Tvingad till oralsex av sju män


Av Pettersson

En 17-årig flicka våldtogs hösten 2010 av minst sju män som tvingade henne att utföra oralsex på dem. Fyra av dem åtalas nu vid Södertälje tingsrätt för grov våldtäkt. Tre av männen är 19 år, den fjärde 20. Tre män har ännu inte identifierats.

Gruppvåldtäkten skedde i en källare i ett flerfamiljshus på Prästgårdsvägen i Södertälje. Kvinnan var mycket berusad och befann sig därmed i vad som kallas ett hjälplöst tillstånd. Gärningsmännen har enligt åtalet stått i en ring runt flickan och turats om att tvinga henne till oralsex. De har visat särskild hänsynslöshet och råhet, vilket gör att våldtäkten ska bedömas som grov.

Ovanstående enligt fulmedia som glömde nämna att alla fyra är medborgare i Irak och att åklagaren trots detta inte vill utvisa svinen som heter…

 • Andres Goria
 • Steven Butrus
 • Revyan Banyamin
 • Sivak Dauod 

3 responses to “Tvingad till oralsex av sju män

 • Ruben

  ABSOLUT!!!! Helst bör gällningen utföras med en slö morakniv.

  Gilla

 • ollirein

  Jag håller med dig Olle Söderberg. Gällas bör dom annars annars dör dom.

  Gilla

 • Olle Söderberg

  Vi får väl leta upp dom efter den friande domen och visa dom på gammal hederlig svensk kulturberikning. Förr i tiden gällade man dom som hade sex med en jänta i fel by. Gällning är en mycket enkel metod att få delinkventerna att sjunga i änglakören. Falsettsångare är alltid pittoreska inslag i körer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: