Det här är mitt land

Aftonbladet och chefredaktören Jan Helin har hakat på en kampanj som heter ”Det här är mitt land” Den startades av svenskhataren Lena Sundström.

Det verkar som Sundström, chefredaktören och andra håller på att ge bort något som de inte äger. De ger bort ett land som är vårt – ditt och mitt.  Sverige är vårt och det kan ingen ge bort till människor som inte gjort sig förtjänta av att bli en del av Sverige. Att ta eller ge bort någon som man inte äger är stöld och de som tar emot gör sig skyldiga till häleri.

-Pettersson tar för givet att polisen inleder en förundersökning och åtalar dessa grova brottslingar. Länk till Aftonbladet i listan till höger.

Vilhelm Moberg 1941, Svensk strävan

Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Vad Sverige idag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan.

Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan – på frihetens grund… Läs forsättningen på länken ”Svensk strävan”

13 thoughts on “Det här är mitt land

 1. Denna Lena Sundström är väl det närmsta
  man kan komma en invandrare, fast hon är född
  i Sverige. På den invandrar kramande Aftonlögnen
  är sammansättningen av personal här så
  etniskt Svensk så man lika gärna hade kunnat kalla
  sig bevara Sverige Svenskt, likadant på gatorna där
  mediefigurerna bor. Jag undrar om dom förstår själva
  vilka enorma hycklare dom är?

  • Om inte jag minns fel så är Lena adopterad från Korea.
   Jag anar att media inte vet…..men det kan ju för tusan inte stämma!!! Dom är ju ute och gör reportage men ställer inte frågor på dom svaren vi vill ha och det vi kan se att det handlar om.
   Jag tror att snart lossnar det, det är som om det sitter en stor propp och när den lossnar då kommer allt på samma gång.
   Imorgon ordnar publicistklubben möte i Folkets Park i Malmö och antirasistgrupper har lovat att vara där och störa ut för där skall var två personer närvarande som dom hatar.

   Ur led är tiden när antirasister dikterar som dom värsta diktatorena, antirasisterna är fascister.

 2. Jag tror inte att det var ”lätt” att Almqvist fick gå.
  Nu tror jag att Erik Almqvist själv tog det beslutet för att inte skada partiet.
  Det är så synd att han avgår.

  Det är enligt mig ingenting om man jämför vad skolelever skriker till varann på skolgårdarna i Södertälje.
  Det är en helt vanlig dispyt.
  Ni ska höra hur dispytena låter på stan i Södertälje sedan 30 år.
  Är man Socialist och skriker rasistiska tillmälen på Crazy Horse är det däremot OK.
  När Petzäll fick framrutam krossad i en attack började gå upp för mig
  vilket politiskt klimat vi har i vår diktatur av i dag.

 3. Det här är mitt land också, Lena Sundström m fl. Och jag vill inte ha er här. Flytta till Nordkorea, Lena. Tror att du skulle trivas där.

 4. På vilket sätt kan ett stolpskott som Lena Sundström få för sig att hon kan ge bort ett land som tog emot henne för att hon skulle få ett bättre liv? Innebar en adoption att hon fick ett carte blanche för nationen?

  Bland alla minerade områden som är så svåra att beträda så är adoption och barnens ryggsäck en icke utforskat område. Det finns lite för många Tobias Hubinette med sina borderliner beteende för att jag skall tro på slumpen.

 5. Ja Helins kampanjer slår alla dumhetsrekord. Visa upp kineser och negrer och påstå att detta är mitt land. Jag som etniskt svensk vill påstå att detta är mitt land som Helin och hans gelikar vill förstöra och skänka bort. Tack till dumstruten Helin att han gjort så fin reklam för Avpixlat att de har rekordmånga besökare.

 6. Det är inte konstigt att de hittar på en massa löjeväckande kampanjer som appellerar till mindre vetande människor,nu när upplagesiffrorna sjunker.
  Mobergs klassiker tröttnar man aldrig på att läsa,men den där länken till höger går jag inte på fler gånger,Pettersson!

 7. Den kampanjen måste väl vara det absolut dummaste i år? Har inte hört en enda svensk som tycker att det är ”kulturberikarnas” land. Skrattretande, och förresten hur många länder skall de ha? fråga Ali bara, han tycker ju att Palestina är hans land.

  Nej de bara gäster i vårt land, och som gäster borde de ha vett att uppföra sig!

 8. Så konstigt, Sverige reagerar kraftfullt när andra länder ockuperas av andra makter och hävdar landets äganderätt och kallar in FN-styrkor och demonstrerar. Men när svenskar hävdar rätten till sitt land, då är vi rasister och allmänt sammhällsfarliga.

Kommentera