Första maj för alla

Av Pettersson

Rubriken är vänsterextremisternas, de menar att första maj är till för alla som tycker som dem och oliktänkande ska hålla käften. Det vänsterextrema nätverket ”Första maj för alla” tänker försöka stoppa den nationella demonstrationen genom en ”blockad”.

– Vi kan ju inte göra mer än att be människor att hålla sig lugna. Och när polisen försöker flytta på människor kommer människor kanske att bli arga, det är väl vad vi befarar, säger en av initiativtagarna.

Motkraft kritiserades av journalisten Magnus Sandelin i Expressen för att de ”regelmässigt publicerar hot mot såväl politiska motståndare som företagare och myndighetspersonal”.

Något tillstånd för sin  motdemonstration har vänsterextremisterna inte sökt. På sin hemsida, forstamajforalla.blogg.se, har vänsterextremisterna lagt upp sin plan för att stoppa Svenskarnas Parti.

”På första maj marcherar nazister i Eskilstuna. Vägen dem får gå går från Faktoriholmarna till Smörparken. Det är upp till alla oss som är beredda att stå mot nazismen att förhindra detta. Tillsammans blockerar vi nazisternas marchväg. Vi samlas i centrum och går därifrån för att blockera nazimarchen!”, skriver man  

-Pettersson skulle kunna skriva nyhetsreportagen redan nu – rubrikerna kommer att bli att nazisterna ställde till bråk.

 Sveriges Radio  Motkraft

6 thoughts on “Första maj för alla

  1. Hoppas polisen aggerar med pondus mot de här vänsterextremisterna! Det måste bli ett slut på motdemonstrationer. Fast det är ju bra att vänstern visar sitt rätta ansikte med våldsamheter!

  2. Vilken underbar titel på en kommunistsida som inte vill att 1:a maj är för alla.
    Hörde jag någon skrika pajaser?

    Det vi redan nu kan säga, förutom rubrikerna som Pettersson så rätt beskriver, är att vänsterextremisterna är de som kommer att ställa till med bråk och kravaller.

  3. Märkligt att de tillåts spärra av gator utan tillstånd, det visar vad Kling o Klang går för.

Kommentera