Palestinsk flicka provocerar

På filmen syns bland annat en palestinsk flicka som attackerar och försöker provocera israeliska soldater framför vuxna, föräldrar, journalister och fotografer som filmar det som händer.

Nu blev det ingen större nyhet men vad tror ni hade hänt om någon israelisk soldat tappat fattningen och gett flickan en örfil eller arresterat henne?

Vad är det för jävla folk och föräldrar som skickar fram barn med önskan om att de ska misshandlas bara för att få Israel att framstå i dålig dager?

Dessutom vad är det för jävla journalister som inte skriver om dessa provokationer?

97 thoughts on “Palestinsk flicka provocerar

    • Ja du Ali, du pratar om att blåsa staten? nej visst ja, jag glömde ju, det är ju bara invandrare som får kosta, kan du svara mig vem som betalar retroaktivt barnbidrag till all invandrarbarn som släpas hit och är födda i ett annat land? Allah kanske betalar? Och jag tycker inte du skall bekymra dig ifall mina barn tänker betala skatt här eller inte och eftersom det är tänkt att alla nu skall jobba tills de är 70 så hinner man inte kosta någonting som gammal för man dör innan man börjar göra det, och du svarade fortfarande inte vilka som skall jobba i äldreomsorgen, du kan ju försöka slå i oss att muslimska kvinnor skall byta blöjor på gamla män? muslimska flickor får ju inte ens titta på en pojke utan att få syra kastad i ansiktet, och Ali, du behöver inte svara på detta inlägget för. men vi är många spm skrattar högt åt att höra att ni tänker betala för pensionärer som blir gamla, sitter precis och chattar med vänner i USA nu, de tycker också att du är rolig Ali, är du säker på att du inte tar några hallucinerande droger?

      • Freja. Skratta ni. Vem bryr sig? Jag tar inte dig på allvar. För du klagar över kostnader o samtidigt säger du att dina barn kommer att betal noll krinor i skatt i sverige vilket betyder att de kostat samhället några miljoner. Du har alltså en dubbelmoral.

        På tal om kvinnor så finns det redan många muslimska kvinnor i äldreomsorgen här . O de byter blöjor på män o kvinnor. Har du några problem med det?

  1. Ali lär mig hur man skiljer på en troende muslim och en icke troende när båda säger samma sak. Jag kan bara säga så fort en muslim vekar snäll då är det något han vill ha. Dem är som hundar när man har hundgodis i fickan.

    • Steene. Vem e du? O vad vill du lära dig? O hur lär du dug saker om islam idag? Utgår du från info utgiven av hatiska människor?

      • Ja du Ali, du har väl också barn eller? konstigt att du inte bryr dig om vad folk har för uppfattning om dem i framtiden, Och du har fortfarande inte svarat mig, Hur är det nu i koranen du säger att ni är den fredliga religionen ÄR det en synd att döda, våldta misshandla och råna icke muslimer enligt koranen? Och om du är en sådan rättroende så ljug ni unte, du vet Allah gillar inte lögnare. Pratade faktiskt med just en muslim idag, och enligt honom så är det inte en synd att begå brott mot icke muslimer, så kanske du kan svara mig denna gången, och angående min pension, tillåt mig att skratta, menar du att muslimer kommer att betala min pension? eller att era muslimska kvinnor kommer att arbeta på ålderdomshemmen och byta blöjor på gamla män? Vem är du egentligen Ali? Dumb eller Dumber? ärligt talat, du säger att du är välutbildad men dina resonemang tycker jag motsäger detta, men tack för ditt inlägg gav mig ännu ett skratt idag.

      • Freja. Jag har redan svar på detta innan. Jag har sagt att islam förbjuder det även mot ickemuslimer.

        Gällande muslimen du pratat med så är det bara så att antingen ljuger du eller så gav han dig fel information.

        Du verkar inte ha förstått det jag skrivit. Angående din pension så är genomsnittskalkylen i den svenska modellen att snittmänniskan kostar i början av livet o sedan ger intäkter o sedan kostar igen. Igenomsnitt ska inbrtalda skatter under atbetsåren täcka kostnaderna. Det innebär att var o en egentligen betalar sina egna kostnader. Därför kan man inte säga att du betalar både dina o dina barns kostnader. Deras kostnader är tänkta att betalas av deras framtida skattebetalningar. Men du säger att de ska flytta. Dvs blåsa staten o kosta samhället. Systemet är för avancerat för att du ska förstå det.

    • Ja du Ali: och fram till 2014 har ännu fler skolbarn vuxit upp och fått rösträtt och det är där jag tror att vi har de absolut flesta SD anhängare, dvs de unga som idag måste leva i multikulti skiten. Och nej Ali, jag bor inte nära invandrarghetton, (skulle aldrig falla mig in att bo nära sådan skit) på min lilla ort tror jag inte att vi har en enda muslim (fantastiskt skönt!) men jag jobbar i en storstad så jag ser förfallet som börjar breda ut sig i vårt land. Där jag bor äger vi alla våra egna fastigheter och marken däromkring och skulle det hotas med att få in några kulturberikare så hade min granne ett bra förslag, vi börjar alla med grisuppfödning på våra marker så lär vi väl slippa det.

      • Freja. Vi får se hur det går.

        På tal om grisuppfödningar så kommer du kunna locka till dig södertäljenätverket, Original Gangsters, Ziggemaffian, juggemaffian, MC-gängen mfl. De äter väl grisar? Och de har börjat etablera sig i småorter. Snart nära dig med andra ord. O om du har barn att vara rädd om så kan jag säga att de säljer skadliga saker 😉 Lycka till med grisuppfödningen.

      • Tack Ali: men du behöver inte oroa dig för mina barn, de är vuxna och snart klara med sina masterexamen sen kan de flytta från detta landet och slippa betala en enda krona till våra kulturberikare, och när ni har kört iväg eller skurit halsen av varenda ickemuslim här i landet så kan ni ju fortsätta era krig och hedersmord bäst ni vill i Sverige, jämför man med hur utvecklingen har varit i andra muslimska länder i världen så är det nog dig man skall önska LYCKA TILL! undrar om det är lika roligt att bo här i Sverige när ingen betalar för er längre, men ni kanske kan få hit lite israeler och andra som betalar för er, för det har väl inte ni något emot Ali? för ni är väl inte rasister? Snacka om att vända kappan efter vinden, ni muslimer vill inte ha in andra kulturer och seder i era länder men ni KRÄVER gärna att vi svenskar skall tvingas att ta emot er, förstår inte hur det kan vara roligt att tvinga sig in i ett land om man inte är önskvärd. Slutligen Ali, du behöver inte fortsätta att kommentera mina inlägg längre för du spär bara på motviljan ännu mer och dina försök att få mig att sympatisera med dig rinner av mig som vatten på en gås. För varje inlägg du postar här skapar du troligen en ny väljare år SD så partiet borde tacka dig 🙂

      • Freja. Jag tvivlar på att en normal människa som läser era sjuka åsikter bara byter till SD för jag ar kommenterat att jag o min familj årligen betalar ca 1 miljon i skatt.

        Du har ju själv inte svarat på hur det kommer sig att majoriteten av de grivt kriminella gängen är ickemuslimer samtidigt som du skyller alla sveriges problem på islam.

        Freja. Om dina barn först kostar samhället massa pengar o sedan när de väl ska börja betala skatt så flyr de landet.är det bra? I detta fall kostar dina barn samhället mer än en irakisk läkare som kommer hit o får jobb efter 5 år. Då är det helt plötsligt dina barn som kostar o inte invandrarna.

        Hur tänker du?

      • Ali: Mina barn flyr landet av samma anledning som du säger att invabdrare kommer hit, de flyr landet från, hot, våld och trakasserier, och du säger att mina barn kostar? fast det är JAG som har betalt för det, jag och mina förfäder har betalt vad mina barn har kostat samhället. DET är skillnaden, hit kommer invandrare som får barnbidrag RETROAKTIVT utbetalt utan att de någonsin har betalt en KRONA i skatt i detta landet (och troligen aldrig kommer att göra det heller) Ditt svar till mig var därför meer än lovligt idiotiskt och nu Ali tänker jag aldrig mer svara dig på dina inlägg, det är ett slöseri med tid, tid som jag hellre kan lägga på att informera mina medmänniskor vad som händer här i landet, fast jag tror inte det behövs, läste precis på Expressen att SD nu är Sveriges 3:e största parti, och vet du vad Ali, jag pratade med lite invandrare igår (ej muslimer) och kan du tänka dig, de tänker också rösta på SD för de är så trötta på muslimer. Ser ut att bli en bra helg 🙂

      • Freja. Du har så fel. Du har bara skattat för dina egna kostnader. Du har ju också kostat dina 18-20 första år o kommer att kosta när du hår i pension. Dessa kostnader betalar du när du jobbar o skattar. Så funkar det i sverige.

        O du. Folk får rösta som de vill. Jag respekterar valutgången 2014. Jag ser inte SD som något hot. Det lär bli en blå eller en röd regering 😉
        Peace

    • Ali: Undrar vem det är som har sjunkit till en låg nivå? Det är nu du börjar med okvädingsord mot mig, DET tycker jag tyder på en låg nivå, inte min uppfattning av muslimer, den uppfattningen kan du skylla dina muslimska vänner för, som man bäddar får man ligga vet du. (gammalt svenskt talessätt)

      • Freja. Ditt rasistiska o lögnaktiga påstående om att ”Så gott som alla snor, våldtar, misshandlar” fick dig att sjunka som en sten.

        Sådana lögner hör inte hemma i en seriös diskussion. O detta är inget annat än rasistiskt

      • Ali: Muslimer är inte någon ras, Islam är en ideologi, jag är inte rasist, men jag tycker inte Islam hör hemma i vårt samhälle.

      • Freja. Alla rasister säger den meningen. I mina ögon är detta rasism oavsett vad ni säger. Ditt påstående är ändå bland det dummaste jag hört.

      • Förmätet av dig Ali, inte ens en gång du kan ändra religion till att bli ras 🙂

      • Ali: Tack för dina inlägg, har visat detta för två vänner som är på besök här, båda två har nu deklarerat att de tänker lägga sina röster på SD 2014 och de tänker sprida denna sidan till sina familjer och vänner, och kan du tänka dig Ali, de kommer från två skilda delar av Sverige och bägge två har dåliga erfarenheter av just muslimer, konstigt?!?!

      • Freja. Det är ett fritt land. De får rösta på vad de vill. Fram tills 2014 hinner nya invandrare få rösträtt 😉 o de röstar inte på lögnaktiga hatpartiet SD

  2. Ali1948:
    Tror Ollie talar om Er araber som åker kring i Sverige,med BMW,Mercedes och än dyrare lyxigare åk !! I era hemländer finns det samma typ av bekanta märken,men i de fallen är de mestadels stulna i Europa !! Har personligen sett sådana åk ,med sina ursprungliga registeringsskyltar,från olika Euro-länder ..Huruvida ni själ kameror vet jag inte,men tydligen är Tv-plattbildskärmar,högsta mode just nu i zigenare och arabvärlden !!

    • Stenbock o Orein. Haha kul i se hur avundsjuka ni är. Stenbick jag förstår att du blivit det när du sett saudier eller folk från Dubai eller qatar som i genomsnitt kör lyxbilar av årsmodell 2009-2012.

      Vilken bilmodell kör ni idag? Vi araber snor inget, speciellt inte vi som är troende o praktiserande muslimer.

      • Med troende muslim, menar du då att ni inte snor från andra praktiserande muslimer? för tydligen är det inget brott för er att råna, misshandla, våldta och döda icke muslimer? hade en mopedolycka här för 2 veckor sedan och ambulansen hann inte ens lämna platsen med de skadade förrän några muslimska ungdomar var framme och började plocka delar från den krockade mopeden. Undrar även vad ”tunnelbanesvinet” hade för religions tillhörighet?

      • Freja. Du skriver: ”Med troende muslim, menar du då att ni inte snor från andra praktiserande muslimer? ” troende muslimer som följer islam får absolut inte sni av någon. Vem har ljugit för dig o sagt mågot annat? O tror du på det? O har du aldrig kontrollerat det?

        Bara för att en person har ett muslimskt namn behöver det inte betyda att personen kan något om eller följer islam.

        Ditt klassiska misstag är att du inte lärt dig skilja på detta än.

        Freja. Jag som är praktiserande muslim. Jag är mycket säker på att du inte kommer att kunna hitta något konkret fel på mig som motiverar ditt önskemål om att få ut mig från landet. Inte ett enda vettigt argument har du mot mig.

      • Ali: Ok då finns det tydligen bara icke troende och ickepraktiserande muslimer i detta landet för så gott som alla snor, våldtar, misshandlar. Vad bra om det inte finns några praktiserande muslimer i Sverige så behöver vi ju inte ha några moskéer här. HURRA!!!!

      • Freja. Du berkar verkligen vara väldigt tom i huvet. O du visar självklart på din rasism o du skriver bara lögner.

        Du skriver. ”Ok då finns det tydligen bara icke troende och ickepraktiserande muslimer i detta landet för så gott som alla snor, våldtar, misshandlar” . Känmer du verkligen alla muslimer i sverige? O har du statistik på att så gott som alla 400.000 gör sånt? Tror du själv på ditt skitsnack?

        Freja. Tyvärr har du sjunkit ner till SDioternas låga nivåer.

      • Ali våra häkten och fängelser är nerlusade av muslimer därav finns det imamer som är anställda där i ”själavårdande” syfte.
        Som en muslimsk grabb (målsägare)sa på en rättegång i Malmö när han vittnade mot de muslimer som ville döda honom och hans flickvän. ”Alla muslimer är inte psykiskt sjuka” och det har han kanske rätt i men tillåt mig tveka om den saken.

        Ali sök hjälp du förstår fortfarande inte skillnad på ras och religion.

      • EM. Tack för bra svar. Se där. Experterna har sett nevis på att islam har haft positiv inverkan på fångar som råkat hamna snett o hamnat i kriminalitet. Därför anlitas imamerna som påtalar om att det är haram att begå dessa brott o imamen påtalar om vikten av att man inte ska upprepa sånt som Allah inte gillar o inte tillåter.

        Tack för infon EM.

      • Varsågod och med ditt svar känner vi alla din desperation. Muslimer är en stor black om foten på det svenska samhället. Ni äter inte gris men ni beter er som svin, hur förklarar du det?
        Alla fredagsböner helt förgäves eller hu hemska tanke VAD lär imamerna ut i moskéerna??? Svaret vet vi redan för vi är många som sett undercoverrapporter.
        Nej du den där imamen gör mer skada än nytta, dessa muslimska brottlingar borde rekomenderas samma hjälp som jag nu vid ett stort antal gånger tipsat dig om. HJÄLPKÄLLAN finns för dig och alla andra sektmedlemmar som vill bli fria från religiöst förtryck.

      • EM. Sök hjälp själv. Rasismen inom dig o Ditt hat skadar dig verkligen. Idag är det fredagsbön, veckans bästa timme 😉

      • Ali lyssna då noga på bönen och imamen och lyssna kritiskt. Är det verkligen något som vuxna människor skall hålla på med?
        Gör något gott idag, sätt dig bland kvinnorna när du skall be, bli en föregångare och modernisera islam 😉
        Du sitter nu ännu riktigt fast och har inte någon sjukdomsinsikt men en dag kanske du kan se klart att din religion skadar alla, även utövarna av densamma. Dyrka och följa en pedofilprofet är inget som anses friskt.

      • EM. Oroa dig inte. Jag är alltid källkritisk. Hittar jag något jag inte övertygas om avvaktar jag. Idag handlade det om sura 103 i koranen. Liten sura men den säger vad som krävs av en sann muslim. Dvs den som är troande o gör goda handlingar o håller sig till det som är rätt o där man ger folk sina rättigheter o den som har tålamod. Dessa egenskaper krävs av mig som muslim.

  3. Ali1948:
    Nej Ali,på filmen ser vi en gatuteater,regiserad av dina vuxna fanatiska landsmän…En provokation med barn som statister !!
    Om det nu är som du tycks anse,varför brusar du då upp dig på detta vis ??
    Dagligen visas ju bilder från hela arabvärlden,i såväl TV som PK-pressen av dödade barn..Tror du detta är en ren tillfällighet,eller kanske vet du likt mig,att det hela är en ren propaganda…
    Gör dig inte dummare än du är Ali !!

    • Stenbock. Är den någon som är dum så är det du. Pettersson visar denna video o säger att flickan provocerar o pettersson klagar lver att svensk press inte visar videon.

      Dumheten hos er är att ni inte fattar är flickan är riktigt jävla irriterad på soldatsvinen. De verkar ha tagit någon eller något, men självklart visar pettersson inte vad som hänt innan. Senila sionister har tendensen av att sprida lögner

      • Hur ska Pettersson kunna visa mer än det som finns på videon. Vet du inte ens att du kan klicka på YouTube så kommer du rakt ner i deras arkiv.
        Det är de som lägger in sina videor på YouTube som bestämmer vad som ska vara med, och personligen tror jag
        att det mestadels blir från där videokamran startas tills den
        stängs av.
        Förresten hur kan dessa arbetslösa araber ha råd med dyra
        videokamror? Kan du svara på det Ali? Jag har aldrig haft
        råd med någon, trots att de har funnits sedan 1970-talet och var som mest populära då också. En billig vanlig enkel kamera köpte jag istället för min Kodak Instamatic jag fick i julklapp 1965 av min äldre bror, och som jag hade badat med.
        Den jag köpte 1974 eller 1975 var en enkel billig Olympus
        Trip 35, vilken jag har tagit många bilder med, liksom min
        Kodak Instamatic. Någon digital kamera har jag aldrig haft,
        men om det finns film att köpa, så kan jag ta bilder med min
        37 – 38 år gamla Olympus trip. Det är likadant med bilar, bra begagnade kvalitetsbilar 2-4 år gamla, som används så länge som möjligt. Hus ett inköpt begagnat nära 30 år gammalt 1985. Betalt och därför mitt eget, inte bankens.
        Men som sagts var kommer arabernas lyxprylar från? Stölder? Bedrägerier? Eller har de så gott om pengar, så kanske de kan klara sig utan bidrag. Hur kommer det sig Ali att du inte kan berätta vad det är barnen skriker om. Kan du inte ditt hemlands språk ens, så är det väl helt oväsentligt, vilket arabland du bosätter dig i. De ser ju dessutom ut nästan precis som här överallt, så det kan ju inte heller ha någon betydelse. Släkten om du har någon kvar i det här området, finns väl i så fall i Libanon.

      • Orein. Menar du araber i Sverige eller i Arabiska länder?

        Orein. Som du känner till så super vi inte så mycket som vissa gör. Detta innebär stora besparingar där vi normalt prioterar annat än alkohol. Jag känner folk som festar för 1-2 tusen i veckan. Många araber som jobbar o sliter lägger pengarna på annat och därför kan du med stor avundsjuka se fina bilar och annat smått o gott. Du vet väl att en lagom fin bil på avbetalning kostar mindre än veckofestandet som jag gav exempel på.

        O kameror är så billiga i dagsläget. Det har jag och många andra råd med.

        Och ja, vi har det så gott att vi inte lever på bidrag. Av skatterna som vi betalar in kommer din mat på bordet via pensionen.

  4. Hemlandet brukar ju vara där man är född. Visst kan undantag finnas, men inte så särskilt många. Du är född i Libanon, så du kan ju börja söka där. Islamiseringen är väl ungefär på samma nivå där som i de övriga Mena-länderna. Om man flyttar så, kan ju vi få börja rå oss själva igen, och göra oss av med all den här djävla islamiseringen vi har tvingats att acceptera, vare sig vi vill eller inte. Det skulle vara oerhört skönt. Annars har jag ett bra förslag, och det är att flytta in romska familjer bland arabfamiljerna, så att dessa får lite mera multikulti att njuta av.

    • Orein. Sammanfattningsvis. Varför gav du inte mig förslaget palestina? Tycker du själv inte att jag ska ha rätt att flytta tillbaks dit? O beror det på att kag är född utanför hemlandet tack vare att israelerna fördrivit mina föräldrar som flytt från israels terror?

      Vaddå hatar du romer också? Då hoppas jag att du snart får romska grannar.

      • Ali vad du är tröttsam, vi bryr oss inte ett dugg om och VAR du flyttar men vi blir glada OM du gör det, helst igår.

      • EM. Varför är du så hatisk o taskig?
        Du känner ju inte mig. O vem vet. Nån sag när jag befinner mig i malmö så kanske vi råkar förbi varandra. O om du råkar få problem så kan det vara kust jag som hjälper dig. Att få ut mig från landet är då en förlust för dig.

        Tänk lite på alla goda gärningar som jag strävar efter att göra.

      • Du inser inte att vi vill ditt eget bästa, varför gå i Sverige och inte passa in när du kan vara bland dina religöst hjärntvättade fränder i arabländer?
        Nu är det ju som så att jag och mina landsmän har hjälpt dig och dina föräldrar tillräckligt länge och inte är vi taskiga och hindrar er att resa.
        Min och andra svenskars vinst är om alla pedofildyrkare drar dit pepparn växer.

      • Ni kommer ju ursprungligen från den arabiska halvön eller Egypten, det har aldrig förekommit något fritt land med namnet palestina. Det uppfanns under 1960-talet när så kallade palestinaschalar blev högsta mode bland kommunistdräggen. Det var samma schalar som Yasser Arafat och hans kumpaner gick omkring med i trakterna av
        Betlehem. Men någon nationsbildning med det namnet finns
        inte. Inte heller finns det något eget språk, som kunde vara sammanhållande, eller hur låter palestinskan Ali 632.

      • Orein. Så du menar att du vill ha kvar mig? Jag har redan varit flykting i ett annat land som också krigsdrabbades innan vi kom hit. Jag tänker inte flytta till o vara flykting i ännu ett land. Därför är återvändandet till Palestina den enda tänkbara lösningen.

        Ditt vanliga skitsnack och Palestina och ditt förnekande av våra rättigheter till vårt eget land visar bara på hur perverst tänk du har.

        Palestina och palestinier ( kallades Filisteer) har funnit mycket längre än vad israel har gjort. Terrororganisationen israel bildades 1948 av storsionisterna i USA o Brittanien. Israel är bara en terrorstat o koloni som är byggd på grov terror o massa lögner. O israelerna är bara utlänningar från USA, Ryssland, Polen och massa andra länder.

        Israels enda utväg är en rättvis fred. Ju längre bort de kommer o ju mer de fortsätter provocera kommer det att födas fler o fler motståndare. O när bubblan spricker så spricker hela sionistprojektet.

        Länge leve Palestina. Må Palestinierna slippa massmördarna i israel. Allahu akbar 😉

      • EM: Inget alls. Skötsamma utlänningar är välkomna och brutala utlänningar med blod i sina händer är inte välkomna i mitt hemland.

        Så alla israelska terrorsoldater är inte välkomna i mitt hemland. Likadant de som stulit vår mark och byggt bosättningar o tagit palestiniers liv.

        Det finns dock skötsamma fredsvänliga israeler. De är inte så många och de är mycket välkomna.

      • Är du dum eller spelar du dum. Om jag frågar i anslutning till en video från Israel, så är det givetvis dessa människor jag undrar om. Att du och andra tjänar pengar här har väl inget med dessa att göra. Mina pensionspengar har jag redan själv betalat in, men av praktiska skäl så är det så att man har ett avtal med staten för den statliga pensionen, de pengarna får jag betala för dem som är äldre än mig och har gått i pension, avtalet ger mig sedan rätt att få det belopp jag har tjänat in av nästa generation och behöver inte vara
        tacksam för det. Du vet det där om tjänster och gentjänster.
        Cirka 25-30 procent av min pension, kommer från företagen
        och den offentliga sektorn, och är även det uppskjuten lön, men den har hela tiden växt på mitt konto. Alltså även den
        behöver jag inte tacka för och ärligt talat, så är det väl högst några procent som kommer från de senast hitflyttade invandrarna, egentligen är det minus, då de flesta som kommer nu inte får några jobb, och de kan inte heller skapa några jobb här, som de kanske kan hemma. Då skillnaden ofta är stor på vad som efterfrågas. Och det är inte endast
        sprit. Att röka eller använda droger är inte billigare än att ta
        en sup ibland, Folk över 25-30 år har ingen stor konsumtion av sprit om de inte är alkoholiserade, och det finns sådana
        som arbetar och har gott ställt ändå. Vet du inte att Ingvar
        Kamprad är alkoholiserad, men dricker inte så mycket ändå.
        Dessutom kan han inte supa upp IKEAS pengar ens i den
        takt en enda avdelning tjänar in pengar. Men som jag
        skrivit. Hur kan PA-folket med försörjning från bidrag ha så
        fina videokmeror och annat, när allt de tjänar kommer i
        bidrag från FN: s medlemsländer och bilaterala avtal om
        bidrag.
        På 70-talets landsbyggd och i Kairos slum fanns inget
        överskott precis, och istället för att ha lyxprylar, så finns det sådana som mig, som hjälper andra människor med studier
        och med mat och mediciner och annat som är viktigt för att komma ur fattigdomen. Dessa finns dock inte bland araber så vitt jag kan förstå. De har ju sedan urminnes tider istället haft mängder med slavar, vilket varit förbjudet i norra Europa sedan nära 1 000 år numera. I arabländerna existerar slaveriet fortfarande på många platser.

      • Orein. Det du skriver om pensionen stämmer. Men värt att veta att nivån på sin pension dels styrs av hur mycket du tjänat in o dels beroende på hur mycket dagens skatteintäkter är på. Det bestäms en pott som du tar del av. Potten fördelas på antalet pensionärer som lever idag.

        Så om du vill att kag o min familj ska flytta hem till vårt hemland palestina kommer vi inte längre kunna betala 1 miljon per år i olika skatter.

      • Hur många är det som bränner 1000 till 2000 varje vecka på sprit och uteliv. Det blir i genomsnitt ca 6000 var 4:e vecka. Med de skatter vi har och lägenhetshyra på grund av kylan och mat också på grund av kyla och därmed kort växtperiod.
        Det är endast folk med mycket höga löner som kan supa upp över 8 000 i månaden min vän.
        Varför kan inte du tala om för oss vad flickorna i 10-12 årsåldern säger och varför de lite äldre flickorna ca 13-15 år knuffar fram de mindre barnen mot soldaterna. Och vad gör TV och press där, när varenda kärring har en videokamera. Det är givetvis dessa jag vill ha reda på varför de har så mycket dyrbara saker. Det är väl folket på videon vi ska debattera. Men du tycks inte vilja hålla dig till det videon kan
        säga, eller ge något vettigt svar på varför de verkar ha det allra mesta av det senaste.

    • Orein. Tror du inte att vi skiter i abbas o vad han tycker. Han representerar inte oss o inte heller mina egna åsikter. Han anses vara en qvissling o han är en folkvald

      • Tror inte du att vi skiter fullständigt i vart du tar vägen, bara du försvinner snarast. Du är en smutsig arab och representerar inte oss, inte ens om du vore folkvald.

      • Orein. Varför vill du få bort mig? Har jag gjort något mot dig? Varför hatar du mig? Jag är en av dem som betalar din pension.

        En sak ska du ha klart för dig. Ska jag flytta ut så är det bara till mitt hemland Palestina.

      • Du har inget hemland, sådana som du skulle skickas ut i rymden. Det hade blivit billigare än att betala ditt livslånga bidragsberoende.

  5. Ali 1948:
    Att ljuga för barnen är en sak,men att använda dem som vapen och sköldar likt er araber,är en helt annan sak !!
    Men ni backar ju inte ens för att skicka dem i döden som självmordsbombare !
    Inser du inte vansinnet Ali,när vuxna utnyttjar oskyldiga små för sin egen politik och religion ??

    • Stenbock du vet det är en omöjlighet när det är något som fattas emotionellt hos dom. Den religiösa hjärntvätten och generationers inavel sätter sina tydliga spår. Att gifta sig mot sin vilja där varje samlag är att betrakta som en våldtäkt ger obotliga skador och en känslokyla mot sin egen avkomma som är iskall. Brrrr

    • Stenbock. Ert skitsnack är perverst. Ni säger att flickan använts som mänsklig sköld. Mot vad? Ser ni några stridigheter?

      Videon visar förbannade flickor som skriker ”var har ni tagit honom”? Soldaterna har alltså tagit någon. Det kan va hennes far eller bror. Att dessa soldatsvin provocerar med hånleenden är en sak. O att ni visar er perversa kärlek till denna vidriga terrorstat(israhell) visar precis vad ni går för

      • Ali är du helt seriös??? Ser du inte de vuxna som knuffar och föser fram barnen??? Ser du inte hjorden av filmare och fotografer????
        Det känns snarare som om soldaterna får räkna till hundra för att inte ryta till, fast dom vet väl av erfarenhet att det inte nyttar något till.Tösen behöver helt klart någon som håller henne i famnen för det syns tydligt att hon är i affekt men syftet från arabernas sida är provokation och då använder man sina barn som man ändå inte har några ömma känslor för.
        Efter denna charader väntar bröllopet med kusinen.

  6. Ali1948:
    Överdriv nu inte,tror att Freja har vettigare insikt i det hela än du..
    Skillnaden är att du som barn indoktrinerats med arabiska fanatiska sagor,Freja hade en fri öppen skolgång och kanske även har upplevt tiden, innan svensk press införde censur.
    Inser att du som utlänning och arab har svårt att förstå detta !!

    • Stenbock. Jag förstår allt ni skriver.

      Eftersom jag är en god samhällsmedborgare vet jag att ni inte har något vettigt argument mot mig

  7. Ja funkar ju bra här med, gapa, skrika och kräva är våra ”nysvenskar” bra på, lär sig alla rättigheter omgående, men lära sig svenska och deras skyldigheter har de större problem med.

    • Freja. Vad vet du om rättigheter ? Vet inte du att Sverige varit med om att skapa terrororganisationen israel? O det har lett till att israhell har tagit ifrån palestinierna alla rättigheter.

      Lätt för dig o gapa o skrika. Men din regering har faktiskt bidragit till att vissa flyktingar flytt hit. Sverige har förstått o tagit ansvar för delar av problemet som man själv medverkat i

      • Ali: Jag och mina svenska medmänniskor lever också i terror, den har kommit hit med de invandrande muslimerna och blivit en vardag för oss och våra barn. Om ni är så angelägna om att driva palestinas kamp så tycker jag att ni gör det bäst på plats i Palestina. Jag hjälper er gärna att packa.

      • Freja. Mu vet både du o jag att de svenska problemen inte är muslimernas fel. All terror o brottslighet har olika nationaliteter o religioner. Pettersson o andra rasistsajter har ju gett massa bra rxempel på det. Senast södertäljemålet. Alla fär har kristna namn. Samtidigt är kristendomen fri från detas brott. Bara för att de har en kristen bakgrund behöver det inte betyda att de är troende.

        För övrigt tar jag gärna emot din hjälp. Det första du kan göra är att be vår svenska regering om att erkänna palestiniers grundläggande rättigheter.

      • Du har alldeles rätt Ali allt är inte muslimernas fel för mycket av det skit vi fått på halsen av invällarna är en kombination av islam,inavel och den kulturella hemvisten i Mellan Östern och Norra Afrika som inte går ihop med vårt civiliserade samhälle.
        När vi visar solidaritet och tar hand om varandra ser ni endast till familjen eller den egna klanen. Vi har byggt upp ett skyddsnät som inte passar er för ni i många allt för många fall inte tillför utan endast tar ut. Det håller inte i längden och det är det som vi känner av nu, vi är lindrigt sagt trötta på det.

      • EM. Din blindhet o ditt hat som du fått via hjärntvättmedlet Ariel får dig att tänka helt fel =)

        Som jag nämnt. Vill du hjälpa mig på något sätt så är det genom att be din regering tvinga israel att acceptera palestinska flyktingars rätt att flytta hem igen.

      • Ali: Allt är inte muslimernas fel? well… vet inte någon svensk som har haft problem med varken judar eller asiater i vårt land men precis ALLA jag känner har haft problem med muslimer men du kanske menar att vi skall skylla misshandel, stölder, sexuella trakasserier, våldtäkter och mord på andra istället för att lägga ansvaret på slamma muslimska fäder som inte klarar av att uppfostra sina söner, eller tycker kanske du Ali, att det inte är något brott om man ger sig på icke muslimer? Är det därför ni inte bestraffar era söner för vad de gör? Nej du Ali, det finns ett talessätt i Sverige som lyder ”Som man bäddar får man ligga” Är det nu så att man beter sig som ett svin så får man nog acceptera att folk avskyr muslimer.

      • Freja. Nu är du rätt tom i huvet. För det förstå så brukar judar inte synas. De låtsas vara svenskar o de erkänner sällan sin riktiga bakgrund. Samtidigt sysslar de med andra brott. Därför kommer du i ditt huvud inte o se den kategorin.

        En konkret fråga till dig. Vet du hur stor/ liten andel av den grova kriminaliteten som olika bakgrunder står för?

        I ditt huvud tror du helt lögnaktigt att muslimer har hand om 80-100%. Har du någon gång tagit reda på fakta?

        Ta reda på vilka som håller i alla kriminella mc-gäng o alla andra maffiagäng? Inte är det någon av dem som besöker mosken. Har du frågat dig varför? Har du inte hört om orredsson, södertäljenätverket, juggemaffian, HA, bandidos o allt va de heter. Är de muslimer?

        Varför är du så blind? Har du också blivit hjärntvättad av Ariel sharon?

        Eller välet du avsiktligt att bara titta på en sak o blinda för den grova kriminaliteten ?

      • Ali: jag har svarat dig flera gånger att jag talar utifrån egen erfarenhet, den enda grupp som det är problem med runtomkring där vi bor är muslimerna, har aldrig blivit trakasserad av vare sig motorcykelgäng eller judar

      • Freja. Jag beklagar att just du drabbats av vissa idioter. Var bor du någonstans. Nära ghettoområden eller flyktingförläggning? Eller invandratät stad?

        Jag hoppas att du ska slippa dessa framöver.
        Men kom bara ihåg att jag inte har med dem o göra o att du ska säga att jag ska ut o sånt snack är inte kul o höra.

        O överlag tittar våra politiker pp helheten. Grövre kriminalitet prioriteras högre än vardagsbrott. Vardagsbrott är dock mest synligt i samhället.

  8. Ali1948:
    Är detta ett av exemplen på er ”fredliga religionen”,där dåraktiga föräldrar skickar fram sina små barn som sköldar ?? Är ni araber alla lika fega,och vågar inte som vuxna själva ta ert ansvar ??

    • Stenbock. Detta är ett exempel på att israel automatisk lär barn att den stora terroristen är israhell. Israeler är kända för att vara rädda för sin egen skugga. För att de ska våga röra sig lite o vara lite kaxiga krävs rejäla vapen o massa kameror o spionage i hela världen. Även en vanlig svensk som börjar kritisera israhell blir åsiktsregistrerad o kategoriserad i diverse register.

      Feghet är nog bara israels förnamn. Efternamnet kallas ” terrorism”

      • Ali, sök hjälp i psykvården, för det är något i din skalle som är fel, i o f är det det i många pedofilälskares skallar. Dit hat mot Israel och judar, de smartaste på jorden är inte bra för din hälsa. Att kalla Israel för fegt är korkat. Har du glömt 6-dagarskriget? Idag skulle Israel göra om samma sak fast på 3 dagar och mussarna skulle inte fatta vad som hänt!

      • HO . Mitt hat mot terroristen israel är fullt naturligt. Jag har alltid hatat terrorism o det föll naturligt att israel är världens värsta terrorister.

      • EM. O det ska du säga… Har du fått ditt hat via synagogan, eller kibbutz ellera bara via israelsk lögnpress som orein ständigt rapporterar om nä . Ni har verkligen visat Sveriges mörka minoritet. Kul att du bor i malmö. Då kan du knappast unvika mångkulturen.

        Har du inga mångkulturella vänner?

      • Innan invällarna kom var det gott att leva sedan hände något och det inte till det bättre.
        Mångkulturella vänner vad är det? Du skriver så konstigt, som jag ser det har varje människa sin kultur och kanske inte många. Du har din arabiska och islamistiska kultur som inte passar in i västerlandet och hatet står du för, det är otrevligt.
        Du kanske minnas Birgit Friggebo hon ville ju att vi skulle ta varandra i händerna och sjunga ”We shall ovecome” men inte vill du hålla handen med en jude för du hatar ju dessa.
        Att de folkvalda i Sverige för närvarande tar oss till kaos och inbördeskrig genom multikulti är inget jag ser framemot.

        Ser man på ser man på om man är emot Ali och hans muslimska polare då är man jude!!! Jag vet hur du tänker för jag har hört det förr här i multikultimalmö. Om man inte omhuldar muslimer då är man mot dom när det förhåller sig så att den vanlige svensken inte har någon religion, vi har kommit längre. Religionens ok kastade den äldre generationen av sig. Vi tittar på religiösa människor med en förundran och tycker synd om dom.

        Sök hjälp Ali, religion fördummar.

  9. Det är så löjligt av Pettersson.
    Provokation? Barnet är riktigt förbannat på dessa terrorsvin. Hon skriker ju ”var har ni tagit honom?”

    Fantastiskt o se hur modiga barnen är. Precis samtidigt som fegisar som er har detta som en nyhet.

    dessa terrorsoldater är fegare är en 5 åring.

    • Nu slog Alis tunnelseende till. Han ser inte de vuxna som föser och knuffar fram barnen och media som är beställda dit. Vilket skådespel vilken gatuteater.
      Man känner för de israeliska soldaterna, barn som sköldar ett elakt påfund.
      Stackars barn och snart är dom bortgifta med sina kusiner 🙁

      • EM. Jag förstår att du gillar o känner med soldatsvinen som blir livrädda för barnens skrik. du är ju en djurvän o har sagt att du gillar grisar

      • Livrädda??
        Om du nu tar och sansar dig (fast jag betvivlar att det i ditt fall går), vänta en stund tills den spetsade vattenpipans verkan klingat ut. Då kan du titta på filmen en gång till och se vad det handlar om.

        Tänk så olika vi är och har ett helt olikt sätt att uppfostra våra barn på. Svenskt sätt är att skydda sina barn, arabers att använda de egna barnen som sköldar och sedan gifta bort dom med en kusin. Usch vilket känslokallt inavlat betéende.

      • EM. Jajaja. Så du påstår att du är äkta svensk eller? Ska jag tro på dig?

        Vi uppfostrar våra barn till att beta sanningen om vårt hemland. Ofta tar de själva snabbt reda på hur mordiska israelerna är. Palestinska barn ser o upplever israels brutalitet så gott som dagligen. Ställer de frågor så är vi skyldiga att säga sanningen. Nämligen hur mordiska israelerna är o har varit.

      • Hm,Al hur ofta är du i ”hemlandet”?
        OM du har barn födda i Sverige då kan du släppa hemlandssnacket för har inte Du ens en gång varit där då tror du väl inte att dina barn vill dit.
        Dina barn är svenskar och du är för lat för att bege dig till långtbortistan.

      • EM. Har inte jag o mina barn rätt till att återvända till vårt hemland bara för att vi inte föddes där?

      • Jag hindrar inte dig, du kunde åka igår men det är inte säkert att dina barn (om du har några) vill följa med dig. Oj då du föddes inte där då blir det kanske problematiskt. Men gör ett försök varför stanna i Sverige här är ju helt kasst, om jag hade varit dig då hade jag rest för länge sedan.

  10. Om 5-6 år är snorungen bortgift till nå´n gammal släkting som kommer att spöa upp både henne och sina 3 andra kärringar, men inte fan kommer hon att begripa koranens idioti för det…

  11. Pica pica:
    Utan vilja att bli missförstådd,är det inte samma uppfostran som våra ungkommunister typ AFA,Expo m.fl fått/får sig till del?? Just att provocera lär de sig redan som små,med åren stenkastning och samhällsfarlig brandstiftan m.m.Vad krokigt skall bli,krökes i tid..

  12. Fy tusan vilken barnuppfostran! Palestinska barn är hjärntvättade från början. Vilka föräldrar spänner på sitt lilla barn ett bombbälte och skickar dem i döden och sen är stolt?
    Samtidigt är de som vuxna så fega. Fotografen sprang som en hare när de fick ögonen på honom och såg så lagom kaxig ut när de tog in honom.
    Samma sak med alla dessa jihad-hetsande imamer som sitter där med sina guldrolex och vill att andra ska kriga åt dem. Detta skulle inte vara möjligt om de unga som nu är bättre utbildade kunde tänka själva och komma fram till att de blir lurade.

  13. Jo men det är så muslimer gör, man föser barnen framför
    sig , och gömmer sig själva i bakgrunden. Därför dödas
    så många barn i till exempel Gahza!

  14. ”Fri uppfostran”? Har kulturmarxismen nått Mellanöstern?

    Nej naturligtvis inte, detta är helt klart orkestrerat för att provocera fram en motreaktion. Indoktrinerade sedan barnsben som de är. Jag beundrar de israeliska soldaterna som inte låter sig påverkas.

  15. Men ger en sann bild av hur det är att tvingas leva i närheten av dem !!
    Själv känner jag igen attityden från mitt Ghetto,när det gäller röstläget och deras ”stolthet” !

Kommentera