SN förnekar sig inte

Av Stefan K

SN:s medarbetare Charlotte Boström angrep riksdagsledamoten Staffan Danielsson (C) för hans debattartikel om de ensamkommande flyktingbarnen och ansåg att han trampade på bruna jaktmarker.

T.o.m. Avpixlat uppmärksammande hennes påhopp och visst, minns vad vår statsminister sa: “Har man obekväma åsikter får man finna sig i konsekvenserna”. I dagens SN skriver hon ett försvarstal där hon fortsätter att ta Europas mest extrema flyktingpolitik i försvar och där vi som inte håller med återigen får epitet “bruna”.

Nu fungerar försvarstalet så där, för i det återfinns rena lögner, inget ifrågasättande och inga lösningar på de problem som Sverige redan dras med. Problem som drabbar allt fler och som självaste SN tar upp i sin artikelserie Den delade staden. Lösningen på de problemen är inte att fortsätta bedriva Europas mest extrema flyktingpolitik och sätta likhetstecken mellan de som kritiserar och nazism.

SN:s medarbetare upphör aldrig att förvåna och frågan ställer sig: När kommer vi att få del av granskande, ifrågasättande och grävande artiklar om invandrings- och flyktingpolitikens baksidor?

Ta del av Charlotte Boströms försvarstal i dagens SN

Naturligtvis vore inte SN sig lik om man inte också raderade kommentarer. Så skedde med en av mina och därför sjunger jag “Skärmdumpens lovsång”. Så här såg det ut, minuterna innan en av kommentarerna plockades bort.

Jag undrar vad i kommentaren som bryter mot SN:s regler och policy? Det kanske även ni gör?

6 thoughts on “SN förnekar sig inte

 1. Carina-Fina
  Charlotte Boström, liksom hela tidningen, driver en vendetta mot alla som skriver eller säger ett kritiskt ord mot förda invandringspolitik, hur väl underbygd och väldokumenterad kritiken än är.
  Om hon är manipulativ vet jag inte. Många bevittnar verkligheten på närmare håll än från redaktionsfönstret, så jag väljer att kalla henne okunnig och stöpt efter samma mall som de journalister som inte finner en negativ konsekvens av förda invandringspolitik.

 2. @malmo
  Skärmdump så gör man rätt! Det här har jag fått av din kompanjon på musiktemat

  Prt scr för att kopiera hela skärmen,
  alt gr + prt sc för att kopiera aktivt fönster,
  ctrl + v för att klistra in Screenshot i ex Word eller bildbehandlingsprogram

 3. Stefan, dags att ta dina objektiva kommentarer och vända dig till pressens opinionsnämnd. Tantens personliga vendetta mot dig är helt och hållet oförenlig med publicistisk god sed.
  Tanten måste sparkas, hon är livsfarligt manipulativ.

  • Boström har chefen 99:ans välsignelse annars skulle det inte gå och 99:an är inte ett dugg bättre, snarare tvärtom han har en egen blogg där han skryter om hur öppna SN är men där ska han själv godkänna alla kommentarer innan de publiceras och mina verkar inte bli det denna gång.

   Jag har skickat info om SN:s uppträdande till journalistförbundet och frågat om det är god journalistik att censurera men de har aldrig svarat.

Kommentera