Uppfriskande ord från en invandrare

Av Pettersson

De är inte många men de finns, invandrare med bra och sunda åsikter. En av dem är Ardavan Khoshnood, en 29-årig kristdemokrat från Iran som hoppas KD ska slåss för hårdare straff.

Ardavan Khoshnoods favoritfråga är brott och straff. Han tycker att invandrare som begår grova brott bör förlora sina svenska medborgarskap och utvisas ur landet.

– Så här ligger det till: invandrare står bakom en majoritet av skottlossningarna i Malmö. Med undantag av den häktade serieskytten* är det nästan enbart invandrare som skjuter folk i Malmö.

Du menar att de har utländskt klingande namn. Men hur vet du om de är invandrare eller födda i Sverige?

– Alltså, det handlar om invandrargäng. De är inte etniskt svenska.

Faktum är att Ardavan Khoshnood, som representerar KD i polisnämnden i Malmö, vill gå längre än att bara utvisa invandrare som är svenska medborgare om de begår brott. Han vill även att invandrares barn ska kunna bli av med sitt svenska medborgarskap och utvisas ur landet.

Du är invandrare. Jag är det inte. Så om dina barn begår brott ska de kastas ut ur landet, medan mina barn får behålla sitt medborgarskap även om de blir kriminella?

 – Precis. Om du slår sönder min tv här i lägenheten så får du inte vara kvar här. Man ska följa lagar och regler dit man kommer. Så enkelt är det.

Men invandrares barn är ju födda här. De är svenskar.

– Trams! Jag är visserligen svensk medborgare, men jag är iranier. Kolla iranska flaggan, kolla shahen på väggen. Jag är inte svensk.

Läs hela intervjun HÄR

-Pettersson vill till dessa åsikter tillägga att serieskytten Peter Mangs är barn till invandrare och inte så svensk som det låter. Hans föräldrar kom till Sverige från Finland. Har ni tänkt på att när Peter Mangs var i farten och fulmedia rapporterade var det invandrare han sköt men när samma människor döms för brott eller utvisas då är de svenskar.

3 thoughts on “Uppfriskande ord från en invandrare

  1. Så-å Peter Mangs är redan dömd? Jag trodde att polisen inte fått ihop tillräckligt för en rättegång än trots att det gått ca 15 månader sedan de grep honom. Konstigt att de inte försökt trycka in dessa månaders skjutningar i målet också …

  2. Tilläggas bör oxå att iraniern Khoshnood med sunda åsikter inte heller är muslim. Det blir dessutom jävligt svårt för AFA-packet att anklaga honom för rasism….hehe…

Kommentera