Rispad i ansiktet vid rån

Av Pettersson

En kvinna i 50-årsåldern blev rispad med något vasst i ansiktet och ena armen vid ett rån på Föreningsgatan i Landskrona på tisdagsförmiddagen. Två pojkar som bedöms vara i 15-årsåldern hotade till sig en mindre summa pengar, enligt polisen. Kvinnan ska inte ha fått några allvarligare skador.

 -Pettersson undrar varför det inte står något signalement, kan kvinnan bedöma att pojkarna var i 15-års åldern har hon säkert sett lite annat också, vill inte ljugmedia hjälpa allmänheten och polisen?

1 thoughts on “Rispad i ansiktet vid rån

  1. Pettersson:
    Detta är bara en liten försmak på vad som komma skall.LANDSKRONA firar sin FESTIVAL under kommande dagar…En spännande tid ligger framför turister och bofasta.T.o.m Jimmie Åkesson har anmält sitt intresse,och kommer att förevisas den 13 Juli,Var är mig för stunden inte bekant,men troligen bak ett skottsäkert fönster,i centrala delen av denna metropol !!
    Ännu ett historiskt klockslag för landets 2:a ort i brotts-statistiken.
    Själv kommer jag för bloggens läsare,att -utan lov-rapportera från denna efter ESC största tillställning,i moderna Skånes historia.Dock av säkerhetskäl på behörigt avstånd…från själva slagfältet.

Kommentera