Efter mötet med Reepalu: Han är antisemit!

Av Olli Rein

 

 

 

 

Judehat Malmö

 

 

 

 

 

Efter mötet med Malmös självhärskare IlmarReepalu är Hannah Rosenthals omdöme klart: Jag vet inte om han är okunnig eller vad han lärt. Jag vet inte vad som finns i hans huvud eller hjärta. Men jag vet att språket han använder är antisemitiskt. Och det är vad han kommer att bli ihågkommen för, om situationen inte förändras.

Hennes besök har t o m fått regeringens sleeping partner integrationsminister Ullenhag att vakna. I ett yrvaket pressmeddelande säger han: ”Hannah Rosenthal och jag talade också om situationen i Malmö i dag och kommunalrådet Ilmar Reepalus återkommande okunniga och fördomsfulla uttalanden som försvårar arbetet mot anti­semitism. Dessa skadar inte bara bilden av Malmö utan hela landets trovärdighet i dessa frågor.”

Även Lena Posner-Körösi i judiska centralrådet kommenterade situationen för Malmös judiska befolkning och lyckas t o m beröra kärnfrågan, Malmös islamisering.  Det finns en stor grupp med rötter i Mellanöstern och i den en liten gruppering av islamister med antisemitiska föreställningar. Det kopplar de till konflikten i Mellanöstern och då blir kollektiviseringen av judar självklar för dem, sade hon till TT

Hade det varit så lyckligt som Posner framställer problemet. Att islamisterna är en liten udda grupp. Tyvärr är verkligheten att islamisterna sedan länge har ”problemformuleringsmonopolet” bland Malmös muslimer, d. v.s. minst 30 %  av stadens befolkning. Det judehat som predikas i Salafisternas och Brödraskapets moskéer och förstärks via TV-sändarna Al Jazeera, Al Manar m. fl. uppfattar genomsnittsmuslimen som sanning. Det är snarare så att undantagen i Malmö är de få inte antisemitiska muslimerna…

JIHAD I MALMÖ

Ilmar Reepalu

Så är det då äntligen sagt av flera personer, att kommunalrådet i Malmö Ilmar Reepalu är precis så antisemitisk, som många redan tidigare hört och sett. Frågan nu måste ju bli vad som ska göras åt detta? Kan Reepalu göra en kraftfull pudel, och sedan respektera det han lovat och göra det som behövs göras, eller har det gått så långt att han måste avgå. Det senare faller kanske med att han inte har någon annorlunda tänkande som kan ta över. I Malmös fall måste det till någon utanför den krets som styr Malmö just nu, annars kommer allt bara att rulla på som hittills, när det är handlingskraft som behövs. Kanske Morgan Johansson kan vara en kandidat. Det vore kanske bra för Malmö, då det ändå är mer än två år fram till ordinarie val. Så länge kan inte Malmö vänta, för tålamodet bland väljarna har börjat tryta. Tyvärr så finns ju inte alternativet nyval för kommuner har jag fått reda på idag, och mina kunskaper om handlingskraftiga skånska politiker är tyvärr lika med noll. Kanske någon av er läsare och kommentarsskribenter har något vettigt förslag.

7 thoughts on “Efter mötet med Reepalu: Han är antisemit!

  1. Nostradamus:
    Tack för ditt inlägg..
    Men hur skall det bli annorlunda i ett land med ett ENHETSSTYRE (jmr.SED i DDR),som består av 7 partier,där all opposition bekämpas t.o.m fysiskt angrips…
    Hade något sådant inträffat i demokratiskt land hade denne företrädare,sedan länge fått lämna sin post..
    Nu tillhör denna utsatta skara av judar i Malmö en förhållandevis ringa grupp,men vad inträffar för oss ursvenskar,när klockan snart klämtar för ??
    Varthän skall vi fly ?? Finns det något land på denna jord,som vill ha ett så naivt folk,som har uppfostrats att tiga och samtycka ??
    Där de indoktrinerats att oavsett vad de ”folkvalda” beslutar och lagstiftar om,enbart buga och acceptera !!
    Tror knappast någon stat lär önska sig,att ta emot ett sådant vilselett folk,där merparten består av rena fån o.mähän !!

  2. Malmös starke man, kommunalrådet Ilmar Reepalu (s) som är invandrare från Estland borde känna till vad judeutrotning och kommunistiskt förtryck innebär. I Estland dödades den fjärdedel av de estländska judarna som inte hann fly till Sovjetunionen, av tyskarna. I grannlandet Lettland dödades judarna med bistånd av letter och i Litauen utrotades 95 procent av den judiska populationen (210 000) med stor medverkan av litauerna själva. Trots detta har denne Reepalu uttalat följande numera ökända tankar som även uppmärksammats utomlands:

    ”Det har inte förekommit några attacker mot judar, och om judar här vill flytta till Israel är det ingen angelägenhet för Malmö.”

    ”Jag skulle önska att judiska församlingen tog avstånd från Israels kränkningar av civil-befolkningen i Gaza. I stället väljer man att hålla en demonstration på Stortorget, som kan sända fel signaler.” Alltså – den helt absurda ståndpunkten att judar bosatta utanför Israel måste ta avstånd från Israels politik för att slippa bli attackerade på Malmös gator!

    ”Israel har skapat en varböld.”

    Han säger att Malmö är en jättebra stad och redovisar stolt att: “Det fullkomligt regnar priser över oss just nu.” Sannolikt menar han skattepengar som i form av riktade anslag som sänts från staten till Malmö stad för att lindra de enorma problem som staden sedan lång tid tillbaka brottas med.

    Han hävdar också utan faktaunderlag, att Malmös invandrare i genomsnitt är högre utbildade än den inhemska befolkningen. Säg – är det inte för väl att vi har sådana välutbildade politiker med djupa insikter i de demokratiska fri- och rättigheterna som törs säga sanningen?!

    Detta reportage från BBC om ”The Holocaust Deniers” är mycket belysande för det som händer i Malmö: http://www.bbc.co.uk/iplayer/console/p00c3449/Heart_And_Soul_The_Holocaust_Deniers_Episode_1

    Del 1:
    – 10:10 den skenhelige och ljugande imamens yttrande
    – 11:30 om svenskars och svenska politikers agerande som ”stuckit huvudet i sanden” och berättar sagor om skinnskallar som dyrkar Adolf Hitler
    – 12:10 om undvikandet av att undervisa om Förintelsen i skolorna
    – 12:55 om uttalanden av Ilmar Reepalu som av den antisemitiske auktoriteten, Anthony Julius betraktas som ”utterly disgusting” eller ytterst osmakligt/vedervärdigt/groteskt och som dessutom visar ”hur dåligt det är ställt” (med demokrati och mänskliga rättigheter – förf. tillägg)
    – 17:05 en egyptisk imam som citeras: ”vårt hat mot judarna baseras på vår tro”, d v s Koranen
    – 18:30 om antisemitismen hos islam som predikar ”vi hatar judarna och vi hatar väst som understödjer denna ondskefulla sionism”

    http://www.bbc.co.uk/iplayer/console/p00c74k5/Heart_And_Soul_The_Holocaust_Deniers_Episode_2

    Del 2:
    – 24:30 om utdrivning av judar och det som händer i bland annat Sverige

    Det som pågår i Malmö står i strid med svensk lag och det är helt makalöst att sådant över huvud taget tillåts att förekomma i Sverige. Fråga er vem som tillåter det. Den svenska antisemitismen är importerad men har också stöd av vänstern och dess stormtrupper så som AFA (Antifacistisk Aktion). I stället för att inse vari problemen består och att ta itu med dem, jagar samhället i stället en liten minoritet av ytterst marginaliserade nynazister med hänvisning till att dessa utgör ett hot mot judar och andra.

    CBN: Malmö, Sweden: Growing Muslim Influence

  3. Judarna springer och slickar bonnierjudarnas rövar och tror och hoppas på att det hela blåser över. SD vill man inte stödja.
    Tyvärr för juden så klämtar klockan, med muslimsk majoritet så har juden graven eller emigration att välja på.

  4. Tack för upplysningen Christian, det hade jag inte reda på, då kommunalpolitik inte intresserar mig särskilt mycket. Finns det inget särfall heller där det är möjligt?

  5. Ett påpekande: Kommunala nyval kan ej hållas då lagen inte medger detta. Den pågående vallagsutredningen har att överväga även detta.
    /Christian (kommunalbyråkrat till yrket)

  6. Det är ett svårt läge för ”Myten” att nu öppet tvingas erkänna,att hans kompis i 7-klövern,inte uppträtt ”korrekt”..Märkligt tyst som vanligt från den ”Ryggradslöse”,och hans ”nya” parti.
    Måste var påfrestande att inte veta vilket ben detta parti,nu ska tvingas stå på !!
    Att man har nära förbindelse med USA,är ju i detta fall ett aber.Därför är kanske också den totala tystnaden deras svar,för detta skandalösa förhållande i landet Annorlundas,störst styrda Arabvärld…

  7. Vad säger du olli och ni andra som besöker petterssons bloggsida.
    Ska vi kontakta våta lokala dagstidningar och be dem skriva en ärlig artikel i frågan där de öppet redovisar om vilka som ligger bakom majoriteten av de antisemitiska brotten? Skriv insändare eller mejla någon av reportrarna och be dem.
    Tror ni de skulle har intresse i att skriva sanningen? Nej, självklar inte och vi som än så länge läser SN och tagit del av deras artikelserie Den delade staden förstår att de aldrig, aldrig, aldrig kommer att skriva om detta. Locket är på!

Kommentera