En miljon israeler i södra Israel hotas av ytterligare raketregn.

TT:s och andra vänsterbloggares uppfattningar om verkligheten är skrämmande, och hade jag haft deras uppfattning hade jag aldrig vågat gå över någon gata. För vem vet vad de hade sett i trafiken. Troligen inte de bilar som de facto fanns där.

Har ni någon gång försökt utröna vad Tidningarnas Telegrambyrå försöker tuta i oss? Att telegram fortfarande är det snabbaste sättet att kommunicera på? De säger att tre “människor” har dödats. Det kanske stämmer, men vilka människor var det?  En var civil vid ett av Hamas “utbildningsläger”. Har denne den blekaste aning om vad Hamas utbildar i? Är det potatisodling eller långdans kanske? Har de civila vid utbildningsläger, så utgör de mänskliga sköldar, vilket är ett krigsbrott som måste lagföras.

De andra två satt tillsammans i en bil innan de fick ett skott i nacken från luften.  Bägge två var från moderata Abbas egen terroristavdelning Al Aqsa brigaderna. Den ena var en chef som koordinerat många attacker mot israeliska civila. Telegrambyrån kallar honom “människa” men det är väl ett tvivelaktigt epitet.

Vid det här laget är det ca ett dussin Grad- och Kassamraketer, som har avlossats mot den miljon israeler, vilka lever i södra Israel, de senaste dagarna. Berätta gärna för mig hur Israel ska skydda sig mot dessa attacker permanent. Eller har ni inte fantasi nog för det?

Förstår ni nu varför ni bör kolla Israelnyheterna här på Petterssons Blogg eller Bloggen Israelnyheterna, innan ni läser om samma saker hos TT. Annars riskerar ni att bli lika dåligt upplysta om läget som ni var innan ni började läsa något om Israel och det man kallar Palestina.

 Israelnyheterna

Imorgon är jag nykter men du är fortfarande giraff

Kommentera