SVT modererar

SVT är senast ut i raden av medier som antingen moderar sina kommentarsfält eller tar bort dem helt.

För att undvika rasistiska kommentarer och för att förhindra att alla debatter förr eller senare hamnar vid invandringen. Det är SVT:s motivering, men i ett land där godispåsar, bakverk och seriefigurer från 30-talet görs till rasism och varje litet kritiskt ord till pågående invandringspolitik görs till främlingsfientlighet, lär SVT radera kommentarer på löpande band. Att de flesta kommentarsfält hamnar kring invandringspolitiken är inte särskilt konstigt, då allt fler samhällsfunktioner påverkas av den hejdlösa kostnad den medför.

Bland kommentarerna finns denna av miljöpartisten Benny Landin

Kommentaren som är riktad mot SD visar hur okunniga miljöpartister är i ämnet. SD har aldrig i något sammanhang sagt att de vill kasta ut alla invandrare från Sverige, vilket exempelvis skulle innebära att de skulle kasta ut ett flertal av sina egna representanter och väljare. Det här är noga bara en okunskap som förmedlas mellan de miljöpartistiska partikanslierna.

Jag tror att SVT, precis som Expressen, Aftonbladet och våra lokaltidningar, längtar tillbaks till tiden innan Internet och de sociala mediernas uppkomst. Tänk när media hade monopol på all nyhetsförmedling, när inga uppstudsiga bloggare visade en annan sida av verkligheten och när inga vanliga medborgare fick chansen att säga sitt.
Det var tider det!

Källa: SVT

Apropå SVT och moderering satt folkpartisten Jasenko Selimovic i SVT:s Agenda för bara några dagar sedan och deklarerade att alla måste börja föra diskussionen på ett mer öppet sätt. SVT:s nya och hårdare moderering av vanliga människors åsikter har väl aldrig gjort Janne Josefssons ord mer aktuella.

One thought on “SVT modererar

  1. Ett par varv till så har de gjort sig överflödiga.

    Jag tycker att jag ligger väl inom reglerna på de ställen jag brukar kommentera på men det händer lite väl ofta att jag får inlägg borttagna och den enda anledningen som jag kan komma på är att de inte gillar min åsikt.

    Bloggosfären kommer att ta över och jag ser med glädje fram emot att se de kulturmarxistiska ”journalisterna” söker hjälp hos Stadsmissionen.

Kommentera