Kurden Kurdo


Av Stefan K

Kurdo Baksi briljerar återigen i en artikel som formligen sprutar ut floskler, märkliga påståenden och hat.

Självfallet skyller han Breiviks massmord på främlingsfientliga och högerextrema krafter. Han drar sig heller inte för att skuldbelägga Sverigedemokraterna och Europas samtliga parlament för att befolkningen genom demokratiskt genomförda val röstat in vad Kurdo menar vara främlingsfientliga partier.

Kurdo använder orden främlingsfientliga och hat genom hela texten, samt nämner både Breivik, Mangs och Lasermannen som exempel. Inte med ett enda ord nämner han Mohammed Mehra som dödade sju oskyldiga människor i Toulouse, de 56 oskyldiga som dödades av muslimska terrorister i Londons tunnelbana 2005 eller de 191 oskyldiga som miste livet när muslimska terrorister sprängde bomber i Madrids tunnelbana 2004.

Texten i sig är en typisk Kurdotext och glöm inte att Kurdo Baksi hade ett nära samarbete med Expo runt 2000-talet, så ni förstår kanske? Ett par saker som står i texten har dock passerat gränsen för både kunskap och acceptans. Baksi skriver bl.a. så här ”Tänk bara på att många Sverigedemokrater var snabba med att hylla Breivik efter att det avslöjats att det inte var muslimska terrorister…” M.a.o så anklagar han Sverigedemokrater för att hylla och stå bakom Breiviks massmord på 77 oskyldiga. Om inte det är ett skäl för förtal så vet jag inte. Den andra lite märkliga synpunkten är att svenska och nordiska partier skulle anamma de ”främlingsfientliga” partiernas flykting- och invandringspolitik. Detta är också det en rejäl lögn, vilket vi alla kan konstatera. Hade Sveriges regering anammat det utpekade SD:s politik i flykting- och invandringsfrågor hade det definitivt inte sett ut som det gör i dagens Sverige. Tvärtom, så väljer samtliga partier i 7-klövern att gå åt andra hållet för att näpsa SD på näsan.

Uselt Kurdo, som inte får särskilt mycket gehör i kommentarsfälten eller för sin egen manifestation till stöd för offren igår. Knappt 200 dök upp i en stad med över 1 miljon invånare. En av kommentarerna till debattartikeln vill jag gärna delge er och den är skriven av en person som själv invandrat till Sverige:

”Att det är en sorglig terrorhandling är det ingen tvekan om. Att det finns högerextrema, nazistiska partier/föreningar/sympatisörer runt om i världen är det heller ingen tvekan om.
Inte minst i det land som herr Baksi själv kommer ifrån där Hitlers bok ”Mein Kampf” låg ”tio i topp” något år. Det är inget konstigt att människor med din bakgrund (invandrare precis som jag) skriver om främlingsfientlighet och rasism. Vad ska man annars kunna förvänta sig av invandrare som oss? Kan man förvänta sig att du skulle kunna skriva om orsakerna till den (så som du ser det), sk växande främlingsfientligheten? Kan man förvänta sig att invandrare ska kunna förstå det svenska folket på något sätt?Eller skulle jag kunna ställa följande fråga till dig Baksi: Kan du förstå det växande missnöje bland svenskarna gällande den galna och okontrollerade flykting/invandringspolitiken? Kan du se bortom dina skygglappar, samhällsbilden ur en svensk persons perspektiv?
Välfärden i Sverige bryts ner i allt snabbare tempo, våldtäkterna och annan grov kriminalitet skjuter i höjden som aldrig förr, vården försämras, resultaten i skolorna (med stor andel invandrarelever) når bottenrekord, arbetslöshet, bostadsbrist, utanförskap, stenkastning mot poliser, brandkår och ambulanser, mm, mm. Ändå har du ingen förståelse för vad som sker i Sverige?Ingen förståelse för att svenskarna som har byggt upp denna välfärd anser att det har gått för långt, med all rätta?Migrationsverket har i sin rapport sagt att under de två kommande åren ska Sverige ”berikas” med ytterliggare ca 170,000 invandrare!
Jag förstår att du applåderar detta, därför att Sverige är ju inte ditt land, eller mitt heller för den delen. Det är alltid lättare att dela ut andras pengar än sina egna, den saken är ju helt klar.Men ibland skulle du kanske försöka bromsa upp din överdrivna politiska korrekthet och tänka till. Tänka till varför situationen i Sverige är som den är, eller varför den skapar galningar som Breivik?
Kan det vara så att svenskarna anser att nu är det nog? Kan det vara så att svenskarna anser att de har hjälpt till mera än landets resurser tillåter? Kan det vara så att svenskarna är trötta på gruppvåldtäkter, hedersmord, ”jag ska knulla dina mamma”, våldtäkter på asylförläggningar och annan grov kriminalitet som flykting/invandringspolitiken har medfört?
Öppna upp ögonen och träd in i verkligheten herr Baksi. Om inget annat så kan du väl till att börja med läsa polisens ”Ikarolista”. Och när du ändå idag berör Norge, så kan du väl på ett sakligt sätt förklara för mig orsakerna till den kraftiga vågen av våldtäkter i Norge. Skriv då även om gärningsmännens etniska bakgrund.
Slutligen ang att du drar ner Sverigedemokraterna i din smutsiga retorik: Om du besöker vilket fängelse som helst i Sverige, så ska du se att till 80-90 procent är det Socialdemokrater som ”skakar galler”.
Mvh
Peter polack. Invandrare men utan skygglappar.”

Källa: SVT Debatt


9 responses to “Kurden Kurdo

 • Olli Rein

  Kurd o Brakskit i en och samma skepnad luktar skit.

  Gilla

 • Stefan K

  Jo Argus
  Läs kommentarerna under artikeln och du ser förvånansvärt många som tycker Wager skriver strunt och kallar texten för främlingsfientlig.
  De stora drakarna med Helin och Mattsson i spetsen kommer aldrig erkänna det som Wager skriver…aldrig.

  Gilla

 • Argus

  Kerstin: Merit Wager, ett ljus i mörkret. Med hennes dokumenterade kamp för humanare flyktingpolitik kan inte ens Helin, Mattsson eller deras handgångna män och kvinnor fästa rasiststämpeln på henne.

  Gilla

 • Carina-Fina

  Det var kloka ord och inga floskelvisor, som en match mellan en bildad och en sinnessvag. Härligt när en skåpställning blir så brutalt rättvis.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Egentligen brukar jag inte uttala mig i rent medicinska sammanhang.Så ock i detta fall,här krävs ett utlåtande av en psykiatri-läkare..
  Utan tvekan ett falla av akut sinneförvirring,om inte hela sjukdomsbilden är av medfödd art !!

  Gilla

 • ollirein

  Där fick Kurdo Brakskit en hel tunna skit av en annan och förståndig invandrare. Något eget förstånd har ju inte Kurdo och knappt hans syster heller. Dessa kom ju hit under herr Palmes tid, och för att de tillhörde terrorgruppen PKK. Kurdo gör nu som så många andra arbetsskygga invandrare. Rider högt på Sjukklöverns politiska korrekthet, och förväntar sig någon honörspost med hög lön , men där inget produktivt arbete behövs.
  KURDO DU ÄR EN STOR DJÄVLA BRAKSKIT SÅ LITEN DU ÄR. Gå hem och häng dig!

  Gilla

 • Stefan K

  Kurden har inget i Sverige att göra.

  Gilla

 • malmo

  Kurdo är en rasist och ickedemokrat, läs detta…

  ”De närmaste fem åren skall alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år ställas längst ner i anställningshierarkin, i universitetskorridorerna, på tidningsredaktionerna och i bolagsstyrelserna.”

  http://www.sydsvenskan.se/opinion/aktuella-fragor/stall-de-sjalvklara-sist-i-rekryteringen/

  svenskfientlig…va….vem då

  Eva-Marie

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: