Pojke på asylboende svårt knivskadad


En 16-årig pojke skadades allvarligt efter att ha blivit angripen med kniv av en 14-årig pojke på ett asylboende i Lesjöfors i Värmland. Enligt TV4 Värmland är pojken svårt skadad och förd till Centralsjukhuset i Karlstad.

Knivdramat inträffade vid 19-tiden på tisdagskvällen.

– Åklagaren ville i går inte gå ut med information i ärendet eftersom det rör sig om barn, säger Tommy Lindh, presstalesman vid Värmlandspolisen. Polisen rubricerar fallet som grov misshandel.

– Pettersson har inte en aning om hur gamla ”barnen” ovan är men filmen nedan visar hur ”ensamkommande flyktingbarn” från Afghanistan brukar se ut. Migrationsverket tror inte på dem, vad tror ni?

Dagbladet


6 responses to “Pojke på asylboende svårt knivskadad

 • Pica pica

  Jag tror att svenskarna har börjat resa så mycket och köpt med sig knivar hem som souvenirer.

  Gilla

 • Pica pica

  Jag trodde vi hade knivförbud i Sverige? Men jag har aldrig hört talas om så många mord och våld med kniv som de senaste åren. Vad beror det på?

  Gilla

 • gandalfgra

  We cry alot….! Buhubuhu…..;)

  Gilla

 • Freja

  Hot eller löfte? 🙂

  Gilla

 • Gammel-Göta

  ”Barnen” i filmen ”hungerstrejkade” utanför Migrationsverkets lokaler. Men det ryktades att de ”hungerstrejkade” i skift och smet iväg och åt ibland. I vilket fall som helst, nästa dag hade de tröttnat, så de gick in i lokalerna, uppträdde hotfullt, gapade och skrek och hotade att skära sig. De skar sig. Ambulans tillkallades. Ambulanspersonalen konstaterade att det bara var ytliga rispor som inte fordrade sjukhusvård och åkte därifrån. Så kan det gå!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: