Grov våldtäkt, irakisk våldtäksman utvisas inte

Av Pettersson

Den 21-årige man som åtalats för att ha våldtagit en 16-åring i Kungsparken förra hösten fälls av Malmö tingsrätt. Nu väntar 3,5 års fängelse samt ett skadestånd på 110 200 kronor till flickan.

Inför rätten berättade flickan hur hon satt ensam i parken en kväll när två unga män kom fram till henne. De drog fram en stor kniv och rånade henne på hennes mobil och busskort. Det visade sig snart att de inte var nöjda med det. Medan den ene höll vakt tvingade den andre henne att gå bakom ett träd. Där drog han ner sina byxor och uppmanade henne att ge honom oralsex. När hon vägrade sa han att han var beväpnad och skulle skjuta henne.

Ställd inför den misstänkte i rätten uppgav hon att hon kände igen hans kroppsspråk, längd, ansiktsform och sätt att prata. Bevisningen i målet var stark. Polisen hade säkrat sperma på flickans kläder som, enligt Statens kriminaltekniska laboratorium, med största sannolikhet kom från 21-åringen.

Att han dessutom kunde knytas till platsen via mobilpejling och för att senare ha använt flickans busskort var inte till hans fördel. 21-åringen gick länge fri. Inte förrän i våras då han plockades in, misstänkt för att vara narkotikapåverkad, förstod man att han var inblandad i våldtäkten.

Ställd inför anklagelserna nekade han i rätten till att ens ha varit i parken. Han kunde varken förklara hur hans mobil kopplats upp i området eller hur hans sperma kunnat hamna på flickans kläder.

I sin bedömning skriver tingsrätten att fyndet av sperma är avgörande för att avgöra hans skuld. Tingsrätten delar åklagarens bedömning att brottet är grovt och dömer honom till 3,5 års fängelse. På grund av att han var 20 år när brottet begicks fick han ett års straffrabatt

-Pettersson noterar att ljugmedia glömmer nämna att 21-åringen heter Mohammed Abdulrazaq Al Hayali. Svinet är irakisk medborgare och vårt styrande 7-parti har sagt att utländska medborgare som begår grova brott ska utvisas, trots att brotten bedöms som grovt får svinet stanna. Fattar någon varför!!!

2 thoughts on “Grov våldtäkt, irakisk våldtäksman utvisas inte

  1. Skadeståndsnotan lämnas väl i vanlig ordning på silverfat till skattebetalarna, som tacksamt tar emot den.
    ”Kultur” måste få kosta.

  2. Svenskt rättsväsende består av samhällsfarliga ansvarslösa idioter, som skyddar invandrade kriminella missfoster till varje pris.

    När kräket kommer ut så ska han givetvis förföljas och hängas ut överallt, då lär han bli varse att det riktiga straffet tar sin början!

Kommentera