Islamistisk barnamördare nästan lynchad


Av Olli Rein

samir kuntar är drus, barnamördare och palestinier. Här som Adolf Hitler, hans idol?

Vi fortsätter på Petterssons att presentera de arabiska svin som kallar sig själva för palestinier, vartefter de dyker upp i nyhetsflödet.

Den ökände barnamördaren Samir ”Monstret” Kuntar var nyligen inbjuden till en islamistisk festival i Tunisien. Det verkar ha varit en lokal variant av Irans Al Qudsdag, d v s hata Israel-dagen.

Kuntar är ju en omsvärmad hjälte i de kretsarna sedan han krossat huvudet på en israelisk fyraåring…

Nu gick det dock alldeles åt h-e för mördaren, berättar Elder of Ziyon.

Samir Kuntar, som bor i Libanon och mest umgås i Hizballahkretsar började försvara sin gode vän Bashar al-Assad. Det gjorde de tunisiska salafisterna fullständigt rasande. De anföll scenen med påkar och knivar.

Assad and Samir Kuntar

Kuntar, som ju är en riktig ”palestinsk hjälte”, slank ut bakvägen, medan mötets arrangörer blev illa åtgångna. Beklagligt att Samir Kuntar inte kunde skickas tillbaka till Libanon i riktigt små bitar…

JIHAD I MALMÖ

En riktigt ful fisk var här nära att bli lynchad av Salafisterna i Tunisien. Även en blind höna hittar ibland ett korn, menar Olli, och fortsätter med att det var för en gångs skull synd att dessa Salafister inte fick fullfölja sina intentioner.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: