Den märkliga vänstern *uppdaterad


Av Stefan K

I Bollnäs skedde tre våldtäkter på ett dygn. De enda som reagerade på allvar var en liten grupp med högerextrema rötter som manifesterade på Torget i Bollnäs.

Kommande helg anordnas en ny manifestation, dock inte mot våldtäkter och till stöd för de tre kvinnor som våldtogs i staden. Nej, manifestationen är mot rasism och främlingsfientlighet. De tre kvinnor som fått sina liv förstörda ägnas tydligen ingen större tanke, inte heller de män som ansåg sig ha rätten att förstöra deras liv. Minns att vänstern också anordnade en manifestation mot rasism och främlingsfientlighet, efter att Tommy Lundén kallblodigt mördats av ett par mörkhyade nysvenskar. Den märkliga vänstern.

Källa: Helahälsingland

*Uppdaterad 2012-07-17

På fredag anordnas alltså en manifestation i Bollnäs och som ni läser ovan, så är den inte till stöd för de våldtagna kvinnorna eller mot våldtäktsmännen. Den är istället riktad mot den rasism som finns i landet och kanske beror det på att gärningsmännen beskrivs som mörkhyade med arabisk och afrikansk bakgrund. Vi såg vänstern ta till samma metod efter dödsmisshandeln i Ludvika. Pappan till en av de våldtagna flickorna skrev en vädjan till arrangörerna av ”antirasist-manifestationen” som nonchalerades helt och raderades ganska omgående. Dessbättre han man ta skärmdumpar på brevet som såg ut så här:

”Hej.

Jag heter Daniel Mårtensson och är pappa till offret som blev utsatt för misshandel samt våldtäkt i onsdags. Jag och min familj har följt diskussionerna på den här sidan. Jag vädjar till de som ligger bakom denna manifestation att tänka om en extra gång och ställa in på fredag.

Snälla gör det åtminstone för min dotters skull. Det kom som ett slag på käften när vi fick höra om detta. Vi kan inte förstå att ni har bjudit in hundratals människor för att demonstrera mot rasism så här tidigt efter allt som hänt.

Jag trodde sådana som ni kämpade för medmänniskor men tydligen tillhör väl inte min dotter dit i era ögon.

Jag har nu märkt mycket väl vilka det är som bryr sig och tar hand om de drabbade och förtryckta i samhället och det är inte så kallade anti-rasister kan jag lugnt säga.

Jag och min dotter tänker ta bilen och åka bort denna dag för att hon ska slippa se, höra och uppleva detta vidriga sätt att hantera det som hon blev utsatt för.

Förstår ni inte att ni sliter upp totalt allt! Vi sitter vakna dygnen runt och försöker på alla sätt stötta varandra att släppa hatet men det är helt omöjligt och denna manifestation ni tänker genomföra ökar vårat hat ännu mer!

Detta är bedrövligt att ni går ut öppet med att det är helt okej att våldta och misshandla kvinnor. Att ni får tillstånd dessutom går över mitt förstånd.”

Ledarsidan på Hela Hälsingland fortsätter att angripa sociala medier och obskyra webbsidor för att göra politik av detta och ger tipset om att kvinnor inte ska gå hem ensamma och att män inte bör dricka sig berusade.


8 responses to “Den märkliga vänstern *uppdaterad

 • Suck..

  Media har också hängt på och det har skapats en sån där tag på twitter #hängutmigmed, PK-bloggar är inte sena att följa efter och hylla dessa svins ”mod”.

  Vi har att göra med sinnesjuka människor.

  Gilla

 • Stefan K

  Nu verkar manifestationen på fredag ställas in eller senareläggas på inrådan av polis och vädjan från anhöriga till våldtäktsoffren.
  http://www.friatider.se/demonstration-skjuts-p-framtiden-efter-vdjanden-frn-polis-och-anhriga

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Kommunister och araber har alltid samarbetat..Ni som minns attentatet vid Olympiaden i Munchen 1972,ska veta att det var en gemensam aktion från dessa båda grupperna som låg bakom dådet…
  Palestinier och tyska ultrakommunister…
  Därför ska man hellre inte förvånas,att denna grupp nu ställer till med en sådan
  ”demonstration”,efter detta tragiska brott i denna lilla ort !!
  efter detta träkiga brott !!

  Gilla

 • malmo

  Hejsan.
  Jag kollade den där blaskan och döm om min förvåning, min kommentar står kvar!!!

  //Vi är många som söker oss till alternativa informativa sidor på nätet och det har vi den etablerade mediakåren att ”tacka” för.
  När man upptäcker att det inte stämmer det man läser för man känner inte igen beskrivningen av den egna staden/samhället och dess infödda medborgare. Att det skulle vara Andersson Pettersson och Lundström som liksom gått bananas och går bersärk.
  Det är då man på eget initiativ eller efter tips av grannen börjar söka hur det ligger till på riktigt.
  Då finner man många välskrivna alternativa sidor på nätet som genom tips och utdrag från tingsrätter skriver som det är.
  Det duger inte att hävda ett signalement skulle bestå av att gärningsmannen hade kläder!! Man letar själv efter riktig information.

  Det är ett STORT svek av media att inte skriva som det är utan precis som i denna ledare fortsätta att försöka skuldbelägga oss som vill veta sanningen och göra oss till fientliga mot främlingar.

  Denna ledare är likt en dessinformativ notorisk dyngspridare.//

  Dyngspridare var ledar-Lilians benämning om nätsidors spridning av statistik….

  Eva-Marie

  Gilla

 • hane

  Den manifestationen borde mötas med en olaglig motdemonstration med högtalare nyckelskramling m m.

  Gilla

 • Kerstin

  De har alltid sagt sig värna om de svaga…..
  Nu dras detta till sin spets och deras rätta ansikten visar sig..

  En svenk ses som en privilegierad och en privilegierad kan ju aaaaaldrig bli ett offer??

  Gilla

 • allemand

  Bevisar gott och väl att vänstern ingen hjärna har.

  Gilla

 • malmo

  Hej StefanK
  Tack för att du tar upp detta.
  Det en sådan manifestation skapar och visar är ett sådant fruktansvärt förakt för offren så man blir nästan mållös.
  Hur mycket skall vi ta? Skall vi vända andra kinden till när våra söner och döttrar våldtas?
  Skall vi manifestera mot rasism om vi blir våldtagna och misshandlade………..Nu får det för helvete vara nog!

  Eva-Marie

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: