Sökord

Pettersson tittade lite i dagens statistik och fan att de mest använda sökorden för att hitta hit till bloggen den senaste veckan var…

petterssons blogg, petterssonsblogg.se, petterssons.blogg.se, niggerkola

…och efter dagens heta samtalsämne i riksmedia och på denna blogg så en bild på spelaren som är på allas läppar idag – fast ingen verkar kalla honom vid namn.

Är Kwame Karakiri svart eller….

23 thoughts on “Sökord

  1. Ali1948:
    Men jag väntar med spånning på din blogg..Det blir väl inte enbart propagada för islam??
    Kanske berättar du hur du trivs i detta ”rasistiska land”,och när du har för avsikt att åka hem till ditt ”Palestina”..
    Sen kan ju en massa andra för oss svenskar,intressanta reportage om er kultur och levene i vårt för er främmande land bli givande.
    Men kanske får vi alla vänta förgäves !!

    • Stenbock. Hur visste du att det ska fakta o tema om islam. Antiwar, antirasistiskt, i princip sånt som ni inte vill att folket ska veta

  2. Som min svägerska sade ”måste ni säga turk jag tycker det låter så hemskt”
    Mitt svar ”det heter för fan turk gå till min turkiske granne och berätta att du tycker det låter fult”
    Så får du se vad han tycker om saken
    Man upphör aldrig att förvånas men ”blåsmurf” tycker jag är passande

      • Oj Ali är du här?? Jag som trodde att du var på din egen lilla blogg, hur långt har du kommit med den?

      • Men tjena EM. Läget? Ja du. Jag visste inte att ni väntade så mycket på den. Blir du min första besökare?

      • Nä du Ali det är inte troligt att jag blir, antagligen kommer jag aldrig titta in på den bloggen om det nu blir en blogg. Du verkar inte vara så intresserad själv en en gång 🙂

        Det bästa du kan göra det är att stanna på Petterssons så att du lär dig något-

      • Haha. EM. Bloggen riktar sig mot normala tänkande människor o jag räknar inte med att ert hatgäng kommer att förstå innehållet. Har därför inte brottom med att ens informera er om var ni hittar bloggen.

        Petterssons? Haha . Det jag lärt mig härifrån är att det finns hatiska människor som även är djupt blinda o döva o utövar sionisternas politik här på svensk mark.

        Må Allah ge någon av er ”hodda”, speciellt riktat till EM o Månsson

      • Ali blev sur igen. Men ok jag erkänner jag driver med dig. Om du skulle fixa till en blogg kommer den ju inte att intressera mig ett skvatt.
        Du är en troende muslim och läsa vad en sådan skriver är ju faktiskt ointressant för en som inte tror på sagor.

      • EM. Jag är inte sur. Vem sa det? Jag sa bara att ni på denna hatblogg inte är bloggens målgrupp. Ni är välkomna att besöka den om ni vill . Alla har ett fritt val

      • Njae nu är det ju inte riktigt så, alla har inte ett fritt val. Islamister som du har inte ett fritt val men jag har tipsat dig tidigare att det finns hjälp för dig att få när du överger din tro. Hjälpkällan heter en organisation som stöttar de som hoppar av sin farliga tidigare religion.
        Vi vet att det är farligt för dig att göra dig fri från religionens ok och trångsynthet.

    • Ja Ali,hela Sverige sjunker ner i dy`n p.g.a alla er ”nyberikare”–M.a.o ser det verkligen svart ut för kommande generationer !!

      • Jasså du? Hur kommer det sig att Sverige o Tyskland har två av Europas bästa Ekonomier? Ser du inga samband? O vad har det att göra med att ni använder så omoget o rasistiskt språk ?

  3. Det som förvånar en är att man måste importera afrikaner,till ett lag i landets huvudstad Det handlar ju inte enbart om en” väldigt mörkhyad”,utan majoriteten i laget består ju av sådana.Att dessutom denna klubb har en såååå stor supporterskara som följer sina exoter,likt upptäcktsresande förvånar ännu mer !!

  4. Ja det där med niggerkola o niggertabletter var ju bra måste väl vara från 30, 40 talet. Minns ej nåt sånt född på 50 talet.

Kommentera