Kriminella vänder sig till DO


Av Stefan K

10 fångar på Arnöanstalten i Nyköping har vänt sig till DO för att de känner sig kränkta av anstaltsledningen.

Fångarna som alla har utländsk bakgrund har vänt sig till DO med påståendet att de särbehandlas p.g.a. sitt etniska ursprung. Bl.a. anklagar de anstaltsledningen för att bevilja permissioner till svenskfödda fångar, samtidigt som de själva får avslag. Det verkar som att även arbetsskygga fångar ser DO som en kassako för personer med utländsk bakgrund.

Tidningen SN ville inte låta webbläsarna ta del av denna nyhet, så därför får ni artikeln på bild.


4 responses to “Kriminella vänder sig till DO

 • elmacko

  stackare, det är så jobbigt att vara svensk, det är så synd om dig och dina likasinnade, negativa, rasistiska, som bara gnäller på alla andra och försöka hitta orsaker till att hata istället för att ta tag i sitt eget och våga vara man.

  jag har bott i Sverige i 35 år, jag älskar Sverige, och tänker inte stå och se när sådana idioter som ni förstöra landet, ni säger att ni älskar ert land, eller hur.
  ni älskar inte ert land och ert land älskar inte er, Sverige är lite mer än några kvartsnazzar som skriker utan röst. ni kommer aldrig att styra Sverige, för ni är för korkade för det och de allra flesta svenskar vill inte ha ett inavelsland, det räcker med bernadottarna. vi är svenskar allihopa, vit, svart eller gul. ni klagar på att alla som kommer till Sverige vill bara utnyttja, hur många svenskar tror inte du utnyttjar samhället? men det är klart, de är ju svenskar. det är lättare att se andras fel än sina egna. pucko. skaffa dig något vettigt att slåss för istället för att skapa hat, det hjälper inte Sverige..

  Gilla

 • xbenedictx

  Friskt vågat är hälften vunnet, och i Abzurdistan (det som en gång var Sverige), är chanserna ofantligt mycket större än så, och då särkilt om man tillhör invasionstrupperna från MENA-länderna.

  Gilla

 • Pettersson

  Jag skrev till DO i morse och ville ha ut anmälan. De svarade bums men kan bara lämna ut anmälan utan namn trots att det är en offentlig handling och då svalnade intresset. Jag undrar om detta är riktigt. Domar är offentliga, då får man utan problem ut namn, adress, medborgarskap, personmummer, adress osv. Varför skulle då namnen vara hemliga vid en skitanmälan som denna. Jag har en bekant som jobbat på anstalten och det verkar som det är en del fångarnas hobbys att skriva anmälningar och klaga till allt och alla.

  Gilla

 • Roger

  Det har ska bli intressant o se hur det går 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: