Folkpartiet har en strategi

Folkpartiet har en strategi. Den handlar om att lyfta integrationsfrågan högre upp på den politiska dagordningen. Med ­detta hoppas man vinna väljare från Sverige­demokraterna och Moderaterna. Det ­behöver Folkpartiet, nu när de misslyckats med skolan.

Den som tagit på sig att ”lyfta debatten” är Jasenko Selimovic, folkpartist och statssekreterare hos integrationsminister Erik Ullenhag. I söndags satt han i SVT:s Agenda.

”Om vi som vill ha ett bra Sverige, ett öppet Sverige, inte debatterar integrationsfrågorna, då kommer det att sluta med att Sverigedemokraterna är ensamma på banan”, sa han.

Karin Pettersson på Aftonlögnens ledarredaktion tycker det är vansinne att ”lyfta debatten” och påstår att det tjänar bara Sverigedemokraterna på.

Vidare påstår hon att ”Om människor är arbetslösa och saknar bostad är det inte ett ”integrationsproblem” utan brist på jobb och bostäder. Lösningen är fler jobb och fler bostäder, inte svammel om kultur. FP:s strategi riskerar tvärtom att skymma en diskussion om frågor som bättre svenskunder­visning och kamp mot diskriminering”

-Pettersson undrar hur det står till i roten på damen, enligt hennes sett att se så är det inget integrationsproblem att ta hit 100 000 eller en miljon analfabeter det är bara brist på bostäder och jobb för analfabeter. Bristen på demokrati genom att inte diskutera invandringen verkar blindstyret inte heller se.

Hoppas kamelryttarna kan bo hemma hos redaktören och analfabeterna kan jobba på Aftonlögnens redaktion, för det är inget integrationsproblem!

Tack för tipset Benny.

3 thoughts on “Folkpartiet har en strategi

  1. Läste också detta och såg att de har plockat bort kommentarerna nu, kanske fick karin pettersson inte den respons hon hade väntat sig?

Kommentera