Avpixlat, Expo-Bengtsson och yttrandefrihet


Av Pettersson

En av våra trogna läsare Krister Gustafsson – är lite besviken på Avpixlat för att de censurerar honom när han vill kommentera deras artikel om Expo-Bengtsson och som handlar om yttrandefrihet. Den börjar så här…

YTTRANDEFRIHET Efter valet 2010 drabbades de S-färgade fackförbunden Byggnads, Transport, IF Metall och Elektrikerna av “åsiktspanik” när det visade sig att en hel del medlemmar röstade på SD. Enligt Byggnads var det 10,4 procent av deras medlemmar. Och i skolvalet röstade 13 procent på SD. Detta monster skulle givetvis motas i grind och man kontaktade åsiktsfascisterna på Expo. Tillsammans skulle man minsann “ta striden mot rasismen i skolorna”. Dessutom är det som så att det var Stieg Larsson, död Expo-grundare och fanatisk extremvänsterfigur, som skrev grunden för Byggnads policy “mot rasism” en gång i tiden…fortsättning HÄR.

Nedan den censurerade kommentaren

”Asymmetrisk huvudform!

Diagnos; Fetalt alkoholsyndrom, alkoholfetopati eller FAS är ett syndrom som uppkommer på grund av att modern konsumerar alkoholdrycker under graviditeten.

Symptom: FAS kan ge upphov till både fysiska och psykiska skador, i stort sett samtliga kroppens och hjärnans funktioner kan påverkas. Barn med FAS har ofta låg födelsevikt och litet, ibland asymmetriskt, huvud. Bland de specifika ansiktsdrag som ingår i diagnosen är korta ögonspringor, lång överläpp med utslätad läppfåra och smalt läpprött de vanligaste.

Wikipedia

Klockrent fall av alkoholskada som foster. ” Slut kommentar.

Avpixlat svar efter att de plockat bort kommentaren: LÄGG NU AV ATT PEKA UT BENGTSSON SOM ALKOHOLIST ELLER DYLIKT!!

/MOD

-Pettersson kan inget om de medicinska skadorna på Bengtsson & Co men klart är att skribenten inte pekar ut Bengtsson som alkoholist men något fel är det på EXPO-gänget och är det yttrandefrihet så är det…jag hoppas det är ett enstaka misstag av Avpixlat så de inte håller på att bli PK.


6 responses to “Avpixlat, Expo-Bengtsson och yttrandefrihet

 • Stefan K

  Expo ska granskas ända in på skinnet och inte minst denne Bengtsson som inte verkar ha alla hemma i stallet. Dock tror jag mer på en seriös granskning med grävande journalistik byggd på fakta och inte personliga påhopp…även om det är frestande ibland.
  Dra åt tumskruvarna på Expo, men gör det seriöst.

  Gilla

 • [Blocked by CFC] Lasse S

  Vad jag tycker är intressant och till och med mycket viktigt är att få en förklaring till varför dessa vänstertokstollar beter sej som de gör och varför är de så aggressiva och hatiska.
  Jag har också förundrats mycket över deras extremt (vanskapta) konstiga utseenden som jag ser på foton från olika ”manifestationer”.
  Det intressanta med detta inlägg är att här finns en plausibel förklaring till deras beteende och utseende. De ser faktiskt varken riktigt friska, kloka eller normala ut.
  Avsikten är inte att kasta skit på Bengtssons mamma utan att söka en förklaring.
  Om man läser om Fetalt alkoholsyndrom och tittar på Bengtssons utseende så ramlar poletten ner.
  Det finns ingen tvekan tycker jag om varför han ser ut som han gör.
  Det som är riktigt hemskt är att sådana personer som Bengtsson sitter på så mycket makt

  Gilla

 • w-son

  Tycker nog att AP i detta fall gjorde rätt. Att hemfalla åt nedsättande kommentarer av människors utseende eller att som i detta fall dra in Bengstssons mamma och hennes eventuella förhållande till alkohol gagnar knappast saken, utan tvärtom. Dvs en seriös kritik av Expo vinner inte på denna typ av kommentarer.

  Gilla

 • Kalle

  Den där Expo Alex är säkert värt att ta det, dock är det ju bra att man ”städar” lite på bloggens kommentarer. Avpixlat står ju SD nära och det är väl ok att det är lite mera PK där. Det är ju ändå ett parti som aspirerar att locka 20% av väljarna. Då vill man möjligen inte ”smittas” med kommentarer som antyder alkoholmissbruk hos mamman, även om Alex ser ut att ha dylika skador (och definitivt har någon defekt vad gäller det mentala)

  På Petterssons Blogg, är det mer fria tyglar. Kanske är det ok att det är så?

  Själv anser jag Pettersson Blogg som kanske den bästa. Jag är dock helt emot att man kritiserar de som är med i samma ”lag”. Ska man vinna VM får man hålla ihop, inte splittras. Bättre ta fram det som är bra, än hitta det som är mindre bra.

  Gilla

 • Osborn

  Hans skador är nog genetiska

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: