt land Sverige.

  Gilla

 • Stefan K

  Nyheten Expressen tycker är ointressant.

  Gilla

 • Blodsven

  Inte en chans att det skulle finnas några mänskliga drag hos denna importerade ohyra som ingen jävel vill ha på sina gator. Fulmedia, idiotpolitiker och övriga PK-arslen kommer aldrig att begripa hur mycket lidande dom har utsatt ett folk för. Iallafall inte förrän det är försent för dessa idioter oxå…

  Gilla

 • hellstreet

  Jo det är ofta offret sett gärningsmännen i flera minuter men ändå så är signalementet bara färgen på jackan. Här rånades guldsmeden och då undrade snuten om folk hade sett rånaren som hade svart jacka inget mer. 9 gånger av 9 och ½ är det så konstigt.

  Gilla

 • Trollmia

  Polisen är duktiga idioter – de kan äta lite mer mask så löser det sig säkert.. Jag har haft största respekt för vår poliskår… men för varje dag som går så nöts den respekten ner tills den dagen kommer då jag säger ”Duktigt idiot – ät mer mask” – och det är nu… för polisen sitter på sina händer och väntar på klartecken från en politiker… vilket de aldrig får så de sitter där med tummarna på skuggplats och blinkar med cockerspanielögon så som deras ledare Ruinfeldt lärt dem att göra.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: