”Pengarna räcker inte när vi ska ge 27 000 nyinflyttade somalier socialbidrag !!! Puh.”

Av Pettersson

Janne Gunnarsson, SVT:s expertkommentator i tennis riskerar att få sparken efter ett icke politiskt korrekt uttalande.

Det var i måndags som SVT hade ett inslag om att regeringen stänger dörren för stora idrottsmästerskap i Sverige. En medarbetare på SVT gjorde följande inlägg på Facebook om inslaget: ”I regeringsförklaringen lovade Fredrik Reinfeldt att verka för att Sverige ska få stora internationella tävlingar. Det verkar inte som om hans idrottsminister (Lena Adelsohn Liljeroth) hörde det”.

Då ska SVT:s expertkommentator och den förre storspelaren Janne Gunnarsson haft följande att tillfoga i en kommentar, enligt Aftonbladet: ”Pengarna räcker inte när vi ska ge 27000 nyinflyttade somalier socialbidrag !!! Puh.”

– Klart som fan han ska ha sparken tycker Pettersson – siffran 27 000 är alldeles för låg…

7 thoughts on “”Pengarna räcker inte när vi ska ge 27 000 nyinflyttade somalier socialbidrag !!! Puh.”

 1. Emma Wallin:
  Godheten lyser ur dina ögon…Men försök att fundera ännu en gång,innan du ställer sååå dumma frågor..
  Verkligheten är nu en gång för alla så i landet Absurdistan,att all jordens befolkning välkomnas.
  Detta kostar inte bara pengar,som förväntas komma flygande från himmeln.Det innebär ju samtidigt att andra satsningar får stå tillbaka,som det nu gjort i 30-40 år..Du som verkar ung o.oerfaren kommer att få märka detta, när du blir äldre och klokare !!

 2. @Emma Wallin

  Får jag fråga dig om du är under 20 år eller över 70. Det är ganska viktigt i en sådan här fråga, så att jag vet vilken nivå jag ska lägga mig, med mitt svar.

 3. Får jag fråga, om det verkligen stämmer som ni säger, att detta är alternativen:(1) Vi lägger skattepengar på ett fräsigt idrottsarrangemang eller (2) Vi använder dem till att rädda 27 000 människor från krig, fattigdom, svält, våldtäkter och annat elände av ett slag som ni aldrig behöver komma i närheten av. Igen, OM det stämmer, är det då så att ni gnäller över att (2) anses mer betydelsefullt än (1)? Är ni nöjda med den självbilden?

 4. Märkligt att sanning och kalla fakta är helt oacceptabelt i en “demokrati”….

 5. Det är ju inget orimligt alls i detta, han säger ju sanningen. Vi prioriteras Somalierna före våra egna ungdomar, barn och äldre. Vi kommer inte har råd med mycket alls i framtiden, denna grupp kommer fungera effektivt som en bojsten för landet Sverige i generation, efter generation. Det förstår alla utom PK-Sverige.
  27.000 räcker inte vi talar om 10-falt fler.

 6. DJÄVLA KRUKA SOM INTE STÅR FÖR VAD HAN SAGT OM DETTA.
  HAR VI ÅSIKTSFRIHET ELLE INTE.

 7. Oj Oj Oj sanningen svider.Allt ska till varje pris sopas under mattan. Per Yng(klig) borde få en kick ut från SVT. Expo kanske kan ta över honom.

Kommentera