Invandrare utnyttjar skandinavers naivitet

Av Pettersson som kopierat lite ur Bahareh Andersson artikel. Läs hela HÄR.

Maria Sveland, din tolerans ger högerextremisterna spelrum

ISLAMOFOBI. Det finns grupper av invandrare som utnyttjar skandinavers naivitet för att bygga sina egna getton, med sina importerade antidemokratiska normer och traditioner, vilka betraktas som exotiska bidrag på mångkulturalismens himmel. Hur långt kan våra nordiska samhällen sträcka sig innan politiker och mina systrar (feministerna) inser att mångkulturalism inte måste inkludera brott mot mänskliga rättigheter, hedersmord och oskuldsterror mot ungdomar? skriver feministen Bahareh Andersson.

Maria Sveland, författaren till Bitterfittan, har drabbats av politisk depression som har orsakat henne sömnlösa nätter…

Jag har också varit deprimerad, fast vi ligger sömnlösa av helt olika skäl. Min sömnlöshet beror på att i vårt socialt välutvecklade och ekonomiskt stabila land könsstympas vissa ungdomar och jag kan till och med läsa i DN att ”Flickor med rötter i hederskulturer kan av svenska gynekologer få rådet att sticka sig i slidan för att få blod på lakanet på bröllopsnatten.”

Jag får även ont i magen när jag läser i SvD hur hatet växer från fundamentalist- muslimer mot icke muslimer eller när en aktiv verksam medlem i en organisation som får statligt bidrag ger rådet att otrogna kvinnor ska hederspiskas.

”Homosexualitet ska straffas med döden, muslimer får inte bli vänner med ickemuslimer, kvinnor bör inte inleda samtal med främmande män, och i val ska muslimer helst rösta på andra muslimer”.

Ja, då är mina mardrömmar tillbaka från mitt gamla hemland, Iran… skall vi finna oss att leva här med samma könsapartheid som i Iran bara för att inte störa Era mysiga mångkulturella relationer?

-Pettersson säger läs hela artikeln HÄR. Det är kloka ord från en kvinna från det islamistiska Iran.

1 thoughts on “Invandrare utnyttjar skandinavers naivitet

Kommentera